Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD niech mnie ktoś przytuli

Przeglądasz 10 wpisów - od 41 do 50 (z 51)
  • Autor
    Wpisy
  • Super Pchła
    Uczestnik
      Liczba postów: 24

kurunia napisał:
      „Pchełko, odezwij się bo już przestało mnie swędzieć….a mam chęć się troszkę podrapać:laugh:…i inni też;)
      ściskam wszystkich bardzo mooooooooooooocno :silly:”

No to ściskam jeszcze raz wszystkich mocno i wysyłam na was moich braci i siostry abyście się drapali wszędzie i zawsze…

PRZYTULAM…

kurunia
      Uczestnik
        Liczba postów: 137

Ojej!!!! już skaczą po mnie i łaskoczą:woohoo:
        Buziaki i przytulaki dla klanu Super Pcheł i wszystkich , którzy już się drapią oraz tych , którzy dopiero zaczną jak ich dopadną Super Pchełki:laugh:

Netka
        Uczestnik
          Liczba postów: 512

http://www.zosia.piasta.pl/krag.htm

przytulam cieplutko 😉

a_brief
          Uczestnik
            Liczba postów: 80

Ajjajajaja dziunia dziunia znaczy pchełka pchełka nawet do mnie dotarły twoi braci i twoje siostry;) ufff uwielbiam łaskotki:D

a_brief
            Uczestnik

Ajjajajaja dziunia dziunia znaczy pchełka pchełka nawet do mnie dotarły twoi braci i twoje siostry;) ufff uwielbiam łaskotki:D

Netka
              Uczestnik
                Liczba postów: 512

Zeby być szczęśliwym podobno trzeba się przytulić 12 razy dziennie 😛
                <przytulam> was wszystkich 😉 to już mi nie dużo zostało 😉

a_brief
                Uczestnik

tylko 12? o… ja potrzebuje o wiele wiecej szczególnie ostatnio;):D

malenka
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 382

Czesc:

Dokladnie wiem o czym piszesz.Ja od dluzszego czasu nie moge sie zakochac.Nie umiem okazywac uczuc, a z drugiej strony bardzo chcialabym kochac.Najsmieszniejsze jet to ze jak tylko ktos wyznaje mi uczucia to uciekam albo zniechecam ludzi do siebie.Tak jest bezpieczniej zeby niekt mnie nie zranil.Tez buduje mur i czuje sie z tym zle ale nie moge sobie z tym poradzic.wiem ze potrzebuje pomocy, bo soebie z tym sama nie poradze…pozdrawiam

a_brief
                    Uczestnik

Heh ja też mam z tym mały problem… ale już postanowiłam pocałuje go po nastęnej randce:D

Anonim
                        Liczba postów: 233

KURDE DZIEWCZYNY NIEWIEM CZY 12 RAZY MI WYSTARCZY UWIELBIAM SIE PRZYTULAC I DOSKONALE WAS ROZUMIEM CHYBA PROBUJE NADROBIC ZA CALE DZIECINSTWO ZAMECZEAM TYM MOJEGO NARZECZONEGO ZASTANAWIAM SIE KIEDY BRAKNIE MU DO MNIE CIERPLIWOSCI MOCNO MOCNO PRZYTULAM I MAMY JUZ GUPOWY USCISK 😉 :kiss: 🙂 A_BRIEF POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!

Przeglądasz 10 wpisów - od 41 do 50 (z 51)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.