Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Do Aguś:)

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 23)
  • Autor
    Wpisy
  • Eugenia
    Uczestnik
      Liczba postów: 7086

ja tam nigdy nie miałam co do tego wątpliwości, a teraz nawet jeszcze bardziej podobami się moje pieprznięcie:D

Aguś dlatego ja od lat się nikomu nie mieszam i nie pomocuję na siłę, bo…..nie chcę brać odpowiedzialności za to, że ktoś może gorzko przez to płakać:)

tak czy siak dla Twojej wiadomości, jak już tutaj przyszłam to tylko dla siebie, wiedząc, ze nie mam na nikogo wpływu:) tak w ogóle to….już się popłakałam kilka razy, ale z bezsilności, bo wiedziałam, ze jak taka kretynka jak Ty w to wkroczyła i kilka innych wygolonych pipek z najlepszymi wypiekami, to zostałam najprawdopodobniej bardzo okłamana. Takie coś jak Ty bawi to, zektoś płacze prawda?:)

Fajne masz to sumienie:) ja nie chciałam mieć nigdy na sumieniu łez żadnej kobiety i gdybyś czytała to co piszę jak kobieta a nie cyborg to wiedziałabyś, że się staram:) a Ty się wpierdalasz a nie starasz:)

fajni ci kolesie, zamiast patrzeć na to co mówiłam i na zaufanie to idą do jakichś Aguś albo innych z wygolonymi pipkami i zupkami;)

a założycie jakiś wąteczek dda z dda ale pod tytułem jak bez zupki i dupkibyć szczęśliwym hahahah:D:P

masz to na sumieniu;) NIGDY nie szukałam w nikim winy-głupia jesteś jak but i czas przyjac to do wiadomości, zajmuj się tym co potrafisz najlepiej czyli sprzedawaniem tych gaci czy czego tam;)

nie mąć mi po katach boś głupia:) dobrze, że ja od miesiecy tańczę dla jednego Pana i tylko po ludzku łezka mi poleciała;) cieszysz się nie?:) taka Felicja a dostała za swoje…………tylko za co właściwie;);)

Wyloguj
      Uczestnik
        Liczba postów: 760

jestes pieprznieta ale nie w taki fajny sposob jak sobie wyobrazasz ze niby zwariowana itd tylko pieprznieta jak male dziecko z ciezkiej patologicznej rodziny – infantylna i zalosna osobowosc, chowasz sie za tym internetem i myslisz ze jestes fajna – nie, nie jestes, zostaniesz do konca zycia glupia stara panna, ktora nie tylko nie wyglada ale jest beznadziejna
        czekaj na ksiecia, chyba w zaswiatach dopiero sie pojawi – wbij sobie do glowy, ze zaden normalny koles sie toba nie zainteresuje

Eugenia
        Uczestnik

Ale mój Król jest z zaświatów:)

niestety ale przyszłam z tą wiedzą tutaj, ale patrz jak mnie żałowałeś dopóki Ci kolega nie wytłumaczył jaka jestem fink:P no ba, jak wygolona pipka z zupką czekała, to trzeba było wymyślić bajkę o tym jak, fink się do niego doczepił, bo przecież lepiej ofiarę z siebie robic;)

zapominacie Panowie,że PAN jest tylko jeden;) anie każda kobieta ma takie same priorytetey nawet jeśli wszystko z nią w porzo;)

Eugenia
          Uczestnik

i niestety Sony, ale wszystko wskazuje na to, że jeśli tylko taka jest moja droga to będę ………………………………. miałanajwspanialszego faceta pod słońcem, myślę, iż on też nie wzgardzi, a jak nie widzi toznaczy, ze nie ten-to proste:)

różnimy się Sony wiarą w pewne sprawy;)

Wyloguj
            Uczestnik

nie wiem o czym piszesz, dla mnie jestes jakims internetowym niedorozwojem

Eugenia
              Uczestnik

jest mi bardzo przykro, że kiedykolwiek naubliżałam w jakikolwiek sposób jakiejś kobiecie tutaj…..ale ja sama musiałam się nasluchać doprawdy niewybrednych określeń na siebie i te osoby też nie miały dla mnie litości, a kobiety w interpretowaniu mnie:)

nie przyszłam tutaj ciąc nikogo na kawałki i o dziwo wiele osób to widziało, co w takim razie jest całej reszcie?:)

