Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Prośba
-
AutorWpisy
-
Moze mu chodzilo o rejestracje domeny a nie hosting.
INFO-CAL
ul. Chludowska 387/9
62-003 Biedrusko
tel: +48.616792175
faks: +48.616690456
cal.plno niewazne
ale jedno jest smieszne
teraz slowa kluczowe sa takie:dorosłe dzieci alkoholików, dda, dorosłe dzieci, alkoholizm, 12 kroków, 12 steps, acoa, al-anon, dysfunkcje, kompulsje, miting, mityng, desiderata, uzależnienie, wsparcie, pomoc, miłość, pogoda ducha
a kiedys byly inne B)
slupsk dda terapia grupowa dda gdańsk dorosle dzieci alkoholikow terapia relacji rodzic dziecko dda forum kocham dda dda/ddd 12 kroków 12 kroków dda mcconnel "po deszczu jest słońce" ebook dzieci alkoholików dda dda toruń dda olsztyn kraków radomska dda dda kraków batorego dda dda radomska terapia dda kraków mcconnel "po deszczu jest słońce" chomik
ten chomik jest najbardziej interesujacy
ktos sie w SEO bawil B)zajrzyj tutaj, zobacz datę na dole.
[url]http://www.dda.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1[/url]
Przecież to nie zrobiło sie automatycznie…No automatycznie sie moze sie data pojawic ale ktos sie musi do konta zalogowac wczesniej (znaczy do administracji portalu) .
Wygląda na to, że administracja jednak tu zagląda.
Jasne, o to mi chodziło.
Poprzednia modyfikacja była 22.09.2012.
Opłaty są wniesione do wrzesnia 2013Pojawila sie Felicja, pewnie za malo dzis wypila i dlatego nie moze spac. Z niecierpliwoscia czekam na piec stron wypracowania.
chcę tylko powiedzieć, że na początku też byłam zgorszona tym, że nie ma tu admina,bo drugiego takiego forum nie znam:D ale dziś uważam, że to błogosławieństwo:) dzięki temu można pisac co się myśli czy czuje i przy okazji widać drugą twarz niektórych osób hahahaha:D Ci którzy jeszcze niewiedzą,że to wszystko jest błogosławieństwem mam nadzieję,ze kiedyś na to wpadną;);)
dziś mam ochotę śpiewac dzięęęęęęęęęęęęęęki ci o panie dzięęęęęęęęęęęęki ci hahahah raczej twórcy tego forum;);)
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.