Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Dziś czuję się…

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,621 do 7,630 (z 11,524)
  • Autor
    Wpisy
  • Tajemniczy Don Pedro
    Uczestnik
      Liczba postów: 1774

ten co zawsze był:) 🙂

Eugenia
      Uczestnik
        Liczba postów: 7086

a dziękuję i nawzajem:) nawet wróćiłeś do poprzedniego nicku na chwilę:P;)

Tajemniczy Don Pedro
        Uczestnik

Felicja zapisz:
          „a dziękuję i nawzajem:) nawet wróćiłeś do poprzedniego nicku na chwilę:P;)”:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 😛 😉 przesypiam dzien jutro musze isc do pracy 🙁

Eugenia
          Uczestnik

ale dobrze, że miałeś trochę odpoczynku-dobre i to:)

Tajemniczy Don Pedro
            Uczestnik

Felicja zapisz:
              „ale dobrze, że miałeś trochę odpoczynku-dobre i to:)”fizycznego tak 🙂 lecz psychicznego nie:( 🙁 🙁

Eugenia
              Uczestnik

nie wiem co Cię tak gryzie, ale przykre to, że psychicznie nie odpocząłeś, bo w sumie to jest najważniejsze

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik

Felicja zapisz:
                  „nie wiem co Cię tak gryzie, ale przykre to, że psychicznie nie odpocząłeś, bo w sumie to jest najważniejsze”wiesz feli swieta sa poto aby je spedzac z rodzina a ona jeszczce kochanka przyprowadzila na wigilie wiec jak bys sie czuła ja sie czuje jak obcy we własnym domu:( i sie jeszcze panoszy normalnie szlag mnie trafia ,niewiem ile jeszcze wytrzymam:( zaczyna mnie to przerastac

Eugenia
                  Uczestnik

no to ostrą jazdę miałeś rzeczywiście…ta Twoja sytuacja jest nieciekawa, pewnie fajnie by było jakoś to zakończyć tzn żeby nie było już takich akcji

Tajemniczy Don Pedro
                    Uczestnik

Felicja zapisz:
                      „no to ostrą jazdę miałeś rzeczywiście…ta Twoja sytuacja jest nieciekawa, pewnie fajnie by było jakoś to zakończyć tzn żeby nie było już takich akcji”jest nieciekawa 🙁 mam nadzieje ze ten nastepny rok bedzie lepszy:) i moze ktos mnie pokocha 🙂

Eugenia
                      Uczestnik

życzę Ci lepszego nowego roku no i miłości-tak jak sobie tego życzysz:)

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,621 do 7,630 (z 11,524)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.