Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Do Aguś:)

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 23)
  • Autor
    Wpisy
  • Eugenia
    Uczestnik
      Liczba postów: 7086

Jako, że po maślaczkach całe Rozmowy zostały "obrzygane" to zwrócę się do Ciebie tutaj:)

Akurat Ty chyba nie masz NIC przeciewko czemuś takiemu, bo sama większych oporów przed publicznymi cyrkami nie masz;)

Otóż……………nie mam pojęcia CO Ty sobie tym razem wymyśliłaś, ale chyba rozsiałaś złotą interpretację na moją osobę, która mówi, iż …………..szukam winnego:D

hahahaha:D:silly:

Ty nadal wierzysz w te bzdury, których mi naprzypisywałaś?:)

Zastanawiam się z kim ja się Tobie kojarzę, bo na bank nie z samą sobą, bo to jest niemożliwe, jesteśmy zbyt różne:) Ja nawet jesli coś wypalę to pod wpływem nerwów, albo w postawie obronnej, ale nie mam tendencji do obstawania przy swoim zdaniu:) jesli się zorientuję, ze nie mam racji potrafię to odwołać, ale Ty chyba nie masz takiego pojęcia jak nie mieć racji w swoim słowniku:D

Tym się różnimy:) ale moze i dobrapostawa, będziesz uznawana za pewną siebie:P dla mnie to cepowatość, ale ok;)

Aguś……………………..ależ ja od dawna nie czytam żadnych książek psychologicznych:) czytałam od 15 roku życia i mi się odechciało, bo wiedza nijak musi się mieć do zdolności łapania kontaktu ze swoimi uczuciami, już nie mówiąc o tym, że brak kontaktu z emocjami przekłada się na życie realne:) Jaki z tego morał?:) mam gdzieś ksiązki psychologiczne:) do tego stopnia, ze większa połowa, którą nabyłam przez te wszystkie lata została już dawno rozdana:) Jasne, zajrzałam jeszcze do kilku i jeśli trzeba to się posiłkuję, ale nie musisz sobie roić, ze ja nadal w tym grzebię, bo już jak przyszłam na to forum nie grzebałam-dośc miałam jakichś ksiazek:)

Tak samo te Twoje instruktarze co do życia….a ile ja mam lat? Córkom mozesz takie rzeczy mówić:) Takich pomocników na siłę to ja mam na pęczki i oni mi własnie bardziej szkodzą niż pomagają:) nie mam nic przeciwko przyjmowaniu pomocy, ale normalny człowiek wie dobrze JAK sobie pomóc:) kijki mówisz, a buty odpowiednie masz?;> but to podstawaB) sama mam jakies stare adidki, bo już testowałam różne obuwie i bardzo oj bardzo czuć w stawach, co znaczy nieodpowiednie obuwie;)

Nie wymyślaj sobie teorii na mój temat i nie paś nimi ludzi, bo srasz mi po kątach ile wlezie:) a podobno to ja chciałam sobie skręcić stado popleczników:) JA?:blink: nawet przez minutę mi to do głowy nie przyszło:) jak ktoś chciał to sam się odzywał i gdybyś zauwazyła nawte nie ciągnęłam sprawy mówiąc tej osobie jaka to jestem biedna:)

Powiem jedno-dda nie ma NIC wspólnego z pewnymi zasadami, a raczej brakiem zasad u niektórych osób:) wiesz co to są zasady i refleksyjnosć? Np nie jesteś ani psychologiem ani psychiatrą co widac słychać i czuć:) ja sama nigdy nie chcialam być żadnym domorosłym psychologiem:)

A koledze P zakup karton świec, pamiętam jak on twierdził, ze Pati trzeba kupić karton świec, a ja myślę, ze jemu. Niech ustawi w pokoju i zapali może pod kopułą mu coś zabłyśnie:) bo jest dziewica z niego:)

Aguuuuuuś jak myślisz, czy ja mogłąm mieć jakiś wpływ na niego? czy ja go mogłąm prowokowac? czytoma znaczenie jak ja wyglądam albo kim jestem? zdrowa jesteś?:) to pewne?:)

NIE ma żadnego znaczenia NIC, facet musi wiedzieć jak być facetem, a robienie przedstawienie z dziewczyną w skrajnej depresji, która zwycajnie sobie tego nie życzyła jest po prostu żałosne!