Tak Aguś, nie baw się w moją Bukę i nie gadaj mi, że ja nigdy nie będę miała fajnego faceta,bo będę miała jestem tego pewna:) bo nie jestem ani lepsza ani gorsza od Ciebie, podobnie jak od żadnej innej kobiety:) już jedna Buka dość cynicznie nawet Buką mnie nazwała, na dodatek można odnieść wrazenie, ze ta pani do dzisiaj myśli,że odkryła kamień filozoficzny na pewne rzeczy….nie każdy facet to znowu taki aż pies;)i nie będzie aż tak z prędkością światła do michy leciał;) jak poleciał to poleciał się trudno mówi:)
                a potem widziała wszędzie dobremana:P :laugh:

do dzisiaj żadna ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę:) żadna żadnych 12 kroków nie przerobiła, bo to nie jest ważne jaka ja jestem czy coś, to nie ma znaczenia:) a podobno ja jestem dumna i zajadła:)

tak jak ja miałam pewne informacje wykorzystywane przeciwko mnie to jest szok!

nawet nie zauważylaś od ilu tygodni jestem zupełnie spokojna:) i błaźnicie się na maksa:P Pan jest tylko jeden:)

wiele oj wiele tygodni temu jak zaczęłam latac jak szalona, to dlatego, że wiele dni pod rząd zupełnie przypadkowo dostawałm to samo słowo! "Król pragnie twego piękna" 🙂 Facet może być tylko księciem:) i MUSI o tym wiedzieć, ktoś z inną mentalnością będzie miał doprawdy boskie wymagania, bo będzie mu się mieszało kto jest kim;) I jak jest?:) to co pisałam to były moje zmagania wewnętrzne:)

ale dziękuję, ze mi namieszałaś twierdząc zapewne, że będę kogoś za coś obwiniała yhy przyszłam na to forum z przekonaniem, że mam przede wszystkim siebie i nawet z tego powodu nie miałam ochoty na nawiązywanie kontaktów zewnętrznych-zmęczona tym byłam;) pomocnikami na siłę też:)

ciekawe skąd Wy te bajki o mnie wytrzasneliście np że wymagam idealności, albo że chcę tylko brać, albo coś tam…….już Twój kolega rozpoczął cykl wymyślania sobie, pewnie to pociągneliście. Choroba jak nic;)

drozdzyk
                Uczestnik
                  Liczba postów: 2536

Felicja zapisz:
                  „ja tam nigdy nie miałam co do tego wątpliwości, a teraz nawet jeszcze bardziej podobami się moje pieprznięcie:D

Aguś dlatego ja od lat się nikomu nie mieszam i nie pomocuję na siłę, bo…..nie chcę brać odpowiedzialności za to, że ktoś może gorzko przez to płakać:)

tak czy siak dla Twojej wiadomości, jak już tutaj przyszłam to tylko dla siebie, wiedząc, ze nie mam na nikogo wpływu:) tak w ogóle to….już się popłakałam kilka razy, ale z bezsilności, bo wiedziałam, ze jak taka kretynka jak Ty w to wkroczyła i kilka innych wygolonych pipek z najlepszymi wypiekami, to zostałam najprawdopodobniej bardzo okłamana. Takie coś jak Ty bawi to, zektoś płacze prawda?:)

Fajne masz to sumienie:) ja nie chciałam mieć nigdy na sumieniu łez żadnej kobiety i gdybyś czytała to co piszę jak kobieta a nie cyborg to wiedziałabyś, że się staram:) a Ty się wpierdalasz a nie starasz:)

fajni ci kolesie, zamiast patrzeć na to co mówiłam i na zaufanie to idą do jakichś Aguś albo innych z wygolonymi pipkami i zupkami;)

a założycie jakiś wąteczek dda z dda ale pod tytułem jak bez zupki i dupkibyć szczęśliwym hahahah:D:P

masz to na sumieniu;) NIGDY nie szukałam w nikim winy-głupia jesteś jak but i czas przyjac to do wiadomości, zajmuj się tym co potrafisz najlepiej czyli sprzedawaniem tych gaci czy czego tam;)

nie mąć mi po katach boś głupia:) dobrze, że ja od miesiecy tańczę dla jednego Pana i tylko po ludzku łezka mi poleciała;) cieszysz się nie?:) taka Felicja a dostała za swoje…………tylko za co właściwie;);)”

