Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Prawda!
-
AutorWpisy
-
Powiedziałam prawdę w pracy i teraz czekam na cenę jaką za tą prawdę zapłacę.Nie mam już przynajmniej wyrzutów sumienia, że milczałam a facet był bezkarny i krzywdził innych.Załuje że nie zrobiłam tego wcześniej ale nie byłam wystarczająco silna.Czas pokaże co będzie później.:S
Anonim
12 października 2008 o 17:34Liczba postów: 564Molestowanie seksualne w miejscu pracy
http://www.egospodarka.pl/4958,Molestowanie-seksualne-w-miejscu-pracy,1,20,2.html
Artykul o molestowaniu.Mysle ze warto przeczytac …
Pozdrawiam
Zastanawiam sie Hawana o co chodzi?
To juz drugi temat a jedna tresc
Czy tamte odpowiedzi Ci sie nie podobaly?
O co chodzi z tym utworzeniem dwoch osobnych topikow o tej samej tresci…
Przypominam nazwe topika:Powiedziałam prawdę a teraz mnie gnoją za to!Anonim
12 października 2008 o 22:35Liczba postów: 218Tutaj czasami ludzie kilka dni z rzędu przecedzają komara, a połykają wielbłąda 🙂
I trzeba mieć tu czasem mocną kotwicę, może ktoś właśnie woli założyć nowy wątek do swojej historii .Hawanko, nie wiem czy miałaś jakiegoś doradcę i czy dobrze Ci poradził żebyś tak zrobiła. Tak myślę, że można zachęcić kogoś, doradzić, ale w sferze, w której czujesz, że ten ktoś jest mocny, że skutek nie będzie dla niego podwójnym uderzeniem, że nie przekroczy to jego sił czy możliwości.
Ja też wybieram prawdę. Kocham ja chyba bardziej od samej siebie ..
Ale teraz już wiem, że najpierw trzeba się z jednego podźwignąć, stanąć silniej, a dopiero potem zabiorę się za drugie. Chociaż już nie zależy mi żeby robić to z takim zdeterminowaniem, bronić tej prawdy za wszelką cenę i bez względu na konsekwencje. Bo chce mieć spokój, nie chcę już niepewności jutra, budowania się wokół negatywnych rzeczy, bo to się potęguje chyba u mnie w takich sytuacjach. Zastanawiam się coraz częściej w jaki sposób mogę mieć więcej spokoju w moim życiu.Mam nadzieję, że sobie poradzisz z tym dodatkowym ciężarem i że nie zostaniesz z nim sama w pracy. Mogę się jedynie domyślać , że łatwo nie jest, współczuję. Chciałabym Ci powiedzieć,” znam tą drogę więc Cię poprowadzę i będzie nam się raźniej szło do tej pracy ” ale mogę tylko napisać, że damy radę , w końcu pojawią sie pozytywne rzeczy, może nie jutro ani za tydzień ale dzięki nowym planom, które każdy może miec w życiu, może kiedyś nowej pracy, kiedyś na pewno Hawanko kochana znoś to ze spokojem jeśli to możliwe, żeby to przetrwac jakoś i rób swoje w pracy ze spokojem i się nie daj zdenerwowac. W spokoju jest taka niesamowita moc i siła jakaś.
Trzymaj się,
Daszka
Wiecie co okazało się że centrala mojego zakładu ma swoje procedury na wypadek mobbingu i że mają komisję antymobbingową, przed którą trafi moja sprawą jak również szefowa i jej zastępca.Kurde gdybym to wcześniej sprawdziła że bym nie straciła tylu nerwów. Nie wiem kiedy ale pewnie bedzie przesłuchanie mnie, ich i całaego wydziału, oczywiście zamierzam powiedziec prawdę;)
Anonim
15 października 2008 o 11:20Liczba postów: 564Hawanko !
NAJLEPIEJ ZROBIC TO CO DYKTUJE NAM SERCE, ALE TEZ TRZEBA WZIAC POD UWAGĘ ZDROWY ROZSADEK .
NAJLEPIEJ ZAWSZE POWEIDZIEC PRAWDE BO KLAMSTWO MA KROTKIE NOGI I ZAWSZE WYJDZIE NA JAW .
POZDRAWIAM
Anonim
16 października 2008 o 22:32Liczba postów: 564Hawana znalazłam dzis w gazecie bardzo ciekawy artykul na ten temat.
Prosze cie o maila to Ci przesle
Dzięki za pamięć Gandi:)mój meil to: astra21@gazeta.pl
Anonim
16 października 2008 o 22:37Liczba postów: 564Juz za chwilke Ci wysle.Mam nadzieje ze to Ci pomorze
Pozdrawiam
Anonim
16 października 2008 o 22:43Liczba postów: 564JUZ WYSLALAM MAM NADZIEJE ZE DOSTALAS TEGO MAILA
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.