Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dzień dobry!:)
-
AutorWpisy
-
Zycze wszystkim forumowicz milego i ciekawego dnia:)
Pozdrawiam:):laugh:
[img size=100]http://dda.pl/components/com_simpleboard/uploaded/images/kermit2_0fabb.jpg[/img]Wszystkim życzę samych dobrych wrażeń w dniu dzisiejszym.
Mnie zapowiada się ciekawie.
🙂Dzięki:kiss: na pewno będzie dobry i z pewnością ciekawy bo założyłam dzisiaj majtki na lewa stronę;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to chyba dobry znak:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hehe kurunia:P
a ja ide zaraz na przeswietlenie klatki piersiowej,bo uczelnia takie zalecenie wydala…
a w tym roku nowe legitki beda:)a na uczelni dzis do 18…a teraz juz okienko…
:laugh: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dziuba, nie epatować tutaj klatką piersiową w biały dzień !!! Bo się ludzie nie skupią w pracy, tudzież w szkole :laugh:
Całkiem miło dzień się zaczął 🙂
Pozytywna poczta z samego rana, potem w miasto portfel odchudzać – nowe lekturki… Już mi się półki kończą powoli… Będzie ok B)
Miłego, miłego, miłego wszystkim :kiss:do Dziubowej klatki piersiowej dołączam moje zęby ….właśnie wróciłam od dentysty:blink:
Kurcze , właśnie przypomniał mi się Twój "portrecik" z ząbkiem:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Dziuba, przesyłam Ci dużego dziuba:kiss: oraz wszystkim buziuńki od Kuruńki:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: 😛
Pogodnego dniaB)O i po bolu 😛 Po wyniki ide we wtorek:P
conf to chowam piers pod bluza:P
Kuruniu dziekuje za buzki :blush: :blush: :blush: :blush: :kiss: :kiss:
a jak tam innymi dzien mija??
ja dorzucam moją nawalającą nerkę… jeszcze boli… nie ma to jak atak kamicy na początku tak pięknej jesieni 😉
pozdrawiam Wszystkich, a. -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.