Eugenia
                  Uczestnik

nie cytuj, bo był błąd w odczycie to chyba watek dla Sonego jednak, dla Aguś już był-poczytaj sobie, niezła byłam jak na taki stan, Ty szybciej krzyczysz, ze ktoś troll i kurwa tego nie wytrzymasz:D hahahahah:P

a taka kaleka do kalekotrola w postaci Sonego jakoś długo nie krzyczała:) tak czy siak co z Sonym-nie mam pojęcia:S może Ty masz jakiegoś sposoba, dobrze na Ciebie reaguje to może masz jakieś olśnienie w jego sprawie?:) bo ja odpadam:S ale pomodlę się za niego, choć chyba należałoby iść na pielgrzymke i to na kolanach, ale kto wie-mogę się mylić. Pewnie rozwiązanie jest proste, skoro matematyczka z którą mieszkałam potrafiła jakieś wzory na kilka stron pisac i inne wywodyczy tam przewody, ale z tego wszystkiego zapomniała tabliczki mnożenia:D

Sony,może przypomnij sobie po prostu tabliczkę mnożenia:) życie jest proste niby takie skomplikowane a jednocześnie takie proste:)

Eugenia
                    Uczestnik

Drożdzyku ja nie wiem dlaczego Ty to wszystko cytujesz:) ale powiem Ci, że……….nie wnikam w to tak naprawdę musiałabym łoszaleć z domysłów czy czegoś, a skąd mam wiedzieć;) NIGDY nic do Ciebie nie miałam, a nawet jeśli coś mnie ugryzło, to………………….nie było to w ogóle związane z chłopakami z Rozmów:) w żaden sposób:) zdziwiłabyś się co mi nie pasowało w twoim podejściu do moejje osoby i nie ma to NIC wspólnego z żadnym facetem stąd, ani nawet z privem ani z niczym:) powiedz, dlaczego nazwalaś mnie Buką, dobermanem itd? albo, że ja bym jakieś spotkanie rozwaliła:blink: skąd Ci się to wzięło w ogóle? tak sobie przypomniałam co ja powiedziałam do Ciebie i chyba odbiłam piłeczkę z tym, że zostałam oskarżona o rozsyłanie zdjęć czy coś, a to była nieprawda…nie lubię publicznie pokazywać swoich zdjęć. Tak naprawdę też nie interesuje mnie toczy ktoś je pokazuje………..powiedziałam co powiedziałam, bo powiedziałaś też, że nie odejdę dopóki nie dostanę tego czego chcę, ale czego ja chcę? jakbyś się uparła,że faceta, no jasne i dlatego nie rozdawałam żadnych kontaktów itd………………..nie po to tu przyszłam, a że wszedzie w ogóle ludzi można poznac to ja wiem:) Ci zupełnie niezłośliwie powiedziałam, że mamy odwrócenie pewnych spraw czyli ja musialam się z kotem zamknąć, bo ja ich nawet nie lubiłam:) to nie było żadne rozdrapywanie u Ciebie czy coś tylko dostrzegłam pewną alanogię a czy własciwą nie wiem:) nie przyjmowałam tego za pewnik bez względu na to jak to brzmiało:)

wiesz dlaczego wisialam ostatniow nocy? bo mi ojciec tak dał w łeb emocjonalnie ito przy kimś obcym, że bolało mnie wszystko fizycznie i krwawiłam………..i dla mnie to forum tez było wytchnieniem, ale niestety publiczne cyrki z jakims facetem i szalejącą dziewczyną dla żartów czy nie-ja nie wnikam, bo to nie moja sprawa, raczej mi sprawy nie ułatwiły.

