Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,291 do 1,300 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • ewelka1982
    Uczestnik
      Liczba postów: 4746

Boze!co Wy wszyscy tacy przybici jestescie?czytac sie tego nie da.czlowiek wchodzi na strone,by sie pokrzepic,a tu cos takiego.wyjdzcie na dwor,na slonce.wlasnie bylam z coreczka na spacerze,bo w domu wszyscy fiksowali,tzn ja,maz i coreczka wlasnie.potem pojdziemy na cmentarz,ale niezbyt mnie to przygnebia.zamiast siedziec przed komputerem i narzekac jaki kto jest zdolowany lepiej cos zrobic,by zmienic nastroj.pozdrawiam

madlenerose6
      Uczestnik
        Liczba postów: 678

to ja napiszę że czuję się bardzo dobrze 🙂

ewelka1982
        Uczestnik

😛 i bardzo dobrze.U mnie rewelacji nie ma,ale nie bede bezczynnie siedziec i czekac az zdarzy sie cud,trzesienie ziemi i nagle bede szczesliwa.Teraz jest mi dobrze,czuje sie dobrze.Pozdrawiam Cie samanta;)

eldda
          Uczestnik
            Liczba postów: 1077

ewelka1982 zapisz:
            „Boze!co Wy wszyscy tacy przybici jestescie?czytac sie tego nie da.czlowiek wchodzi na strone,by sie pokrzepic,a tu cos takiego.wyjdzcie na dwor,na slonce.wlasnie bylam z coreczka na spacerze,bo w domu wszyscy fiksowali,tzn ja,maz i coreczka wlasnie.potem pojdziemy na cmentarz,ale niezbyt mnie to przygnebia.zamiast siedziec przed komputerem i narzekac jaki kto jest zdolowany lepiej cos zrobic,by zmienic nastroj.pozdrawiam”
            Ciocia dobra rada się znalazła….
            Kto Ci dał prawo, żeby innym mówić jak mają się czuć i co robić… :woohoo:
            Miłego spacerku w każdym razie B)

ewelka1982
            Uczestnik

Ciocia "DOBRA RADA"to ja:) dziekuje

ewelka1982
              Uczestnik

Aha,nikomu nie powiedzialam,jak ma sie czuc,ani jak czuc sie nie ma.Kazdy ma prawo czuc smutek,zal,radosc,wzruszenie itd.Ale dopiero co usiadlam do komputera i czytam o tym jak kazdy jest przygnebiony.Gdy ja czuje sie przygnebiona staram sie nie siedziec i nie przygnebiac jeszcze bardziej,tylko zrobic cos,by moj nastroj sie zmienil.Sorry,ze tak napisalam.Moze rzeczywiscie jestem taka ciotka dobra rada.Cholera,musze nad tym popracowac

eldda
                Uczestnik

Droga Ciociu, oczekuję trochę więcej empatii i zrozumienia 🙂

ewelka1982
                  Uczestnik

wiem,wiem,masz racje.wyskoczylam z tymi radami jak…:silly:

eldda
                    Uczestnik

Wybaczam i pozdrawiam cieplutko 🙂

ewelka1982
                      Uczestnik

Dzieki:) kurcze,sukces.PRZYZNALAM SIE DO BLEDU.

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,291 do 1,300 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.