Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,611 do 7,620 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • Tajemniczy Don Pedro
    Uczestnik
      Liczba postów: 1774

FELICJO:) Dobry wieczór:laugh:

Eugenia
      Uczestnik
        Liczba postów: 7086

a dlaczego witasz mnie w temacie związanym z samopoczuciem, ja tam dziś czuję się dobrze 😛 😉

ewelina82
        Uczestnik
          Liczba postów: 1499

Tajemniczy,ja sie caly czas usmiecham:laugh: taka mam nature;) ciesze sie kazdym dniem z dziecmi,ktore tak szybko rosna….poki sa male moge je calowac do woli,dlatego milosci mi nie brak,a gdy jest milisc to jest wszystko;) dzis rozmawialam z mama…i jestem do niej bardzo podobna.Nie tylko wizualnie.Mimo iz nie odeszla od ojca(ost.obchodzili rocznice 32),to byla silna i dzielna.Taka jak ja teraz,dla dzieci cjce sie jednak stworzyc jak najlepszy swiat…czesto sir myle,czasem przemawiaja za mna jakies durne mechanizmy itd.mam nadzieje,ze chociaz z czescia die upotam:whistle: 😉

Tajemniczy Don Pedro
          Uczestnik

Felicja zapisz:
            „a dlaczego witasz mnie w temacie związanym z samopoczuciem, ja tam dziś czuję się dobrze 😛 ;)”przepraszam ale niewiedziałem w którym cie watku witac:laughale fajnie ze jestes: i sie dobrze czujesz

Tajemniczy Don Pedro
            Uczestnik

ewelina82 zapisz:
              „Tajemniczy,ja sie caly czas usmiecham:laugh: taka mam nature;) ciesze sie kazdym dniem z dziecmi,ktore tak szybko rosna….poki sa male moge je calowac do woli,dlatego milosci mi nie brak,a gdy jest milisc to jest wszystko;) dzis rozmawialam z mama…i jestem do niej bardzo podobna.Nie tylko wizualnie.Mimo iz nie odeszla od ojca(ost.obchodzili rocznice 32),to byla silna i dzielna.Taka jak ja teraz,dla dzieci cjce sie jednak stworzyc jak najlepszy swiat…czesto sir myle,czasem przemawiaja za mna jakies durne mechanizmy itd.mam nadzieje,ze chociaz z czescia die upotam:whistle: ;)”no własnie mi jej cały czas brak 🙁 tylko ona mnie rozumiała i zawszewspierała brak mi jej

Eugenia
              Uczestnik

Tajemniczy Don Pedro zapisz:
                Felicja zapisz:
                „a dlaczego witasz mnie w temacie związanym z samopoczuciem, ja tam dziś czuję się dobrze 😛 ;)”przepraszam ale niewiedziałem w którym cie watku witac:laughale fajnie ze jestes: i sie dobrze czujesz”

nic nie szkodzi;)tak naprawdę nie ma powodów do radości-zdrowie,ale przyzwyczaiłam się, poza tym Swięta miałam dobre, fajną atmosferę, więc nie mam powodów do złego samopoczucia;)

Edytowany przez: Felicja, w: 2013/12/25 22:24

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik

Felicja zapisz:
                  Tajemniczy Don Pedro zapisz:
                  Felicja zapisz:
                  „a dlaczego witasz mnie w temacie związanym z samopoczuciem, ja tam dziś czuję się dobrze 😛 ;)”przepraszam ale niewiedziałem w którym cie watku witac:laughale fajnie ze jestes: i sie dobrze czujesz”

nic nie szkodzi;) dę nie ma powodów do radości-zdrowie,ale przyzwyczaiłam się, poza tym Swięta miałam dobre, fajną atmosferę, więc nie mam powodów do złego samopoczucia;)”a gdzie twój awatar:( fajny był:)

Eugenia
                  Uczestnik

nie wiem który avatar masz na myśli;) jakoś tak nie mam głowy do wklejania avatarów-nie przywiązuję już do tego wagi;)

Tajemniczy Don Pedro
                    Uczestnik

I tobie feli chciałbym złozyc terz zyczenia aby ten nastepny rok był bardziej radosny od poprzedniego i wracaj do zdrowia i tutaj na forum pojawiaj sie czesciej :laugh:tego ci niebezpiecznie słodki zyczy 😆 :kiss: 😆

Tajemniczy Don Pedro
                      Uczestnik

ten co zawsze był:) 🙂

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,611 do 7,620 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.