Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › niech mnie ktoś przytuli
-
AutorWpisy
-
kurunia napisał:
„Pchełko, odezwij się bo już przestało mnie swędzieć….a mam chęć się troszkę podrapać:laugh:…i inni też;)
ściskam wszystkich bardzo mooooooooooooocno :silly:”No to ściskam jeszcze raz wszystkich mocno i wysyłam na was moich braci i siostry abyście się drapali wszędzie i zawsze…
PRZYTULAM…
Ojej!!!! już skaczą po mnie i łaskoczą:woohoo:
Buziaki i przytulaki dla klanu Super Pcheł i wszystkich , którzy już się drapią oraz tych , którzy dopiero zaczną jak ich dopadną Super Pchełki:laugh:http://www.zosia.piasta.pl/krag.htm
przytulam cieplutko 😉
Ajjajajaja dziunia dziunia znaczy pchełka pchełka nawet do mnie dotarły twoi braci i twoje siostry;) ufff uwielbiam łaskotki:D
Ajjajajaja dziunia dziunia znaczy pchełka pchełka nawet do mnie dotarły twoi braci i twoje siostry;) ufff uwielbiam łaskotki:D
Zeby być szczęśliwym podobno trzeba się przytulić 12 razy dziennie 😛
<przytulam> was wszystkich 😉 to już mi nie dużo zostało 😉tylko 12? o… ja potrzebuje o wiele wiecej szczególnie ostatnio;):D
Czesc:
Dokladnie wiem o czym piszesz.Ja od dluzszego czasu nie moge sie zakochac.Nie umiem okazywac uczuc, a z drugiej strony bardzo chcialabym kochac.Najsmieszniejsze jet to ze jak tylko ktos wyznaje mi uczucia to uciekam albo zniechecam ludzi do siebie.Tak jest bezpieczniej zeby niekt mnie nie zranil.Tez buduje mur i czuje sie z tym zle ale nie moge sobie z tym poradzic.wiem ze potrzebuje pomocy, bo soebie z tym sama nie poradze…pozdrawiam
Heh ja też mam z tym mały problem… ale już postanowiłam pocałuje go po nastęnej randce:D
Anonim
7 października 2007 o 17:14Liczba postów: 233KURDE DZIEWCZYNY NIEWIEM CZY 12 RAZY MI WYSTARCZY UWIELBIAM SIE PRZYTULAC I DOSKONALE WAS ROZUMIEM CHYBA PROBUJE NADROBIC ZA CALE DZIECINSTWO ZAMECZEAM TYM MOJEGO NARZECZONEGO ZASTANAWIAM SIE KIEDY BRAKNIE MU DO MNIE CIERPLIWOSCI MOCNO MOCNO PRZYTULAM I MAMY JUZ GUPOWY USCISK 😉 :kiss: 🙂 A_BRIEF POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.