Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dziś czuję się…
-
AutorWpisy
-
Na szczęście wyszło na zero. Jedna osoba mnie bardzo rozczarowała, a druga mile zaskoczyła 🙂
straszliwie zmęczona…………nie wiem co jest, ale bardzo się męczę, albo nawet nie sypiam…….mam kupę dziwnych myśli w głowie, jakby się coś wykluwało we mnie…nie wiem co to……..jedyne co mnie ratuje, to przekonanie, że cokolwiek nie będzie, to będzie dobrze, nie wiem skąd ta pewność, ale jest i tochyba mnie uspokaja w tym co się dzieje…jakaś wielka siła jakby we mnie powstała, ale ona jest dobra…………nadal wiele rzeczy się we mnie przegryza-w emocjach…ale jakby coś w środku się rozdzielalo…dziwne…
dziwnie i chce mi się śmiać:D chyba już wiem z czym zyję tyle lat:) i tak się składa, że wszystko by mi się zgadzało:) ciekawe co napędzało co, albo co to wywołało:) nie wazne, przynajmniej już wiem jak żyć ze sobą:) ale to życie jest dziwne………………;)
Też się o sobie czegoś dowiedziałam. Po raz kolejny, czytanie wypowiedzi na forum pozwoliło mi odkryć coś w sobie, szkoda tylko, że to kolejny problem 🙁
Gdyby to czytał Sony, to od razu mu mówię, że postawił zupełnie błędną diagnozę:) w końcu obleciałam tylu speców, że sama się z nimi zgodziłam-tego nie ma:) chodzi o coś zupełnie innego o to by się zgadzało-u kobiet jest bardzo łagodna wersja ktora jest najczęściej przegryziona przez naturalne zdolności wynikające choćby z racji płci:) mało tego-tego się nie leczy:) tylko najcięższe przypadki u męzczyzn. U przeciętnej osoby to przechodzi w ekscentryzm, mało tego, to potrafi być kurą znoszącą złote jajkaB) aczkolwiek trzeba umieć ją złapać i dobrze pokierowac:) Być może się myle, możliwe, ze jest to zwyczajne nałozenie takiego a nie innego rodzaju osobowości plus temperament, plus środowisko no i plus dda, tak czy siak wynik wyszedł mi podobny:) a ci ludzie zawsze mi się tak bardzo podobali:blush: możliwe, ze się myle, ale conajmniej mam jedną podstawową zdolnosć, ktorą zdarzało mi się wiele razy już wykorzystywac. Ehhhhhhhh ile to człowiek może odkryć jesli tylko uczciwie przekopie sam siebie i to wszystkie możliwe sfery:):):) ale jestem zadowolona:P 😛 :laugh: B) 🙂
Panama zapisz:
„Też się o sobie czegoś dowiedziałam. Po raz kolejny, czytanie wypowiedzi na forum pozwoliło mi odkryć coś w sobie, szkoda tylko, że to kolejny problem :(”Ale to znaczy, ze jesteś na dobrej drodze-przegryź to w sobie, daj sama sobie czas:)
Wiecie co, dziś tylko nie mogę spać,ale jestem spokojna i to bardzo z resztą już się zmywam;) miałam dziwne rzeczy przez jakieś dwie trzy noce…………nie moglam spać, ale czułam też coś dziwnego,nibybyłam spokojna, ale jakby mnie ktoś wołał w środku i to rozpaczliwie! szamotałam się starsznie, od razu wyjaśniam, ze nic nie widze i nic nie słyszę:D i nigdy nie było inaczej;) to w środku było, jakby ktos się dobijał, płakał, krzyszał, był zrozpaczony, ja to czułam, nie wiedziałąm co zrobić, nie spałam i bardzo przeżywałam, tylko nie wiem do końca co………..
dziwne:dry:
wiem jak to brzmi:S dziwne………………………..
Przed weekendem zmęczony. Ogólny stan dobry. Parę rzeczy trzeba wprowadzić nowych. Zaniepokojony, bo boję się iż znów moje poczucie wartości i to jak się będę czuć, uzależnione będzie od humoru innych. Chcę być sobą. Nie robić sobie nie potrzebnych nadzieji. Niekonsekwentny.
4Knives zapisz:
„Czuję się jakiś taki bezsilny.”dla osoby z natury ze skłonnościami do siły to straszny stan……………ale jedyny najwłaściwszy jeśli człowiek chce urodzić się od nowa. Pozwól sobie na to i trzymaj się.
edit-nie trzymaj siępo prostu daj się temu ponieść…
Edytowany przez: Felicja, w: 2013/03/09 01:10
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.