Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Prośba

Przeglądasz 10 wpisów - od 81 do 90 (z 109)
  • Autor
    Wpisy
  • Gonzopl
    Uczestnik
      Liczba postów: 2160

O czym tu dyskutować?
      Prosta pijana baba… Fela i wszystko na ten temat…
      Wykształcenia zero, obycia zero, znajomości życia zero, ciekawości wiedzy zero. Tylko jazgocze i odreagowuje to, co przed tatusiem musi zmilczeć…

Eugenia
      Uczestnik
        Liczba postów: 7086

hahahahah

czytaj ze zrozumieniem:)

Nie powiedziałam, ze szukasz facetów w necie:) tylko szukasz "zapełnienia dziury" kumasz?:) nie uważam żebysz szukała chłopa w necie, kompletnie na taką nie wyglądasz:)

a co do pani na włościach to sama się tak zachowujesz:) nie wiem czy wiesz ale masz wybitnie nonszalancki i ekscentryczny ton wypowiedzi:) Mase Twój padre był na bank tyranem i nie powiesz mi ze jest inaczej:) takie pozornie ugrzecznione panienki z rysem cynizmu to twór takich tatusiów;) a że jesteś inteligentny osobnik to przyoblekłaś to w klasęB)

tu nie chodzi o krytykę terapeuty:) nie to miałam na myśli:P dobrze wiesz co miałam na myśli-jak ktokolwiek odniesie się do Twojej sytuacji musisz z zasady fiknąc jakby Cię ktoś atakował i na siłę próbował wciskać swoje zdanie:):P

a widzisz jak ładnie zinterpretowałaś to co miałam na myśli?:)

co ja Ci zrobiłam?:) to samo co pozostałym dziewczynom (nie licząc popisówki w stosunku do jednej z nich) czyli NIC:)

fajnie się słucha jak Ci ktoś wciska pewne rzeczy?:)

no to mnie też się fajnie od psa na baby słuchało jaka jestem namolna i zazdrosna hahahahahah najwyraźniej fajnie jest komuś przypisywac swoje cechy;) wisiał jak pies, zero dystansu i skręcał sobie rodzinę, bo gdyby któraś go źle odczytała to by sie zapłakał.

znasz to? zmieniłam zasadę po pewnych zbyt wielu bolesnych dla mnie wydarzeniach i tego forum też to dotyczy:):):)
        [img]http://tenajlepsze.pl/uimages/services/tenajlepsze/i18n/pl_PL//201210/1351167340_by_tenajlepsze_500.jpg?1351167340[/img]

mase
        Uczestnik
          Liczba postów: 9410

Felicja zapisz:
          „Nie powiedziałam, ze szukasz facetów w necie:) tylko szukasz "zapełnienia dziury" kumasz?:) nie uważam żebysz szukała chłopa w necie, kompletnie na taką nie wyglądasz:)”
          Akurat swojego poznałam na necie, to raz. Dwa, to nie wiem co to jest "zapełnienie dziury"? Nie ukrywam, że na forum wchodzę głównie towarzysko, albo, żeby się rozładować. Więc jak wchodziłam, to w celu pogadania z kimś, co z kolei nie jest niczym nienormalnym.

mase
          Uczestnik
            Liczba postów: 9410

Spoko, masz takie zdanie i już. Ja się od co najmniej roku nie przejmuję tym co kto o mnie mówi.
            Cynizm…tak, uwielbiam być cyniczna, sarkastyczna, ironiczna. Na forum nie mam jednak szansy tego pokazać 😉

Eugenia
            Uczestnik

mase zapisz:
              Felicja zapisz:
              „Nie powiedziałam, ze szukasz facetów w necie:) tylko szukasz "zapełnienia dziury" kumasz?:) nie uważam żebysz szukała chłopa w necie, kompletnie na taką nie wyglądasz:)”
              Akurat swojego poznałam na necie, to raz. Dwa, to nie wiem co to jest "zapełnienie dziury"? Nie ukrywam, że na forum wchodzę głównie towarzysko, albo, żeby się rozładować. Więc jak wchodziłam, to w celu pogadania z kimś, co z kolei nie jest niczym nienormalnym.”

No w towarzyskim, emocjonalnej dziury:) sama wiem jak fajnie jest popierdzielić z facetami;) tylko widzisz wszystko musi mieć zdrowy umiar:P a wiele dziewczyn przegięło totalnie:P widać silniejsza była chęć "zapełnienia dziury" niż racjonalne myślenie:) tym bardziej, ze pojawił się osobnik z którego tryskało jak z fontanny:evil: :laugh: 😛

rozumiesz? też jestem kobietą i wiele rozumiem,ale trza czasami mieć swój rozum;)

Gonzopl
              Uczestnik
                Liczba postów: 2160

Cnota to chroniczny brak okazji, felcia. :laugh:

ultrasony
                Uczestnik
                  Liczba postów: 2040

Felicja to zwykly swir. Jak sie ja czyta to widac jak uelastycznia swoje wypowiedzi by dopasowac sie do rozmowcy. Znaczy negatywnie go okreslic.
                  Troll przecietny. Poziom zaawansowani – easy.
                  Cheats – nie ma, przeciez to Wii dla dzieci.

Eugenia
                  Uczestnik

okazję można mieć zawsze;):P

Tak, jeśli liczyć to, ze zwyczajnie nie zalezy mi na wchodzeniu Wam Panowie w dupę to mogę być trollemB)

w tyle mam to co o mnie myślicie czy nie myślicie:) taki kiepów jak Wy znam na pęczki w necie nie potrzebuję dodatkowych;)

ultrasony
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 2040

Felicja zapisz:
                      „okazję można mieć zawsze;):P

Tak, jeśli liczyć to, ze zwyczajnie nie zalezy mi na wchodzeniu Wam Panowie w dupę to mogę być trollemB)

w tyle mam to co o mnie myślicie czy nie myślicie:) taki kiepów jak Wy znam na pęczki w necie nie potrzebuję dodatkowych;)”

boze ale Ty jestes zjebana:(
                      na pewno Cie Tata nie wykorzystuje czy cos w ten desen? serio sie pytam, bo warto te milczenie przerwac gdyby sie cos takiego dzialo

maniek413
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 732

Gonzopl nie wiem czy zauważyłeś ,ale każdy swój post kończy opowięscią o forum i jacy niedobrzy są ludzie ,jak skrzywdzili……….bo napisali coś co widzą……

zbyt wielki entuzjazm tu widzę ,taka nagła zmiana
                        a może to krzyk rozpaczy,prośba o pomoc ?……….

maska ,mechanizm obrony

sama pisze ,że życie jest zbyt ciężkie ……..

Felicje
                        zbyt wielu bolesnych dla mnie wydarzeniach i tego forum też to dotyczy

rzeczywiście tacy ludzie potrafią odstraszyć nowych forumowiczów …….
                        niestety…..

pycha -jestem kimś wyjądkowym ,choć naprawdę nie ma ku temu przesłanek

taki kolos na glinianych nogach

przepram nie nie cytuje ,tak jak to sobie niektórzy życzą ale mi się nie chce

szkoda mojego czasu na pisanie………

Przeglądasz 10 wpisów - od 81 do 90 (z 109)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.