Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dziś czuję się…
-
AutorWpisy
-
Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„pewnie sie pani zjerzyla bo od 14 mają przygotowania do fajrantu:P i niewypada im przeszkadzac:whistle:”No tak, to wielki nietakt z mojej strony był :pinch: Ludzie dla urzędów, nie urzędy dla ludzi :woohoo:
roskins zapisz:
” no ale co ja mogę? Nic 😛 /quote]możesz zawsze grzecznie zwrócić uwagę na fakty.
ewelina82 zapisz:
„Czuje szczescie:) 🙂 :)”
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:A ja mialem dzis wolne i z tej okazji pospalem do bulu:laugh: i pozalatwialem kilka spraw na miescie i w koncu kupilem sobie naroznik:laugh: od miesiaca rozgladam sie za lozem nowym i tak dzis przy okazji go nabylem ,przyjedzie w sobote:laugh:
Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„A ja mialem dzis wolne i z tej okazji pospalem do bulu:laugh: i pozalatwialem kilka spraw na miescie i w koncu kupilem sobie naroznik:laugh: od miesiaca rozgladam sie za lozem nowym i tak dzis przy okazji go nabylem ,przyjedzie w sobote:laugh:”No to teraz, Tajemniczy już w ogóle od soboty łóżka nie opuścisz :laugh:
mase zapisz:
„ewelina82 zapisz:
„Czuje szczescie:) 🙂 :)”
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:” :kiss: :kiss: 🙂Afektywna zapisz:
„anilewe zapisz:
„Roskins ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy 😉
a sama niedawno zapłaciłam…pierwszy mandat :angry:Afektywna-u mnie wszystko w miarę w porządku.
Firma pochłania mnie praktycznie w całości-wiadomo jakie są początki-trudne…
Sciskam mocno :)”No tak, początki bywają trudne, nie mam firmy, ale też mi trudno w pracy. 2 miesiące mi już zleciały 🙂
Najważniejsze, żeby wyjść z bagna. Nie ważne w jaki sposób.
A do prawa jazdy może kiedyś powrócę.
Cieszę się, Anilewe, że dałaś znak życia i tego, że idziesz do przodu. To mnie motywuje, innych może też. Także jak tylko masz chwilę wolną, choć pewnie to trudne, to napisz co tam u Ciebie.”Zaglądam tutaj. Choć część rzeczy mam za sobą/przepracowanych to przytrafiają się i inne trudne. Znów jestem w dziwnej relacji, która mnie sporo zdrowia kosztuje.
Fajnie zobaczyć,że wpadasz tutaj Ty, Mase, Mrutrek, Ewelka, Pedro czy Pam…ale jednak jeszcze kilku osób ze starej ekipy brakuje…No tak, mnie bardzo zastanawia co się stało z Hellą? Napisałam do niej smsa, ale po kilku dniach przyszedł mi komunikat, że ten sms do Helli nie dotarł 🙁 Nie ma jej na forum od kilku miesięcy…Ktoś ma z nią jakikolwiek kontakt?
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.