Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Częstochowa
-
AutorWpisy
-
Przypomniano mi ( i jestem za to wdzięczny) że , jest wielka liczba osób DDA , którym lęk zabiera możliwości
jakiegokolwiek działania ! Jadąc w tym roku do Częstochowy , będę o tym pamiętał . Będę się za Was modlił ….. Będę płakał ….bo pamiętam , jak ja się strasznie bałem…..a ja bede dzwonic do Sztywnego. dobra Sztywny??:P bo ja bede na miejscu juz od rana i nie wiem z ktorej strony sie wylonie:laugh: i w jakim stanie:huh:
pigeon niestety nie moge pojechac:( bo SESJA sie zbliza…a 4 akurat na dodatek mam kolosa…bleeeeeeeee
pozdrawiam:)
Dziuba, a ja mam 5 gigantyczny, caloroczny egzamin!! ale co tam!! mysle, ze korzystne dla mnie bedzie w Czestochowie byc i tyle. szkoda, ze Ciebie nie bedzie:dry: a moze cos jednak wykombinujeszB)
dota…no nie wiem…:( na weekend do domu jade bo z miesiac nie bylam…i w tym tygodniu w ogole mam zawalone…a i musze na wszystkie laborki chodzic:( :S
…wiecie…moze nie bede z Wami,ale sie pomodle…bo dawno tego nie robilam :unsure:pozdrawiam:) i zycze powodzenia dota na egzaminie!!
żałuję, ze nie możemy się tam wszyscy spotkać…
Ja będę o Was myślał.
mimo ze piszę na wielu forach, to Wy jesteście grupą ludzi z ktora sie najbardziej identyfikuje.
Mimo że jesteśmy tak różni…
będę się modlił za nas…
No to pięknie 🙂 …jutro Częstochowa . Podaję numer tel . pod którym będę w Częstochowie 515314948 . Jestem z opolskiego , mogę kogoś zabrać…. Pisać na SMS-a ..odezwę się ..:)
Fiu, fiu. Ale będzie fajnie, chyba nie zasnę tej nocy. Januszu, zadzwonię, a jakże. Jednakże będę na miejscu już w godzinach wczesno popołudniowych. Dotka, jak doskoczę do Częstochowy, to do ciebie przekręcę. Jakby co, to wyjeżdżam samochodem z Krakowa około południa i mogę kogoś zabrać, proszę w tej sprawie SMS na nr 608 368 428.
Do zobaczyska jutro.:silly:
Niestety nie moge być z wami:( ale bede o was pamietać w innym miejscu, bo jade na Lednice jako opiekun nic nie dało sie zmienić.Ale jestem z wami:) 🙂 🙂
Edytowany przez: ewi, w: 2007/06/01 22:47
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.