To był cały mój grzech-nie życzyłam sobie żadnych przedstawień, ja tylko chiałam mieć spokój i to wszystko, ale on zastosował na mnie takie metody jakie nalezałoby na niego zastosować….przerazające:S JAK w ogóle komuś można robić takie rzeczy!! co to jest za człowiek!

Co on Wam nawygadywał! przecież to jakieś brednie są! w życiu niczego od niego nie chciałam, jaka w ogóle pomoc, to ja się dowiaduję pokątnie, ze on mi ponoć chciał pomóc, tylko szkoda, ze janic o tym nie wiem, a potem jest urażonyi wygaduje, ze ja to odrzuciałm! hahahahaah:D to jest normalne?

Podobnie to jest normalne, zeby facet jeździł publicznie po wyglądzie kobiety? Ależ ja nie mam nic do jego wyglądu, koleś łazi i wygaduje jaka to jestem paskudna to dostał tym samym, a ja mam gdzieś jak on wygląda, jak na moje oko normalnie. O co w ogóle chodzi? NIGDY facet nie powinien czepiac się do wyglądu kobiety i nie ma od tego żadnych wyjątków!

Lol była dobrym przykładem na to jak zabieraliście się za niby pomoc nie będąc żadnymi specjalistami! Za to było widac do jakiego stopnia zasad nie macie:) nawet większego pojęcia na temat pewnych chorób. Widać za mało się z ludźmi przebywało i za mało ksiazek naczytało;)

Także Aguś…………………nie wygaduj głupot:) Ty tomasz dobrego męża co? jak leżałaś w depresji taka spasiona to Ci przychodził gadać jaka to spasiona jesteś i ze dupę masz ruszyć i ze rzygać mu się chce na Twój widok?:) wątpię:) Bo dobrze trafiłaś, ehhhhhhhhhhhh zawsze mówiłam, ze największe cepy najlepiej trafiąją;)

NIE MA usprawiedliwienia na pewne teksty ze strony faceta bez względu na wszystko bo mężczyzną trzeba umieć być:);)

Eugenia
      Uczestnik

I nie myśl, że kaczka którą połknęłam wiele miesięcy temu nadal kwacze;)

Mnie tylko az coś ścina jak widze tony Twoich bzdurnych interpretacji na moją osobę, którymi karmisz innych:)

Niestety ja nie jestem ani Tobą ani żadną inną kobietą stąd i jakby wiele rzeczy nas różni:)

Najbardziej mi się podobałyte wszystkie interpretacje związane z tym, ze wilk się nawalił wstanie i będzie wył:) taaaaaaaaa to tak samo jak jestem dobermanem, waruję tu dniami i nocami i rozwaliłabym jakieś spotkanie jak to powiedziała panna Drożdzyk, jednego zdania które jej nie pasuje nie jest w stanie znieść, a sama wali na oślep i myśli, że ma rację:)

nie lubię cepów czy piszą pięknym językiemczy nie:)

wiesz dlaczego przeczytałam chyba wszystkie możliwe wypowiedzi Twojego kolegi i te stare i te nowe? bo chciałam kolesia zrozumiec:) ale nie po to żeby być męczennicą, albo jak mi to Niunia sugerowała zabrać się za naprawianie jego, albo jak panna Drożdzyk żeby go upolowac………..zwyczajnie po ludzku:) Zobacz jak niektórzy faceci nie lubią ludzkiego podejścia:)

wiesz co byłoby zgodne z moimi uczuciami? zablokowanie po pierwszej rozmowie, ale to nie jest w moim stylu:) skreślanie kogoś itd:)

Powiedzmu, ze pod wpływem strzału zaczełam krwawić, ale najpierw udawałam że nic się nie stało, bo nie chciałam zeby facet czuł się potworem w końcu po takich historiach uznałam, ze też nerwy mógł mieć rozszarpane podobnie jak ja miałam. To nie był wynik miętolenia się pod kocykiem tylko moje krwawienie………………

