Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD prośba o rade

Przeglądasz 2 wpisy - od 1 do 2 (z 2)
  • Autor
    Wpisy
  • ifoema
    Uczestnik
      Liczba postów: 31

Mam do was ogromna prośbę… zazwyczaj mam problem z tym zeby ocenic czy moje zachowanie jest sluszne czy nie. robie cos pod wplywem emocji ale ostatnio coraz czesciej zastanwiam sie czy jest sens tak sie zachowywac czy moze jak zwykle przesadzam. mam narzeczonego i mamy razem dziecko. jestem o niego strasznie ale to strasznie zazdrosna, zasami mam wrazenie ze chorobliwie. dzisiaj w pracy nie odzywal sie do mnie przez 5 godzin i jak zadzwonil po wyjsciu z pracy to oczywiscie zaczelam mu robic o to pretensje… nie wiem czy mam sie o co zloscic ale tak reaguje zazwyczaj gdy on sie do mnie nie odzywa. probuje sie uspokajac ze przeciez to nic zlego i to normalne, mieszkamy razem wiec widzimy sie codziennie, ale oczywiscie sie obrazam i potrafie o to zrobic naprawde wielka awanture 🙁 prosze Was napiszcie mi tylko czy to normalne czy nie bo ja sie strasznie mecze w zwiazku… ciagle jestem wkurwiona i sie czepiam, wyobrazam sobie ze on mnie zdradza ze wszyscy sa lepsi ode mnie i ze mna jest bo mu gotuje i prasuje 🙁

mmaniak123
      Uczestnik
        Liczba postów: 291

Czesc 🙂
        A ja zapytam inaczej…czy gdybs czula ze wszystko jest ok z Twoim zachowaniem wobec narzeczonego to napisalabys tego posta??? Mysle ze to mowi samo za siebie…Ty znasz odpowiedz
        Pozdrawiam 🙂

Przeglądasz 2 wpisy - od 1 do 2 (z 2)
      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.