Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › DDD
-
AutorWpisy
-
czy nie jest za późno na pracę nad sobą i pozbycie się syndromu DDD? jak to zrobić najszybciej? Mam 48 lat i zalogowałam się na te stronę po raz pierwszy, spotkania w grupie DDD trochę się obawiam.
Nie,nie jest za późno;)jak to zrobić najszybciej?cóż,to nie czary mary raczej,nie da się tak szybko:)pomocne są w tym terapie i mitingi
dziękuję za pozytywny post. Na taką zachętę czekałam,
Anonim
19 sierpnia 2013 o 09:16Liczba postów: 869pegonemo zapisz:
„czy nie jest za późno na pracę nad sobą i pozbycie się syndromu DDD? jak to zrobić najszybciej? Mam 48 lat i zalogowałam się na te stronę po raz pierwszy, spotkania w grupie DDD trochę się obawiam.”Nie ma terapii w formie "instant" 😉
cierpliwosci i odwagi 🙂pegonemo zapisz:
„czy nie jest za późno na pracę nad sobą i pozbycie się syndromu DDD? jak to zrobić najszybciej? Mam 48 lat i zalogowałam się na te stronę po raz pierwszy, spotkania w grupie DDD trochę się obawiam.”
Mam więcej latek 🙂
W twoim wieku podjąłem terapię odwykową, która pokazała mi jak wiele mogę osiągnąc, teraz pracuję nad DDD, z terapeutą oczywiśćie.
Terapia to nie magiczna tabletka, która połkniesz i będziesz zdrowa, inna i szczęśliwa. Celem nie jest ideał, lecz dążenie do ideału.
A to praca do końca życia.
Postępy bardzo cieszą i pozwalają dalej się rozwijać.Pozdrawiam.
M.Anonim
19 sierpnia 2013 o 14:09Liczba postów: 869Gonzopl zapisz:
„pegonemo zapisz:
”
Postępy bardzo cieszą i pozwalają dalej się rozwijać.Pozdrawiam.
M.”U mnie jest też pod górkę i zawsze korzystam ze słów innych zdrowiejących. Dzięki Gonzo 🙂
Edytowany przez: byczek, w: 2013/08/19 14:09
Anonim
19 sierpnia 2013 o 14:11Liczba postów: 869Coś mi się pochrzaniło z edycją 🙁 W każdym razie ostatnie zdanie jest moje 🙂
Ja dzisiaj usłyszałam taką historię:
"Kiedy ja był dziecko, to ja nie był szczęśliwy, bo matka porzuciła i tak dalej. Kiedy ja był młodzież, to ja nie był szczęśliwy, no bo wojna, wiadomo. Kiedy ja był młody dorosły, to ja nie był szczęśliwy, bo ja pił. Kiedy ja był starszy dorosły, to ja nie był szczęśliwy, bo ja dalej pił. Więc postanowiłem, że ja będę miał kolorowa starość. I ja to robię. Dziękuję.".
Kocham tą historię. Od dziś na zawsze 🙂
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.