Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Prośba

Przeglądasz 10 wpisów - od 91 do 100 (z 109)
  • Autor
    Wpisy
  • Gonzopl
    Uczestnik
      Liczba postów: 2160

Maniek, oczywiście…
      To jest na pewno chęć zwrócenia na siebie uwagi… Czy wołanie o pomoc? Nie wiem…
      Możliwe…
      Tyle, że chyba w formie wampiryzmu emocjonalnego. 🙂 Przyssać się do kogoś, wykorzystać i jeszcze wykrzyczeć, że nie pomógł. Mało tu takich?
      W siostrę miłosierdzia to ja bawilem sie kiedys, jak byłem tak samo niedojrzały jak ona.
      12 Krok, tak w AA jak i w DDA mówi o niesieniu posłania. Nie pomocy, pomaganiu, czy pomagactwie.
      Ona takie posłanie na forum otrzymała. Wie, gdzie sie zgłosić, uzyskać pomoc, co zrobić.
      I wcale mi nie szkoda osoby, która wie, jak sobie pomóć, a tego nie robi, pogrąża sie jeszcze bardziej.
      No chyba, że jej chodzi o inne posłanie… 😉

[img size=350]http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1804791.jpg[/img]

Edytowany przez: Gonzopl, w: 2012/12/28 22:50

maniek413
      Uczestnik
        Liczba postów: 732

jest agresywna

nie wie co to asertywność…….

człowiek zrównoważony emocjonalnie zachowuje się

spokojnie, łagodnie ,stanowczo, bez leku…

tych dwóch pierwszych brakuje

zresztom nie chce mi się pisać

współczuje ci………

ja wole poczytać i się POSMIAC……….

CZASAMI CIAGNIE WATEK JAK TELENOWELE BRAZYLIJSKA,
        A JA CZYTAM I SIĘ SMIEJE ,BO NIE WIEM O CO CHODZI
        ZANIM SKOŃCZE CZYTAC KONIEC ZAPOMINAM CO BYLO NA POCZATKU……

tyle pisania żeby mnie rozweselić……..

wziałem sobie supskrypcje niektórych postów ,żeby być na bieżaco
        codzienna dawka dobrego humoru……

Gonzopl
        Uczestnik

No ja tez mam udział w twojej radości, maniek :laugh:
          Bawi mnie ta osóbka we wszystkich swoich postaciach. Kilka innych tez. Myślę, że maja paznokcie obgryzione do łokci…

Dobrej nocy Maniek 🙂

Anonim
            Liczba postów: 20551

No wreszcie jakiś powiew optymizmu, aż miło popatrzeć.
            Gonzo, być może czynisz to nawet nieświadomie, ale rzeczywiście na niektórych możesz oddziaływać terapeutycznie. Niektóre Twoje wypowiedzi działają na mnie odprężająco, relaksacyjnie. Z dotychczasowej Twojej działalności na tym forum, hitem oczywiście był komunikat zamieszczony przez Ciebie dwa dni temu. Naturalnie tak jak zamierzałeś, wywarł on na wszystkich ogromne wrażenie, szczególnie na mnie. Czytając go w nocy popłakałem się, rzecz jasna ze śmiechu, i pobudziłem sąsiadów.
            Domyślam się, że Twoje zdolności biorą się z zamiłowania do kina lub ogólnie tematyki science fiction.
            Masz potencjał. Jestem pewien, że jeszcze wszystkich zaskoczysz. Powodzenia.;)

Gonzopl
            Uczestnik

Hitem i szczytem niezaprzeczalnym jesteś Ty w ujęciu holistycznym i brak relewancji w odniesieniu do postów, na które odpowiadasz. :laugh:
              Nawet nie próbuję Tobie dorównać.

jamromir zapisz:

Nie zawsze zgadzam się z tym, co pisze Felicja, ze względu na moje odmienne poglądy w różnych kwestiach, ale mimo tego uważam, że jej wypowiedzi są chyba jednymi z najbardziej logicznych na tym forum. „

ultrasony
              Uczestnik
                Liczba postów: 2040

Skoro sa logiczne to sa prawdziwe. :blink: jamromir chyba nie przemyslac posta, cos chcial powiedziec ale mu sie nie udalo
                ..

skoro kogos wypowiedzi sa logiczne a ja sie z tym nie zgadzam to znaczy, ze to ja pierdole glupoty?:blink: poprawcie mnie jesli sie myle :dry:

Gonzopl
                Uczestnik

Nawet nie próbuj tego zgłębiać.
                  To może być zaraźliwe :laugh:

ultrasony
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 2040

normalnie hipoteza continuum i czy istnieje menadzer wszystkich menadzerow (bo skoro istnieje to jest menadzerem dla samego siebie czyli niemozliwe) B)

zazu
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 456

Gonzo, nie dziwi mnie to, że Sony nie potrafi czytać ze zrozumieniem, ale Ty, dobrze zapowiadający się twórca literatury fantastycznonaukowej, mógłbyś się trochę wysilić.
                      Po pierwsze, nie wytłuściłeś grubym drukiem słów: "nie zawsze zgadzam się", a po drugie wyrywasz fragment wypowiedzi z kontekstu, by pokrętnie uzasadnić swoje racje.:)

Gonzopl
                      Uczestnik

Nie będę twoim tatusiem.
                        Szukaj dalej. :whistle:

Edytowany przez: Gonzopl, w: 2012/12/29 07:50

Przeglądasz 10 wpisów - od 91 do 100 (z 109)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.