Zaczęłam mówić jak do człowieka i to był błąd

:whistle: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja rozumiem,ze NIE znaczy nie, a w życiu zdesperowana nie byłam:) to bez honoru:)

gdybym się go bała i uznała zapotwora co należało zrobić tak naprawdę, to Jadźki i Wicie nie uratowałyby go:) sa świadkowie na to jak cudował i na tyle nie ma zasad, ze myślał, ze ja też ich nie mam i będe coś dziewczynom wygadywała:)

Powiedz mu jeszcze, ze kto któryidzie do sąsiada, bo mu babliblał mizerii w 10 miskach w moim pojęciu już łapie myszy u sąsiada:) nie wiem czy się zorientował-pewnie nie, aleja mam swoje zasady i pomimo,ze bycie dda nie sprzyja trzymaniu pewnych zasad bo mechanizmy samoistnie je naruszają, to jakieś tam mam:)

Widocznie miał doczynienia z babami bez honoru i zasad, tu nie trzeba być królewną tu wystarczy miec jakieś zasady:)

Ludzkie podejście:) żal mam tylko o jedno………………..że trafiłam na jego watek sprzed kilku lat gdzie nie wiedział co ze sobą zrobić a jak co doczego przyszło, to zupełnie nie rozumie, ze może właśnie mieć do czynienia z kimś kto jest na tym samym etapie:) zapomniał wół jak cielęciem był:) Tylko o to:)

sam był zerem i nie wiem kim tam jeszcze a teraz gwiazdeczek się porobił:)

I to jest właśnie tragiczne:) i to wygadywanie bzdur innym babom a one potem mi od zajadłych, niezgodnych itd:) nie jestem taka,ja tylko zwyczajnie wiem dobrze kiedy ktoś mnie nagina dopewnych zachowań udowadniając tym samym jaka to niby nie jestem, to ja miałam w domu:) hahahaha:D

chore co?:)

Zamieniłabyś Aguś siekierkę na kijek?:) może Tytak, bo Ty byś sobie poradziła,a ja nie, bo ja jednak lubię święty spokój;)

I nigdy nie myślałamo nim źle, za to co on nawyprawiał to szok:) zwyczajnie miał do czynienia z pewnymi typami kobiet a można im pluć w twarz a one twierdzą, ze deszcz pada łahahahahah:D

a ja mam prawo tutaj być, bo każdy odpowiada za siebie a Wy za swoje chamstwo i skręcanie sobie na siłę rodzinyteż sami odpowiadacie:) i za próby manipulowania ludźmi też, żałosne;););)

Mam nadzieję, ze Cię kiedyś poznam i ze będziesz się zachowywała jak człowiek, bo takie teksty to Ty se możesz swoim córkom walić ale nie mnie, bo ja sobie na to nie pozwolę;)

agus
        Uczestnik
          Liczba postów: 3567

jak kcesz ze mną rozmawiać to pisz, krótko zwiężle i na temat… przepraszam nie przebrnę przez toooo …

coś mi mignęło, o mojej tuszy… skoro rozmiar 38 uważasz za spasiony… to gratuluję…

Eugenia
          Uczestnik

to nie ma znaczenia jaki Ty masz rozmiar:)
            zacznij czytać ze zrozumieniem CO się do Ciebie pisze:) podobno czytasz to powinnas przebrnąć:)

to nie ma znaczenia JAK ktoś wygląda:) i dobrze wiesz, ze facet NIGDY nie powinien czepiać się wyglądu:) to nie ma znaczenia JAK kobieta wygląda i czy ma faktycznie jakieś ułomności:)

Jesteś kobietą czy nie?:)

ciekawe gdybyś leżała taka rozwalona w depresji a przyszedłby Twój mąz i zacząłby mówić że masz dupsko podnosić i o endorfinkach myśleć i że rzyga na Twój widok:D

ej a moze Ty się nie podobasz i wcale nie jesteś idealna?:) wzięłaś to kiedyś pod uwagę?:) co?

