Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,991 do 2,000 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • mase
    Uczestnik
      Liczba postów: 9410

Czuję zawód, rozczarowanie sytuacją i złość na siebie za to, że tak odczuwam, bo nie powinnam. Ale to uświadamia mi, że nie jest tak dobrze jak myślałam, że jest.

mase
      Uczestnik
        Liczba postów: 9410

dupa
        Jestem taka zła, że nie mogę sobie z tym poradzić. Bez sensu. Czemu tak się czuję. Spadajcie wstrętne odczucia, nie chcę was.

Edytowany przez: mase, w: 2012/01/13 13:23

Ginna
        Uczestnik
          Liczba postów: 1146

Mase
          Wiem co masz na myśli. Ja od kilku dni czuje sie placzliwie. Poddenerwowana i jakaś taka słaba. Cały czas chce mi sie płakać i jakieś taki dziwne przygnębienia czuje choć powinnam sie cieszyć. Wkurza mnie to. Te wahania nastroju. W jeden dzień jest ok i myśle ze jest duży progres pO czym budze sie na drugi dzień i czuje sie jakbym zapadają sIe w czarna otchłań. Nic nie jest w stanie tej czarnej dziury wypełnić. A pOtem żniw niby jest ok. Koszmar jakiś. Totalna dezorientacja. Na nic nie mam ochoty i tylkO sie zlOszcze ze wciąż sie tak czuje grrrrr. Czy ja nie mogę być normalna??:/

eldda
          Uczestnik
            Liczba postów: 1077

Dziewczyny, pogoda jest trudna więc możemy mieć jazdy, nie łamcie się !!!

Ginna
            Uczestnik

A kurde ja jak wrócę do domu to puszcza sobie rzeźb muzykę i sobie poplacze a co. MoZe mi ulzy. Cały tydzień czuje jakaś dziurę w środku. Płacz jest podobno oczyszczajacy. W sumie ja zawsze rzadko plakalam. Kiedyś jak byłam mała to sobie powiedziałam ze nigdy nie bede płakać . Zreszta ostatniO często zafynam myśleć o swoim dziecisntwie. Poruszany jest ten temat rownież na terapii moZe to dlatego;/

Anonim
                Liczba postów: 182

Od czasu do czasu mam w środku taką dziurę. Dokladnie nie znam miejsca ,w ktorym sie znajduje , cos w okl. żoładka i nie wiem czym ją mam zaspokoic , wyglada to tak jakbym byla głodna , a nie jestem ale wtedy jem i nadal ją odczuwam , czesto wywoluje lęk … męczy mnie to okropnie , dzis tak mialam w nocy , nie wyspalam sie ,czuje zmęczenie ….

Ginna
                Uczestnik

w sumie jak na piatek 13 to dzien nie byl taki zly. w sumie jeszcze sie nie skonczyl ale na szczescie jestem juz w domu a tu jest w miare bezpiecznie 🙂 kurde calkiem przyjemny ten poczatek nowego roku 🙂 zupelnie inny niz rok temu. hyhy chyba mi humor poprawila wizyta u fryzjera 😛

Malakh
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 1123

Znowu się nażarłam. A już było tak dobrze! :pinch: 🙁 Za dużo wrażeń mam ostatnio i w końcu nerwy puściły, nie udało mi się nad tym zapanować. A teraz mam potworne wyrzuty sumienia i czuję do siebie pogardę. Ale nie pójdę rzygać. Nigdy nie rzygałam po żarciu i nie chcę nigdy tego robić, bo to już by było dno. 🙁

Ginna
                    Uczestnik

nie rob tego.. wiesz ja tez mam problemy z jedzeniem i czesto zajadam problemy. alezawsze jak dojdzie don takiej sytuacji to jest mi strasznie zle..aletez mnie to motywuje zeby bardziej sie pilnowac….i leczyc.

Malakh
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 1123

Niestety problemy z jedzeniem mam od zawsze. W dzieciństwie było moim najlepszym przyjacielem, dziś jest największą obsesją. :sick:

Czasem chyba wolałabym mieć problemy z alkoholem, bo to ludzie przynajmniej są w stanie zrozumieć, że to choroba, którą można leczyć. W zaburzenia odżywiania prawie nikt mi nie wierzy, bo nie mam anoreksji. 🙁

Edytowany przez: Malakh, w: 2012/01/13 19:32

Przeglądasz 10 wpisów - od 1,991 do 2,000 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.