Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Audycja o DDA RadioBis 12.05.2007

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 43)
  • Autor
    Wpisy
  • raja
    Uczestnik
      Liczba postów: 73

Mimo wszystko sie cieszę,ze paru dda znalazło sie na takich a nie innych miejscach i mi pomoglo przy okazji.Nie warzne z jakiego powodu to robia.Zeby poczuć adrenalinę,czy sobie pomuc.
      Chyba zostalam po cześci zle zrozumian,ale co tam.Moze w koncu naucze sie jescze jasniej wyrazac i konczyc mysli :laugh: jestem na etapie zastanwiania się.Ale nie czuje sie na pewno jak hero….

maga_
      Uczestnik
        Liczba postów: 249

ale to pigeon szuka zawodu

m!nus
        Uczestnik
          Liczba postów: 105

maga_ napisał:
          „TOPR, GOPR, ratownictwo medyczne, strazak”

dzieki Maga. najbardziej bralbym pod uwage ratownictwo medyczne albo WOPR 🙂

maga_ napisał:
          „ale to pigeon szuka zawodu”

tak, szukam. bo praca korporacyjna mi nie sluzy. moim poprzednim chlebodawcom tez chyba nie….

maga_
          Uczestnik
            Liczba postów: 249

labo POPR … na paralotni … ratowąc praki, którym chmury zaplątały się między lotki … psycholog rózni się od POPRowca tym, że wydłubuje gradowe kłęby spomiędzy bruzd opuchnietych mózgów … i tu własnie sęk, bo jesli sam zaplądał sie w gradowa chmurę, to może uczepić się innych uplątanych, by wyplątując ich samemu utrzymać się w przestworzach … istnieje jednak ryzyko, że w wypadku nagłego wyładowania energetycznego pociągnie ze sobą w dół biedaka w samo ognisko zaplane piorunu

dziuba^
            Uczestnik
              Liczba postów: 579

Noel to wyslij mi… dobrze?

artur
              Uczestnik
                Liczba postów: 296

Wyslalem, Dziuba 🙂

AnnaMaria
                Uczestnik
                  Liczba postów: 212

Noel jesteś Wielki!!
                  Dzięki Tobie odsłuchałam z poślizgiem audycji, i przyznam że mnie się podobała.
                  Cieszę się, że mam takich fajnych znajomych:))
                  Twoja chęć niesienia pomocy innym jest w tym przypadku bardzo bardzo mile widziana.

Teraz jeśli chodzi o audycję i artykuł z Polityce.
                  Zgadzam się z Conf. że znajomość tematu DDA mimo wszystko jest nikła. Każda informacja na temat tego problemu może naprowadzić kogoś zbłąkanego na dobry trop.
                  Ja mam 42 lata. Też przez przypadek dopiero dwa lata temu trafiłam na kilka zdań na temat DDa. Bardzo nikła informacja opisująca w kilku zdaniach moje chore zachowania spowodowała, że po jakimś czasie wróciłam do tematu. Wróciłam w momencie gdy rozpadłam się na drobne kawałeczki . Dzięki temu dowiedziałam się dlaczego byłam taka a nie inna. Mimo, że prawda nie jest miła, to mimo wszystko z tą wiedzą jest mi lepiej. Nie czuję się jak UFO.
                  Pozdrawiam wszystkich

:silly:

ukryty
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 53

maga_ napisał:
                    pigeon napisał:

Mi sie podobalo stwirdzesnie ze zawody zwiazane z pomaganiem innym sa "konstruktywnym" rozwiazaniem dla dda. [/size]”

a mnie to przeraża
                    jak ludzie z problemami, których nie sa świadomi pchaja się do pomagania innym … czy nieświadomie nie szkodzą ?
                    bo ona nie mówiła o dda co pracuja nad sobą, tylko o tym, że nieświadomie wybierają zawód pomagiera … ale jak to ma byc profesjonalne pomaganie jak ktoś nim zaspokaja potrzeby z których nie do końca zdaje sobie sprawe ?

ukryty a mnie od jakiegoś czasu korci żeby cie namówic na zostawienie swojego numer gg w spisie numerow gg :D<br><br>Edytowany przez: maga_, w: 11.05.2007 18:31″

maga , zostawiam swój numer gg w spisie:)

artur
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 296

A ja nadal chce byc latarnikiem:)

dziuba^
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 579

no to ladnie,bo nie wiem… albo doszlo a ja usunelam;/

alboooo
                        ozesz jaka Traba ze mnie… 🙁

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 43)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.