Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD 4 adoratorów-kogo wybrać?

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 12)
  • Autor
    Wpisy
  • Hawana
    Uczestnik
      Liczba postów: 554

Kobiety dda pomóźcie, mam 4 adoratorów skąd mam wiedziec który to ten jedyny?Każdy jeden jest miły, czarujący, inteligętny, no jeden odpada z racji na wiek ( jakies 20 lat róznicy, ma z 50), drugie jest miły ale ciapa a odpada z racji tego że jest łysy wiem nie powinno oceniać się ludzi po wygladzie ale to sprawia że jest bardzo podonby do mojego ojca.w trzecim byłam kiedys zakochana bez wzajemności a czwarty ma długie włosy no i tez jest miły.Skad mam wiedzieć który to ten jedyny?

😛

kaktus
      Uczestnik
        Liczba postów: 694

Czyli wybierasz spośród dwóch?:) Ja obstawiam, że jak chcesz "wybrać" choć z żadnym nie łączy Cię uczucie / wnioskuję stąd, że nie piszesz o takowym/, to sobie tylko tym wyborem skomplikujesz życie. Skup się na sobie, znajdź swoje uczucia. I już.

niewielemiejsca
        Uczestnik
          Liczba postów: 337

żaden nie jest… :pinch:

a tak swoja droga : piszesz na forum do obcych ludzi, nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie, pytanie jak masz sobie i z kim układać zycie ?

Sama zadecyduj. Chyba nie chcesz być marionetką ludzkich pragnien?

Hawana
          Uczestnik
            Liczba postów: 554

Oj no chodzi mi o opinie czym kobiety kierują się w wyborze partnera a ja i tak zrobię to co mi bęzie dyktowało moje serce.B)

Rava
            Uczestnik
              Liczba postów: 117

"Oj no chodzi mi o opinie czym kobiety kierują się w wyborze partnera" 😆
              Aleś na[isała… To co, wszystkie kobiety sa takie same? Jeżeli tak by było, to wszystkie rzucałyby się na jednego (ewentualnie jeden typ) facetów.
              Płytkie, bardzo płytkie myślenie.
              Pozatym jak ktoś ma Ci doradzić, jeżeli po pierwsze mało co zna Ciebie, a Tych Twoich amantów, to już wogóle. Bo co nam to daje, że jeden jest łysy, drugi ma włosy, trzeci jest stary, a czwarty jest miły?
              Smiech na sali 😆 :laugh:

tofik7207
              Uczestnik
                Liczba postów: 62

może pomyśl co jest najważniejsze u facia-kasa,wygląd,wiek czy co tam jeszcze zrób sobie diagram, podlicz…i wybierz tego który może najdłuzej wytrzymac z Tobą:P

Red
                Uczestnik
                  Liczba postów: 395

Hawana, a Ty szukasz partnera życiowego czy kieckę kupujesz?

Gonzo
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 512

Podejrzewam że twój ojciec nie pił dlatego ze był łysy …

Sam wiem ile razy przypominały mnie się wcześniejsze wydarzenia kiedy spotkałem kogoś podobnego w czymś do wcześniejszego "agresora", to mógł być śmiech, postura,gest, twarz itd …

Długowłosy też nie ma gwarancji że nie pijak …

Gonzo

kokolino
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 215

Hawana tym jedynym nie jest zaden z nichB)
                      najlepiej utnij sobie romans z kazdym-po koleji
                      dla treningu i rozrywki
                      bo z nudow i samotnosci w glowie ci sie chyba juz miesza:unsure:

malenka
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 382

🙂
                        Hawana rozbawił mnie Twój post:)Zrób wyliczanke, na kogo padnie na tego bec.. 😉

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 12)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.