Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Dziś czuję się…
Czuję spokój… Wszystko zaczyna mieć swój czas i miejsce… Nie oczekuję więcej, nie czekam, aż to się skończy. Po prostu cieszę się dniem dzisiejszym
Rozsypałam się na tysiąc drobnych kawałków…:(
ewelka1982 zapisz:
„Rozsypałam się na tysiąc drobnych kawałków…:(”
Co się stało?
Nie chce mówić o szczegółach…
Dobrze móc wyrzucić z siebie uczucia.Poszukałam wsparcia i lepiej mi.:)
ewelka1982 zapisz:
„Dobrze móc wyrzucić z siebie uczucia.Poszukałam wsparcia i lepiej mi.:)”
Ewelcia:kiss:
Ewelka głowa do góry ,pociechy na spacer wez i odrazu ci się humor poprawi i niemyśl otym ,jak bym myślał co mnie czeka w najblizszych tygodniach to bym osiwiał 🙁 Pamiętaj niejesteś sama 🙂
Właśnie byłam na spacerze,słońce tak przyjemnie grzeje…:)czasem przychodzą gorsze momenty,gdy demony z głowy wychodzą…ale to prawda,nie jestem sama;)
Hella zapisz:
„Cos mnie dzisiaj wkur*** nosi:angry: normalnie szukam kandydata do dania w morde:angry:
Pogoda ladna, w pracy luz, blus w niebie same dziury i to mnie tez wkur*****:angry:
1, 2, 3, 4, 5
Nie nosz kurw***** jeszcze herbate rozlalam:angry: :angry: :angry:
chyba czas najwyższy, żeby rzucić wszystko w diabły i pojechać do Kisłowodska:evil:<br><br>Edytowany przez: hella, w: 2013/10/10 10:08”
Helcia, może warto by wytrzepac jakiś dywan albo wyżyc się na worku treningowym? To jako praca własna nad gniewem?
Ja dziś kurwa, totalnie ledwo żyję. Jest po 16, a ja dopiero o 18 mam terapię, a potem jadę do rodziców, bo nie mam co jeśc.
Przepraszam Was za mój wulgaryzm, ale jedynie to wyraża to, co czuję 🙁 👿
ewelka1982 zapisz:
„Właśnie byłam na spacerze,słońce tak przyjemnie grzeje…:)czasem przychodzą gorsze momenty,gdy demony z głowy wychodzą…ale to prawda,nie jestem sama;)”
Nie jesteś sama, Ewelka przytulam :kiss: