Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Częstochowa

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 46)
  • Autor
    Wpisy
  • janusz96
    Uczestnik
      Liczba postów: 572

Przypomniano mi ( i jestem za to wdzięczny) że , jest wielka liczba osób DDA , którym lęk zabiera możliwości
      jakiegokolwiek działania ! Jadąc w tym roku do Częstochowy , będę o tym pamiętał . Będę się za Was modlił ….. Będę płakał ….bo pamiętam , jak ja się strasznie bałem…..

dota
      Uczestnik
        Liczba postów: 302

a ja bede dzwonic do Sztywnego. dobra Sztywny??:P bo ja bede na miejscu juz od rana i nie wiem z ktorej strony sie wylonie:laugh: i w jakim stanie:huh:

dziuba^
        Uczestnik
          Liczba postów: 579

pigeon niestety nie moge pojechac:( bo SESJA sie zbliza…a 4 akurat na dodatek mam kolosa…bleeeeeeeee

pozdrawiam:)

dota
          Uczestnik
            Liczba postów: 302

Dziuba, a ja mam 5 gigantyczny, caloroczny egzamin!! ale co tam!! mysle, ze korzystne dla mnie bedzie w Czestochowie byc i tyle. szkoda, ze Ciebie nie bedzie:dry: a moze cos jednak wykombinujeszB)

dziuba^
            Uczestnik
              Liczba postów: 579

dota…no nie wiem…:( na weekend do domu jade bo z miesiac nie bylam…i w tym tygodniu w ogole mam zawalone…a i musze na wszystkie laborki chodzic:( :S
              …wiecie…moze nie bede z Wami,ale sie pomodle…bo dawno tego nie robilam :unsure:

pozdrawiam:) i zycze powodzenia dota na egzaminie!!

m!nus
              Uczestnik
                Liczba postów: 105

żałuję, ze nie możemy się tam wszyscy spotkać…

Ja będę o Was myślał.

mimo ze piszę na wielu forach, to Wy jesteście grupą ludzi z ktora sie najbardziej identyfikuje.

Mimo że jesteśmy tak różni…

będę się modlił za nas…

janusz96
                Uczestnik
                  Liczba postów: 572

No to pięknie 🙂 …jutro Częstochowa . Podaję numer tel . pod którym będę w Częstochowie 515314948 . Jestem z opolskiego , mogę kogoś zabrać…. Pisać na SMS-a ..odezwę się ..:)

sztywny
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 409

Fiu, fiu. Ale będzie fajnie, chyba nie zasnę tej nocy. Januszu, zadzwonię, a jakże. Jednakże będę na miejscu już w godzinach wczesno popołudniowych. Dotka, jak doskoczę do Częstochowy, to do ciebie przekręcę. Jakby co, to wyjeżdżam samochodem z Krakowa około południa i mogę kogoś zabrać, proszę w tej sprawie SMS na nr 608 368 428.

Do zobaczyska jutro.:silly:

ewi
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 155

Niestety nie moge być z wami:( ale bede o was pamietać w innym miejscu, bo jade na Lednice jako opiekun nic nie dało sie zmienić.Ale jestem z wami:) 🙂 🙂

Edytowany przez: ewi, w: 2007/06/01 22:47

m!nus
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 105

numery spislaem, w razie poslizgu lub nieznalezienia Was bede dzwonil.
                        Dozobaczenia.

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 46)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.