Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Częstochowa

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 46)
  • Autor
    Wpisy
  • sztywny
    Uczestnik
      Liczba postów: 409

Chyba pojadę. Kwestią tylko wolny czas.

sonet2
      Uczestnik
        Liczba postów: 96

Witam,
        to już 19 spotkania, ja uczsniczę od 4 Spotkań jasnogórskich. Zaczyna jednak być już schematycnie. wiele lepiej i bardziej zobione są spotkania w ostatnią sobotę lipca co roku również w Licheniu. Bardziej przytulnie i nie tak duchowo jak w Częstochowie, chociż Licheń jest ładniejszy.
        W tym roku chyba nawet czas mi nie pozwoli po raz pierwszy po tylu latach i nie odwiedze Częstochowy. Jednak co bądz to i tak warto tam byc.
        Jak zaczynałem było ze 100ludzi, były lata iż było 10000, teraz około 400. Zmiany i jeszcze raz zmiany.
        Pozdrawiam

dota
        Uczestnik
          Liczba postów: 302

hehe… może i ja się wybiorę… jest jeszcze pewna okoliczność, która być może mnie właśnie na ten dzień do Częstochowy przywieje:laugh:
          oczywiście, poza całym programem tego dnia o jego świetnym punktem – koncertem Vox Eremi:P bo ja to kurcze-normalnie prawieże fanką chłopaków jestem:P hihihi

annaanna
          Uczestnik
            Liczba postów: 448

Pigeon, to o17.40 na dworcu autobusowym.Założe jeszcze kretyńskie różowe okulary, poznacie mnie z daleka.HI, hiI martensy w kratkę….

m!nus
            Uczestnik
              Liczba postów: 105

ja sprawdze polaczenia i dam znac co i jak z mojej strony.

a daleko jest Sala o.Kordeckiego , od PKP ?

Janusz pewnie nie napisze bo obowiązuje go anonimowość. to moze ktos inny nie podpisal cyrografu ?

czy jest tu jakis czestochowianin bądź częstochowianka zeby doradzic logistycznie ?

m!nus
              Uczestnik
                Liczba postów: 105

ja sprawdze polaczenia i dam znac co i jak z mojej strony.

a daleko jest Sala o.Kordeckiego , od PKP ?

Janusz pewnie nie napisze bo obowiązuje go anonimowość. to moze ktos inny nie podpisal cyrografu ?

czy jest tu jakis czestochowianin bądź częstochowianka zeby doradzic logistycznie ?

—————–

chyba mi 2a razy mozilla posty wysyla…

skoro 1km, to calkiem niedaleko, wiec niemalo czasu potrzeba na dojscie.

fajnie ze jest mozliwosc takiego spotkania sie.

Edytowany przez: pigeon, w: 2007/05/24 23:06

janusz96
                Uczestnik
                  Liczba postów: 572

Pozostało 6 dni…….

dota
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 302

Pigeon, banalnie prosto jest dojsc na JAsna Gore z dworca i PKP i PKS. kazdy Ci powie w razie czego. wazne, żebys trafil na al. NAjswietszej MArii PAnny, bo potem to juz tylko idziesz wzdluz niej. tylko jak juz bedziesz za murami Jasnej Gory, to dopytaj jakiegos białego, sie znaczy Paulina:P , gdzie jest ta sala Kordeckiego. Bialych bedzie mnostwo w tym dniu,bo maja swiecenia kaplanskie.

a ja jestem pewna, ze w Czestochowie bede, wlaśnie z okazji swiecen jednego kolegi. mam nadzieje sie z wami zobaczyc jakos wczesniej, bo o 18 to ja juz bede musiala byc w drodze powrotnej:unsure:

sztywny
                    Uczestnik

No to jadę 🙂

sztywny
                      Uczestnik

No to jak, spotykamy się na pekaesie?

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 46)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.