Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 5,631 do 5,640 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • popo14
    Uczestnik
      Liczba postów: 314

Brawo tamka 🙂 Super…
      Ja dobrze się czuję, po ostatnim spotkaniu na grupie samopomocowej wiele z siebie wyrzuciłem, i mimo wielkiego ładunku emocjonalnego, myślałem, że nie dam rady.. Ale udało się, wydusiłem z siebie i czuję się bardzo good.
      Taka grupa wsparcia jest naprawdę nieoceniona 🙂

kalia
      Uczestnik
        Liczba postów: 105

Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! 🙂
        Wczoraj byłam na wizycie u psychologa i …już tak dawno nie rozmawiałam z kimś, kto mnie tak fajnie rozumie i jeszcze tłumaczy co i jak, super i oby tak dalej! 🙂

agniechaa
        Uczestnik
          Liczba postów: 100

Nijak 🙂 ani mi smutno ani wesoło. Myśle ciągle o terapii , ale na samą myśl mnie słabi, boje sie jej jakby to conajmniej był skok na bungee… chociaż nie, jednak nie. Terapii boje sie bardziej :O Tchórz ze mnie 🙂 Poza tym sesja mnie wykańcza i w zasadzie to ja chce już wakacje 😉

agniechaa
          Uczestnik

kalia zapisz:
            „Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! :)”
            Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze 😉

kalia
            Uczestnik
              Liczba postów: 105

agniecha91 zapisz:
              kalia zapisz:
              „Ja też czuje się świetnie, po trzykrotnym odśnieżaniu to już w ogóle super! I cały czas pada śnieg, jest go tak dużo, że….Uwielbiam jak pada śnieg i jest tak biało wszędzie! :)”
              Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze ;)”

Można ją polubić, serio! 🙂

A co do terapii…nie ma się czego bać, ja coprawda dopiero zaczynam, więc nie wiem jak będzie dalej, ale przełamałam pierwsze lody i mam nadzieję, że teraz pójdzie bardzo dobrze i że będę patrzyła na świat przez inszy pryzmat niż do tej pory! B)

Eugenia
              Uczestnik
                Liczba postów: 7086

Ja też bardzo lubię zimę:):) Bardziej niż lato:) I zaraz idę na spacerek po śniegu, uwielbiam to, jakby coś magicznego było w tym spokoju spadających płatków i skrzypiącym śniegu pod butami-mnie to uspokaja;)

popo14
                Uczestnik
                  Liczba postów: 314

Super Zima, łądny puch za oknem. Książka w ręke i czytanko…
                  Fajna sprawa, pozdrawiam 🙂

agniechaa
                  Uczestnik

kalia zapisz:
                    agniecha91 zapisz:
                    kalia zapisz:
                    Zawsze mnie zadziwiały osoby które lubią zime 😀 Ja jej szczerze nie znosze ;)”

Można ją polubić, serio! 🙂

A co do terapii…nie ma się czego bać, ja coprawda dopiero zaczynam, więc nie wiem jak będzie dalej, ale przełamałam pierwsze lody i mam nadzieję, że teraz pójdzie bardzo dobrze i że będę patrzyła na świat przez inszy pryzmat niż do tej pory! B)”
                    Zyczę aby tak właśnie było 🙂
                    A co do spacerów zimą… Ja bardzo lubie spacerować ale jednak wole jak w trakcie spaceru nie zamarza mi połowa ciała 😀 Spacer latem, a zwłaszcza wieczorem albo w nocy… wtedy juz nie jest upalnie tylko tak chłodniej, świerszcze słychać tylko i jest taka przyjemna cisza 😉 a tu jeszcze tyle trzeba na to czekać 😀
                    Ale skoro zima potrafi sprawić radość to jednak dobrze że jest 🙂 Cieszcie sie nią, ja sie będe cieszyć wiosną, latem i wczesną jesienią 😀

agawa
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 146

Do bani, znów powraca ten irracjonalny lęk przed światem

Poszukiwaczka
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 1

Beznadzieja.
                        Prócz mnie, wszystkie najbliższe mi osoby mają dziś podły humor.
                        Nie potrafię się dogadać z chłopakiem. Syndrom DDA to moje przekleństwo… 🙁 ;(

Edytowany przez: Poszukiwaczka, w: 2013/01/13 10:59

Przeglądasz 10 wpisów - od 5,631 do 5,640 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.