Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dziś czuję się…
-
AutorWpisy
-
Brawo tamka 🙂 Super…
Ja dobrze się czuję, po ostatnim spotkaniu na grupie samopomocowej wiele z siebie wyrzuciłem, i mimo wielkiego ładunku emocjonalnego, myślałem, że nie dam rady.. Ale udało się, wydusiłem z siebie i czuję się bardzo good.
Taka grupa wsparcia jest naprawdę nieoceniona 🙂Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! 🙂
Wczoraj byłam na wizycie u psychologa i …już tak dawno nie rozmawiałam z kimś, kto mnie tak fajnie rozumie i jeszcze tłumaczy co i jak, super i oby tak dalej! 🙂Nijak 🙂 ani mi smutno ani wesoło. Myśle ciągle o terapii , ale na samą myśl mnie słabi, boje sie jej jakby to conajmniej był skok na bungee… chociaż nie, jednak nie. Terapii boje sie bardziej :O Tchórz ze mnie 🙂 Poza tym sesja mnie wykańcza i w zasadzie to ja chce już wakacje 😉
kalia zapisz:
„Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! :)”
Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze 😉agniecha91 zapisz:
„kalia zapisz:
„Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! :)”
Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze ;)”Można ją polubić, serio! 🙂
A co do terapii…nie ma się czego bać, ja coprawda dopiero zaczynam, więc nie wiem jak będzie dalej, ale przełamałam pierwsze lody i mam nadzieję, że teraz pójdzie bardzo dobrze i że będę patrzyła na świat przez inszy pryzmat niż do tej pory! B)
Ja też bardzo lubię zimę:):) Bardziej niż lato:) I zaraz idę na spacerek po śniegu, uwielbiam to, jakby coś magicznego było w tym spokoju spadających płatków i skrzypiącym śniegu pod butami-mnie to uspokaja;)
Super Zima, łądny puch za oknem. Książka w ręke i czytanko…
Fajna sprawa, pozdrawiam 🙂kalia zapisz:
„agniecha91 zapisz:
„kalia zapisz:
Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze ;)”Można ją polubić, serio! 🙂
A co do terapii…nie ma się czego bać, ja coprawda dopiero zaczynam, więc nie wiem jak będzie dalej, ale przełamałam pierwsze lody i mam nadzieję, że teraz pójdzie bardzo dobrze i że będę patrzyła na świat przez inszy pryzmat niż do tej pory! B)”
Zyczę aby tak właśnie było 🙂
A co do spacerów zimą… Ja bardzo lubie spacerować ale jednak wole jak w trakcie spaceru nie zamarza mi połowa ciała 😀 Spacer latem, a zwłaszcza wieczorem albo w nocy… wtedy juz nie jest upalnie tylko tak chłodniej, świerszcze słychać tylko i jest taka przyjemna cisza 😉 a tu jeszcze tyle trzeba na to czekać 😀
Ale skoro zima potrafi sprawić radość to jednak dobrze że jest 🙂 Cieszcie sie nią, ja sie będe cieszyć wiosną, latem i wczesną jesienią 😀Do bani, znów powraca ten irracjonalny lęk przed światem
Beznadzieja.
Prócz mnie, wszystkie najbliższe mi osoby mają dziś podły humor.
Nie potrafię się dogadać z chłopakiem. Syndrom DDA to moje przekleństwo… 🙁 ;(Edytowany przez: Poszukiwaczka, w: 2013/01/13 10:59
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.