Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Prośba

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 109)
  • Autor
    Wpisy
  • andziaaa84
    Uczestnik
      Liczba postów: 153

Mam taką maleńką prośbę do pewnych trzech osób… Gonzo, Sony (pod wszystkimi swoimi nickami) oraz Felicja( pod wszystkimi swoimi nickami o ile takie faktycznie inne masz). BARDZO BYM WAS PROSILA O NIEWYPOWIADANIE SIĘ PRZYNAJMNIEJ W WATKACH KTÓRE JA TWORZĘ.
      Przestałam czytać Wasze posty, po prostu je omijam, bo nie chcę się denerwować, bo jak tylko Wasza trójka pojawia się w jakimś temacie to od razu wszystko to schodzi na inne tory i to wy i wasze wyzywanie się jest najważniejsze. Niestety żadne z Was nie jest pępkiem świata. Ja tutaj przyszłam po pomoc i radę i chcę ją uzyskać ale niestety już nie od Was. Tak więc uszanujcie przynajmniej to aby nie wypowiadać się w tematach przeze mnie tworzonych bo mam dość omijania Waszych postów aby uzyskać odpowiedź na swoje pytania od osób, które naprawdę mogą mi dobrze doradzić a jest ich tutaj trochę. Chyba tyle możecie zrobić i wasze ego na tym nie ucierpi.

Zyczę Wam wszystkiego dobrego i dziękuję za uwagę.

knx
      Uczestnik
        Liczba postów: 33

Dziś sporo godzin przesiedziałem na tym forum i przez to o czym piszesz nie wiem czy będę tu jeszcze zaglądał.
        Nikt tu porządku nie pilnuje i można obrażać innych.

Słabo.

Gonzopl
        Uczestnik
          Liczba postów: 2160

Ponieważ administrator forum od miesięcy nie reaguje na maile, przed chwilą zgłosiłem sprawę tego, co dzieje się na forum do właściciela serwera.
          Powinienem dawno to zrobić.
          W tej chwili zastanawiam się nad zgłoszeniem policji.

andziaaa84
          Uczestnik
            Liczba postów: 153

Dokładnie Knx, niestety tak jest.
            A szkoda, bo mi wypowiedzi niektórych osób naprawdę już tutaj pomogły i szkoda, że jak nowa osoba przyjdzie to zobaczy co się tutaj dzieje i nie zdecyduje się na napisanie a szkoda bo warto. Ja z tego forum na razie nie mam zamiaru rezygnować, ale po prostu będę czytać wypowiedzi tylko osób które naprawdę mają tutaj coś do powiedzenia.

Najbardziej mnie boli to że oni czasem wyzywają Felicję takimi słowami jakie ja słyszałam od ojca… boli to bo człowiek przychodzi po pomoc a tutaj to samo… ale olać ich, niech się tarzają we własnym bagnie. Chcą najwyraźniej za wszelką cenę wzbudzić zainteresowanie swoją osobą…. zapewne mnie nie posłuchają i oleją moją prośbę… ale wali mi to. Dalej będę wchodzić i czytać ale ich wypowiedzi już mnie kompletnie nie interesują.

Femina
            Uczestnik
              Liczba postów: 236

Niestety, a moze stety, kazde szanujace sie forum MA MODERATOROW.

Naiwny zapis, ze administrator nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi innych uzytkownikow forum, jest kompletnie nieodpowiedzialne.

Szkoda zeby to forum odstraszalo innych, ktorzy rzeczywiscie moga dostac tutaj pomoc, przez dzialanie trolli,ktore czuja sie tutaj jak u siebie w domu.

Pisalam juz emaila w tym temacie (aby wprowadzic moderacje) do administracji ale moj list zostal zignorowany. Moze po prostu administrator ma w d…e to co sie tutaj dzieje.

APELUJE JESZCZE RAZ DO ADMINISTRACJI O WPROWADZENIE MODERACJI FORUM !

ultrasony
              Uczestnik
                Liczba postów: 2040

Ja mam jedno konto z ktorego korzystam ale nick lubie sobie zmienic, bo tak mi sie podoba. Mozesz mnie po ilosci postow rozpoznac, avatarze itp.

Serwer dostarcza firma home.pl

[url]http://home.pl/dokumenty/regulaminy/home[/url]

punkt 16, 17

Gonzopl
                Uczestnik

A ja mam inne namiary, na inną firmę…
                  Ale dzieki, i tu już dla pewnosci wysłałem kopię. 🙂

ultrasony
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 2040

pingnalem adres dda.pl i odbilo mi serwery 62.129.199.137 a sa to serwery

inetnum: 62.129.192.0 – 62.129.223.255
                    netname: HOMEPL
                    descr: home.pl webhosting farm – static allocation

Byc moze uzywaja tylko dns z home.pl ale nie chce mi sie teraz w tym grzebac
                    B)

Gonzopl
                    Uczestnik

OK, jak sam wiesz 🙂 ja sie na tym nie znam.
                      Szukał mi kumpel informatyk i mam maila już dośc dawno.
                      zaraz jeszcze przeczytam te jego wiadomośc

Gonzopl
                      Uczestnik

Tak, wszystko się zgadza, to home.
                        Po prostu w adresie mailowym jest nazwa usługi.

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 109)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.