Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dziś czuję się…
-
AutorWpisy
-
Hele to pewnie marynarz zabral na rejs i zostawił na bezludnej wyspie
:(. Zabrał diament i uciekł normalnie w swiecie a hella tam sama:(anilewe zapisz:
„Też nie mam z Nią kontaktu- nie odpisała na żadnego maila :(”Hej Ani:)
Gratuluję własnego byznesuB)
Też sią zastanawiałam co z Nią, czy miała już dość i dała spokój. Jeżeli nie odpisała to sprawa wygląda nieciekawie.Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„A ja mialem dzis wolne i z tej okazji pospalem do bulu:laugh: i pozalatwialem kilka spraw na miescie i w koncu kupilem sobie naroznik:laugh: od miesiaca rozgladam sie za lozem nowym i tak dzis przy okazji go nabylem ,przyjedzie w sobote:laugh:”
A My Wszyscy w niedzielę…by wypróbować:laugh: ale nie martw się, na noc nie zostaniem…posiedzimy, herbatę spijemy, wydamy opinię i pójdziemy:laugh:Panama zapisz:
„anilewe zapisz:
Też sią zastanawiałam co z Nią, czy miała już dość i dała spokój. Jeżeli nie odpisała to sprawa wygląda nieciekawie.”taaa, mi też jakiś czas temu przeszła przez glowę myśl "gdzie Hella?!" Będę na Swięta w Tricity to rozejrzę się, może uwiła sobie spokojne gniazdko z marinajo i żyją sobie w szczęściu i dostatku?
a w ogóle to dzisiaj "szybki" dzień…ganiałam, ganiałam…a wieczorem uroczysta kolacja, i ą, i ę…ciekawe jak będzie…ponoć dużo osób będzie miało połknięte kije od szczotek:laugh:
tylko qrwa czemu ten palant mi psuje krew?aż łza dzisiaj poleciała:dry: chyba też trochę ze złości na siebie w tym było, że wciąż mnie to rusza…a może ruszyło mnie, bo wczoraj przeszłość dopadła, i dzisiaj znowu? HGW…wrrrr..idę się robić na gwiazdę;)mrutek zapisz:
„a w ogóle to dzisiaj "szybki" dzień…ganiałam, ganiałam…a wieczorem uroczysta kolacja, i ą, i ę…ciekawe jak będzie…ponoć dużo osób będzie miało połknięte kije od szczotek:laugh:
tylko qrwa czemu ten palant mi psuje krew?aż łza dzisiaj poleciała:dry: chyba też trochę ze złości na siebie w tym było, że wciąż mnie to rusza…a może ruszyło mnie, bo wczoraj przeszłość dopadła, i dzisiaj znowu? HGW…wrrrr..idę się robić na gwiazdę;)”jak gwiazda może się robic na gwiazdę :whistle:Panama zapisz:
„anilewe zapisz:
Też sią zastanawiałam co z Nią, czy miała już dość i dała spokój. Jeżeli nie odpisała to sprawa wygląda nieciekawie.”Hej Pam! 🙂
na razie nie ma czego gratulować-jak zostanę milionerką to będziesz mogła 😉
Staram się przyjąć wersję optymistyczną- Hella miała dość i odcięła się od tego forum i żyje sobie dobrze i szczęśliwie 🙂
Co u Was? Opowiadajcie 🙂Niby czuję się dobrze, ale jakoś tak mi trochę samotnie. Na szczęście mam dużo planów i ręce pełne roboty i w tym wszystkim nawet potrafię znaleźć kazdego dnia tą godzinkę dla siebie, co kiedyś przy takim natłoku obowiązków byłoby niewykonalne. Nie mogę już doczekać się świąt, to piękny okres, w końcu mam nadzieję na mały odpoczynek. 🙂
Jakos nigdy mi swieta radosci niesprawialy i jakos tak niezaspecjalnie przepadam za nimi co ciekawsze ,zawsze sie przygotowywuje tyle jedzenia ze po swietach wiekszosc sie wyrzuca ,zasada zastaw sie a pokarz sie 🙁 a tyle jest rodzin co niemaja co do gara wsadzic na swieta
Jakos nigdy mi swieta radosci niesprawialy i jakos tak niezaspecjalnie przepadam za nimi co ciekawsze ,zawsze sie przygotowywuje tyle jedzenia ze po swietach wiekszosc sie wyrzuca ,zasada zastaw sie a pokarz sie 🙁 a tyle jest rodzin co niemaja co do gara wsadzic na swieta
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.