Wiesz powiedziałaś kiedyś, zeLol tak lubi na siebie zwracać uwagę czy coś, jasne, kazdy widzisz zwraca uwagę jakoś tam, ale………..to była jedyna osoba która mnie wysłuchała jak się okazało!! np ona niczego nie brała osobiście, nawet jak raz nanią wskoczyłam, to mi powiedziała,że nic do tego nie ma, bo całokształt był inny, ja też jej jakiegoś szarpania granic nie mam za złe czy coś, bo każdemu się zdarza. Pomijając fakt tego iż zwyczajnie oczywiście ktoś może nie chcieć ze mną kontaktu, bo nie, to jakośtak zraziło mnie to, że mogłyśmy pogadac tzn mogłaś mnie jak baba babę wysłuchac ot po prostu,to mnie zdziwiło………….bo Ty o tym nie pogadaszo tamtym nie pogadasz, albo a po co Tyto do mnie mówisz? manipulacja granicami, na żywo też tak do tych koleżanek mówiłas? czasami człowiek nie jest zajadły czy coś tylko coś go boli i w ogóle nie wie co się dzieje……………po prostu. Wiesz ziloma dda babami ja gadałam? czasami to sobie całe wypracowania w różnym oj różnym stylu zostawiałyśmy:D a szajby, ze szok:)

rozumiem, że mogłaś być zrażona za co mi głupio do dzisiaj ale ja nie mam do Ciebie NIC, pomimo, że musze przyznać iż to nie ja tnę na kawałki i widze nie wiadomo co. Niestety stałaś się dla mnie symbolem pewnej pani i ta pani świetnie bawiła się moim kosztem…………….ale bardzo dyskretnie……..mówiąc, że mnie nigdy na nikogo nie będzie stać jak nie zacznę machac nóżką, flirtowac, prowadzić inteligentnych rozmów itd tylko nie wiem dlaczego byłana mnie uczulona……………..i kiedyś w prost mi powiedziała,zemi jednego zazdrości i sa to ludzie……………….wiesz……………ja jej niczego nie zazdrościłam, ona jest ona, ja jestem ja-podobnie mam z Tobą, no dwie nieporównywalne kobiety, ale to dyskretne dawanie do zrozumienia żebym sobie poszła…………….ona się bardzo umiejętnie pozbyła mnie z towarzystwa:)

dlaczego spytałaś po co chcę jechać do Poznania? po nic takiego:) :):) oj tamta mnie kiedyś umiejętnie wycisnęła z balu ale takiegona drugim końcu PL, odechcialo mi się pamiętam…………….nigdzie nie pojechałam i nie dlatego, żebym coś rozwaliła, tylko ona dyskretnie tak nadawała różnych rzeczy do zrozumienia, że wiesz…………..daleko mi było daleko do niej i ciągle tego słuchałam:)

Może niepotrzebnie -nawet napewno wiele rzeczy naprzenosiłam, ale uwzględnij, ze ja nie mam braci mam kiepski obraz ojca i ja zwyczajnie długo oj długo odkuwałam i nadal to robię rozmowy z mężczyznami.

Nie wymagam ani zrozumienia ani czego, ot tak chciałam to po prostu powiedzieć…..w niczym Cię nie oskarżam ani nic, przeciez to byłoby bez sensu bo się nie znamy.Mnie też pewne słowa bolą od kobiet bo się nasłuchałam oj nasłuchałam:) nie myśl, ze tylko Ciebie bolą;)

Bardzo dobry masz podpis:):):)nie znam twojej historii i nie wiem co tak naprawdę przezyłaś,ale nie zyczę Ci pewnych rzeczy;)

Wyloguj
                      Uczestnik

felciu zrozum, ze zaden facet nie poleci na ciebie – jestes niestety zbyt brzydka i co wazniejsza zbyt infantylna by cokolwiek z kimkolwiek cos stworzyc – to co prezentujesz na forum kwalifikuje sie do psychiatry a nie do psychologa badz terapeuty

Przeglądasz 10 wpisów - od 11 do 20 (z 23)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.