Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,671 do 6,680 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • p83
    Uczestnik
      Liczba postów: 2114

Czuję spokój… Wszystko zaczyna mieć swój czas i miejsce… Nie oczekuję więcej, nie czekam, aż to się skończy. Po prostu cieszę się dniem dzisiejszym

ewelka1982
      Uczestnik
        Liczba postów: 4746

Rozsypałam się na tysiąc drobnych kawałków…:(

anilewe
        Uczestnik
          Liczba postów: 1810

ewelka1982 zapisz:
          „Rozsypałam się na tysiąc drobnych kawałków…:(”

Co się stało?

ewelka1982
          Uczestnik

Nie chce mówić o szczegółach…

ewelka1982
            Uczestnik

Dobrze móc wyrzucić z siebie uczucia.Poszukałam wsparcia i lepiej mi.:)

Hella
              Uczestnik
                Liczba postów: 5658

ewelka1982 zapisz:
                „Dobrze móc wyrzucić z siebie uczucia.Poszukałam wsparcia i lepiej mi.:)”

Ewelcia:kiss:

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik
                  Liczba postów: 1774

Ewelka głowa do góry ,pociechy na spacer wez i odrazu ci się humor poprawi i niemyśl otym ,jak bym myślał co mnie czeka w najblizszych tygodniach to bym osiwiał 🙁 Pamiętaj niejesteś sama 🙂

ewelka1982
                  Uczestnik

Właśnie byłam na spacerze,słońce tak przyjemnie grzeje…:)czasem przychodzą gorsze momenty,gdy demony z głowy wychodzą…ale to prawda,nie jestem sama;)

Anonim
                      Liczba postów: 869

Hella zapisz:
                      „Cos mnie dzisiaj wkur*** nosi:angry: normalnie szukam kandydata do dania w morde:angry:

Pogoda ladna, w pracy luz, blus w niebie same dziury i to mnie tez wkur*****:angry:

1, 2, 3, 4, 5

Nie nosz kurw***** jeszcze herbate rozlalam:angry: :angry: :angry:

chyba czas najwyższy, żeby rzucić wszystko w diabły i pojechać do Kisłowodska:evil:<br><br>Edytowany przez: hella, w: 2013/10/10 10:08”

Helcia, może warto by wytrzepac jakiś dywan albo wyżyc się na worku treningowym? To jako praca własna nad gniewem?
                      Ja dziś kurwa, totalnie ledwo żyję. Jest po 16, a ja dopiero o 18 mam terapię, a potem jadę do rodziców, bo nie mam co jeśc.
                      Przepraszam Was za mój wulgaryzm, ale jedynie to wyraża to, co czuję 🙁 👿

Anonim
                        Liczba postów: 869

ewelka1982 zapisz:
                        „Właśnie byłam na spacerze,słońce tak przyjemnie grzeje…:)czasem przychodzą gorsze momenty,gdy demony z głowy wychodzą…ale to prawda,nie jestem sama;)”

Nie jesteś sama, Ewelka przytulam :kiss:

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,671 do 6,680 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.