JAK jako kobieta mogłaś pytam na to patrzeć!! Kobieto, Ty masz 2 córki!! i jak Ci jakaś z rykiem przyjdzie, ze chlop po niej jeździł bo jest brzydka czy gruba czy coś, to co jej powiesz-kije i odchudzaj dupę to Twoja wina?

NIE MA usprawiedliwienia na pewne meskie zachowania!!

I przestań do cholerytym ludziom głupoty wygadywac!

Ależ ja mogę wazyć 200kg to moja sprawa, podobnie mam prawo pisac co czuję i myślę o sobie, bo to nie jest kwestia wyglądu! jesteś kobietą?:)

czasami w to wątpię.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idź do śledczych będziesz się bawiła w dobrego i złego policjanta, ale tak sie miesza we łbie przestępcy a Ty mnie potraktowałas jak przestępcę!! a kim Ty jesteś? a ja nie jestem zadnym przestępcą i nic temu człwoiekowi nie zrobiłam!!

doszłas do tego?

i nie czepiaj się wybranych wypowiedzi ok?

a jego wyglad to akurat zawsze gdzies miałam, on ma wstrętny charakter!!

zobacz co wyprawiacie!! jak można być takim prostakiem!!

miałaś za dobrego męza skoroś taka pewna siebie;) a szkoda, moz ebyś inaczej śpiewała:) za każdym razem gdybyś coś zrobiłą w jego mniemaniu nie tak jakiś strzał emocjonalny np bo Ty grubą dupę masz:):evil:

możeszsię nie podobac pomyślałaś o tym?:) bo ja zawsze myślę i dlatego się nikomu nie wciskam;)

agus
            Uczestnik
              Liczba postów: 3567

już trochę lepiej…;) ale i tak za długoooo… przeleciałam pobieżnieee

nigdy nie odbiorę tego co piszesz ( choćbys pisała krótko ) tak jak Ty byś chciała, ponieważ Tobą nie jestem i nigdy na całe szczęście nie będę…odbieram, tak jak każdy człowiek poprzez swoje filtry… przeżycia… itd…

a co do mojego męża… nie tykaj Go bo sobie Tego nie życzę… jest i był (tylko przez moją chorą osobowosć tego nie widziałam, to trochę tak jak teraz z Tobą…ale Ty tego nie widzisz…pisałam Ci zapytaj się Pszyklejonego, aby Ci wytłumaczył co to znaczy zobaczyć niewidzialneee…) cudownym, wspaniałym, wesołym, zaradnym człowiekiem… i raczej Ty takiego faceta nigdy nie znajdziesz… przykrooo mi 🙁

Eugenia
              Uczestnik

alez ja się nie czepiam Twojego męża, ja uważam, że Tytrafiłaś na 8 cud świata:D hahahah taka głupia baba jak Ty dostała cud na ziemi:) bo widać, że szkoły porządnej NIGDY od niego nie dostałaś:) to wspaniały facet:) dobrze, żesię w zajadłości swojej zreflektowałaś i to w końcu doceniłaś:)

a widzisz jak czytasz ze zrozumieniem?:)

mój przyszły?:) ależ to będzie najwspanialszy facet pod słońcem!:) bo ja zdążyłam wpaśc na wiele rzeczy zanim ślub wzięłam i raczej nie będzie miał ze mną źle:) tyle, ze ja mam podobne marzenie, czyli żebyon widział to samo bez względu na stan faktyczny:)

kiepska z Ciebie wróżka:)bo od dawna widze rzeczy niewidzialne:) a Ty masz jakiśmój schorowany obraz od dawien dawna:)

wlaśnie, spytaj Pszyklejonego co ja potrafię widzieć:) facet zwyczajnie teżjest chore dda i bardzo by chciał zeby coś tańczyło tak jak zagra a powinien rozumieć, że Pan jest tylko jeden:)

a musze przyznac, ze uznałam go za naprawdę wspaniałego faceta bo widziałam na dzień dobry:) co wytłumaczyłaś mu, ze na bank kłamię albo źle widzę co?:)

zobacz jaką jesteś idiotką i jak mieszasz;)

przykro mi ale będę miała wspaniałego facetai on żadnym ideałem nie będzie bo nie o to chodzi:)

masz to na sumieniu to co namieszałaś;) a miałam potężne wsparcie w prost nieocenione….ale tobie się to nie podobało………………….ja niestety nie mam na to wpływu………………zobacz jak jedna kobieta potrafi drugiej namieszać;)

Panama
                Uczestnik
                  Liczba postów: 3986

Czasami najlepiej jest po prostu odpuściś 🙂

Eugenia
                  Uczestnik

nie podobało się, ze ktoś widzial we mnie coś innego niż Ty co? musiałaśnamieszac, zobacz jak jedna baba drugiej babie potrafi zaszkodzić:)

masz to na sumieniu……………………………a ja zupełnie serio widziałam wspaniałe rzeczy:)

tak samo jak moi rodzice, a niech ktoś coś we mnie nie daj Boże wspaniałego widzi….szczególnie kobiety tak szalały……………nie rozumiałam tego, dopiero właśnie Pszyklejony mi wytłumaczył,że być może one nieświadomie były zazdrosne o to, że mogłabym fajnego faceta mieć:) NIGDY bym na to nie wpadła:) I chyba dlatego przypisywały mi swoje cechy-dziś to rozumiem:) i dlatego podobnie jak pani, która określiłamnie Buką mówiły do mnie: a dlaczego oni Cię tak lubią? a dlaczego oni do Ciebie przychodzą? a dlaczego zobacz jaka jesteś i na wszystkie inne sposoby….

niestety ja nie mam na to wpływu……………………………..ale od dawna wiem kto namieszał:) nie mam na to wpływu…………….chciałabym jeszczewidzieć tak wspaniałe rzeczy w jakimś facecie:) bo widziałam to co niewidzialne:) widać ktoś tego nie widział;)

jednak słucha się tego co dana kobieta mówi a nie stado ciotek klotek bo one nawet nieświadomie lubią mieszac:)

mam nadzieję, ze spotka kogoś, kto szczerze zobaczy w nim tyle co ja, nie widząc jednocześnie NIC. Widac to za mało:) na to już wpływu nie mam;)

zobacz coś narobila i to nie pierwszy raz……………………;)

Eugenia
                    Uczestnik

Panama zapisz:
                      „Czasami najlepiej jest po prostu odpuściś :)”

życzę Ci, żebyś zobaczyła w kimś co jest niewidzialne nie widząc NIC, a na końcu żeby się to okazało złudzeniem……………….bo ów niezwykle męski mężczyzna okazuje się chłopcem, który szybko zmienia zdanie jak tylko pojawiają się panie które wiedzą lepiej…………………a posiada potężną wiedzę na Twój temt i Ty mu ufasz:) i mówisz szczerze:)

Miałaś rację Panamo-nie warto się "puszczać" bo to później bardzo boli:)

odpuściłam, przecieznie mam na to wpływu:) najpierw wiele miesiecy słuchałam jaka to jestwem wspaniała itd a potem było widac, ze ktoś w to wlazł, bo nagle każde słowo było podważane, nadinterpretowane itd

znasz ten ból?:whistle: co ja mogę zrobić, skoro tak wspaniały facet okazuje się kimś kto słucha jakichś bab innych? to coto było?pomyliłam się……………a może głupoty wygadywał? wolę o tym nie myśleć……………a było to naprawdę wsparcie nieocenione, ale widac komuś się to nie podobało:)

nie mam na to wpływu:) widocznie to wszystko było kłamstwem tyle, ze nie z mojej strony………………………….bo wiele osób widziało, ze widzę niewidzialne i w nim też:)

Jesteś bardzo mądrą kobietą Panamo:) choć powiem Ci, ze i tak warto;) choć to boli aaaaaaaaaaaaaaa i uważaj na inne kobiety zauważ że one zawsze wiedzą lepiej;)

Wyloguj
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 760

chyba juz nikt nie ma watpliwosci, ze jestes zdrowo pieprznieta

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 23)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.