Witamy › Fora › Szukam Ciebie › jak sobie pomóc?
-
AutorWpisy
-
Anonim
4 września 2006 o 18:06Liczba postów: 20551Witam wszystkich,jesem tu nowa…i chciałabym się dowiedzieć o samopomocy.
Urodziłam się w rodzinie gdzie ojciec nadużywał alkoholu,często po pijaku był agresywny,kłotliwy.Ostatnio zadałam sobię sprawę,że jestem bardzo słaba osoba…Pracuję z lud¼mi i czasami jak zrobia coś nie tak nie jestem w stanie im zwrocić uwagi-bo się boję,że przestana mnie lubić.A ja juz tak dalej nie chcę-ciaglę kogoś wyręczać,brac na siebie więcej obowiazkow i udawać,że jestem szczęśliwa i uśmiechnięta osoba.
ja poprostu jestem słaba i boję się wchodzić w konflikty z innymi-bo i tak nie wygram 🙁Anonim
8 września 2006 o 00:26Liczba postów: 20551terapia,terapia i..jeszcze raz terapia!Lub grupa samopomocowaDDA,szukaj,im szybciej-tym lepiej dla Ciebie!Powodzenia!
Anonim
20 września 2006 o 16:51Liczba postów: 20551kornelka22 napisał:
„[color=#0000FF]Witam [/color]wszystkich,jesem tu nowa…i chciałabym się dowiedzieć o samopomocy.
Urodziłam się w rodzinie gdzie ojciec nadużywał alkoholu,często po pijaku był agresywny,kłotliwy.Ostatnio zadałam sobię sprawę,że jestem bardzo słaba osoba…Pracuję z lud¼mi i czasami jak zrobia coś nie tak nie jestem w stanie im zwrocić uwagi-bo się boję,że przestana mnie lubić.A ja juz tak dalej nie chcę-ciaglę kogoś wyręczać,brac na siebie więcej obowiazkow i udawać,że jestem szczęśliwa i uśmiechnięta osoba.
ja poprostu jestem słaba i boję się wchodzić w konflikty z innymi-bo i tak nie wygram :(„[color=#0000FF][/color][color=#0000FF][/color][size=1][/size][size=4][/size][li][ul][/ul] :ohmy:Anonim
5 października 2006 o 20:44Liczba postów: 20551Też szukam miejsca gdzie mogłabym znale¼ć pomoc.Nie ukrywam,że to forum (oczywiście rownież cała strona) bardzo mi pomogły 🙂 teraz staram się nie łamać i troszkę uwierzyłam w siebie 🙂 mam nadzieję, że teraz może być tylko lepiej!! I wszystkim Wam z całego serca tego życzę!
Moge powiedziec tylko ze mam tak samo, i rozumiem jak to jest. Postanowilem pojsc na terpie, to dla mnie jedyna droga zeby wyjsc na prosta. Pozdrawiam
Moge powiedziec tylko ze mam tak samo, i rozumiem jak to jest. Postanowilem pojsc na terpie, to dla mnie jedyna droga zeby wyjsc na prosta. Pozdrawiam
Anonim
14 października 2006 o 22:32Liczba postów: 20551Rownież mam nadzieję, że dzięki terapii uda mi się wyjść na prosta..problem jednak stanowi to, że ciagle się zastanawiam, może zwyczajnie sie boję..Z drugiej strony chcę sobie pomoc ..ehhh, czemu to wszystko musi być takie skomplikowane 🙁
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.