Witamy › Fora › Terapie w Polsce › Bydgoszcz
-
AutorWpisy
-
Anonim
7 stycznia 2007 o 03:33Liczba postów: 20551Gdzie szukać, terapeuty, grup wsparcia w Bydgoszczy?
Z gory Dziekuję za pomocAnonim
8 stycznia 2007 o 17:49Liczba postów: 20551Polecam na ul. Dworcowej 67 . Fachowa pomoc, duzy wybor terapeutow, spotkania AA, Al-anon, terapia indywidualna, grupowa, a co najwazniejsze za darmo. Sama skorzystalam i nie zaluje, najlepsza decyzja, nie wrato zwlekac, bo szkoda czasu. Nr tel. (52) 321-35-00. Jest takze przychodnia BORPAna Wyzynach, na Fordonie takze. Najlepiej wybrac sie do jakiejs przychodni i tam mozna otrzymac spis wszystkich placowek. Pozdrawiam.
Anonim
17 stycznia 2007 o 14:32Liczba postów: 20551Witam Sabi! Ja też jestem z Bydgoszczy i mam ten sam problem. Jak już trafisz na coś odpowiedniego to napisz mi na forum. Będe wdzięczna.
Anonim
17 stycznia 2007 o 20:32Liczba postów: 20551proszę zobaczcie na stronę http://www.dda.prv.pl to z Bydgoszczy
Cześć
Wiem jak trudno zdecydować się na kolejny krok. Chciałam więc napisać kilka słow dla osob ktore szukaja pomocy. Jestem dopiero na poczatku drogi. Nie wiem jakie będa efekty, ale myślę że to już jest sprawa indywidualna. Dla tych ktorzy chca a boja się, chciałam zostawić informację potwierdzajaca to co napisała wcześniej Sabi. Też skorzystałam z ośrodka na Dworcowej. Zarejestrowałam sie telefonicznie, byłam na spotkaniu z terapeuta czy jak tam oni się nazywaja i nie jest żle. Nikt nie robił żadnych problemow, nikt mnie nie pogryzł, nie umarłam:).
Następny krok to grupa. Podano mi termin i tyle. Co z tym zrobię i czy będę potrafiła się w tym odnależć to już inna sprawa. Ale przyjęcie było ok. Nie ma czego sie bać.
Pierwsze spotkanie w grupie tez jakoś przeżyłam chociaż przyznam, że bardzo nie miałam ochoty na to spotkanie. No ale skoro sama nie widzę jakiegoś rozsadnego rozwiazania dla siebie, to może trzeba sprobować tego co polecaja inni?
Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych z Bydgoszczy.Edytowany przez: annamaria, w: 22.02.2007 18:20
Ja jestem po terapi DDA, ale sporadycznie zaglądam na grupę wsparcia DDA/DDA, którą prowadzi sławetny Krzysztof na placu Kościeleckich, zawsze coś nawinie od serca, widać, że ma duży bagaż doświadczeń
Grupa cały czas istnieje!
Edytowany przez: typisb, w: 2007/09/23 00:33
Dworcowa 67 – byłam tam, nie polecam. Pani "psycholog" z grupy tych, co poszły na psychologie dla kasiory. Przez 40 minut powtarzała w kółko moje słowa. Po czym spisała mi na karteczce listę innych lekarzy, do których mam się udać (psychiatra, dietetyk i jeszcze kilku, żaden z nich nie przyjmował na NFZ, a numery spisała mi ze swojej komórki), skasowała 70 zł i kazała przyjść za tydzień.
Do kitu z takimi terapeutami.
Dworcowa 67 – byłam tam, nie polecam. Pani "psycholog" z grupy tych, co poszły na psychologie dla kasiory. Przez 40 minut powtarzała w kółko moje słowa. Po czym spisała mi na karteczce listę innych lekarzy, do których mam się udać (psychiatra, dietetyk i jeszcze kilku, żaden z nich nie przyjmował na NFZ, a numery spisała mi ze swojej komórki), skasowała 70 zł i kazała przyjść za tydzień.
Do kitu z takimi terapeutami.
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.