Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › do kobiet!
-
AutorWpisy
-
Ksiazka ta jest absolutnym fenomenem.
Poczatkowo przeczytałam tylko 50 ston i nie mogłam przejsc dalej. Byc moze nie był to dla mnei odpowiedni czas na taka lekture, moje mysli były skierowane gdzies poza…Jednak po paru miesiacach, gdy ponownie wziełam ja do reki..nie potrafiłam sie oderwac. Cos niesamowitego i pieknego. Zycze miłej lektury:)Odnawiam temat 😉 Jestem w polwie "Biegnaca z wilkami" i polecam wszystkim kobietkom, ktore zatracily poczucie kobiecosci i potrzebuja jakiejs formy pomocy w tej kwestii. Poczatek ksiazki dosc mnie znuzyl, ale teraz uwazam, ze jest super. Fajnie, ze jeszce polowa przede mna 😉 Duzo madrosci. Polecam serdecznie.
A ja polecam mądre kobiety głupie postęowanie … to o związkach głównie, ale mówi też o mechanizmach z dzieciństwa, które wpływają na dorosłe życie kobiet 😉
I jeszcze kobieta bez winy i wstydu 😉Jestem kobietą.bo mam okres…i duze cycki…ot w taki sposob czuje sie kobieca…
Anonim
10 października 2007 o 19:02Liczba postów: 233Nieczuje sie kobieta nigdy niechcialam sie nia czuc zawsze bylam chlopczyca kiedy dorastalam chcaialam nieistniec Ale jestem niewiem kim jestem Polecam ksiazke kobiety zadza swiatem i nie jest to zadna psychologiczna ksiazka ale fajne romansidlo czytalam lata temu ale bardzo zapadla mi w pamiec [img]http://dda.pl/components/com_simpleboard/uploaded/images/31ad7.gif[/img]
dziuba … nie rób mi tak 🙁 jak ja bym się miała przez pryzmat piersi oceniać … czy jestem kobietą czy nie … to bym nawet na dorastającą dziewczynkę nie załapała :dry:
Netka…mnie o ten duzy biust chodzilo,ze…gruczoly mleczne…kobiecy atut…a nie ze mam duze…balony:silly:
Ufff kamień z serca, bo już myślałam, że już nawet kobiety o tym trąbią :laugh:
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.