Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Pytanie

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
  • Autor
    Wpisy
  • Eugenia
    Uczestnik
      Liczba postów: 7086

PO CO DRożdżyk i Pompejusz cytują zawzięcie moje posty??

Już prywatnie Pompejusz wiele miesiecy temu próbował mi udowadniać w naciągany sposób, zę jestem stalkingowcem i robił ze mnie przestępcę.

Komuś się pomyliły miejsca.

🙂

Jak ktoś się nie nadaje do rozmów z ludźmi nawet na forum publicznym i wszedzie szuka kryminalistów to coś jest z nim nie tak.

Bardzo przykra sytuacja:):)

Nie jestemmistrzem edytowania i NIGDY nim nie byłam. Myślę, że ktoś jest bardzo zakłamany i chory………………bardzo to przykre…………………..

Nawet została zrobiona tutaj masa podszywów które miały na celu udowodnić np moją rzekomą nachalność. Albo ludzie wiedzą, zemi Pompejusz chciał pomóc tylko pytanie w jaki sposób i czy ja o to prosiłam?

Niech mnie ktoś uświadomi o co chodzi?

dziewczyny GDZIE on chciał mi pomóc?? bo jestem oskarżana o coś o czym do dzisiaj nie mam pojęcia…

pompejusz
      Uczestnik
        Liczba postów: 13243

Felicja zapisz:
        „PO CO DRożdżyk i Pompejusz cytują zawzięcie moje posty??”

Cierpliwości. Dowiesz sie.

Eugenia
        Uczestnik

pompejusz zapisz:
          Felicja zapisz:
          „PO CO DRożdżyk i Pompejusz cytują zawzięcie moje posty??”

Cierpliwości. Dowiesz sie.”

no wiem, zeby udowodnićze jestem największym przestępcą tego świata:D już próbowałes to zrobić kilka razy:D hahahahahah

to jest wolne forumw necie jak Ci się nie podoba to wyjdź. Sam takkiedyś do innych mówiłeś-jak się nie podoba to wyjdź:)
          Robiłeś za porzadkowego samozwańczo:) Tu nie ma porzadkowego ani zadnych struktur, cięzko tak w miejscu gdzie każdy ma prawo każdemu coś powiedzieć co?:)

Nikodem
          Uczestnik
            Liczba postów: 428

Felicja zapisz:

„PO CO DRożdżyk ”

Twoja koleżanka ma prawo czuć się rozżalona i rozczarowana tym, że Wasze wspólne plany okazały się niemożliwe do realizacji. W dodatku pewnie zabolał ją fakt, że przez całe ferie nie będzie mogła liczyć na Twoje towarzystwo… Okaż jej trochę zrozumienia i postaraj się uzbroić w cierpliwość. Spróbuj zachęcić do tego, by wzięła udział w wybranych przez Was zajęciach – może z inną koleżanką (możesz pomóc znaleźć dla niej towarzystwo na ferie). Podczas swojego wyjazdu pokaż jej, że ciepło o niej myślisz – wyślij pocztówkę, zadzwoń, zapytaj, co porabia. A jak wrócisz (lub przed wyjazdem) zaproś ją do kina itp. Koleżanka nie będzie długo się gniewać, ale teraz potrzebuje trochę czasu, aby pogodzić się ze zmianą sytuacji…

Eugenia
            Uczestnik

Wilhelm zapisz:
              Felicja zapisz:

„PO CO DRożdżyk ”

Twoja koleżanka ma prawo czuć się rozżalona i rozczarowana tym, że Wasze wspólne plany okazały się niemożliwe do realizacji. W dodatku pewnie zabolał ją fakt, że przez całe ferie nie będzie mogła liczyć na Twoje towarzystwo… Okaż jej trochę zrozumienia i postaraj się uzbroić w cierpliwość. Spróbuj zachęcić do tego, by wzięła udział w wybranych przez Was zajęciach – może z inną koleżanką (możesz pomóc znaleźć dla niej towarzystwo na ferie). Podczas swojego wyjazdu pokaż jej, że ciepło o niej myślisz – wyślij pocztówkę, zadzwoń, zapytaj, co porabia. A jak wrócisz (lub przed wyjazdem) zaproś ją do kina itp. Koleżanka nie będzie długo się gniewać, ale teraz potrzebuje trochę czasu, aby pogodzić się ze zmianą sytuacji…”

Jest problem, ja mam koleżanki i wiem jak z nimi żyć:) chyba mówisz do nieodpowiedniej osoby:)

Mozesz to do Drożdzyka powiedzieć, to ona a nie ja ma takie problemy:)

Nastąpiło odwrócenie sytuacji Sony:)

Nie mam z tym problemów i z koleżeństwem z kobietami:)

I Ja nigdy tej pani nie potępiłam:) to ona nie mogla uwierzyć, że ludzie chcą ze mną przebywać, no chcą i też się czasami dziwię dlaczego:D

Mów to do niej a nie do mnie;)

Nie mam problemów z wyciągnięciem ręki nawet jeśli to ktoś pierwszy coś rozwalił w relacji:) nie mam problemów z przeproszeniem:) Nie mam problemów z omówieniem sprawy nawet jeśli bardziej winna byłam ja:) nie mam problemów z wyciąganiem nawet ręki kilka razy:) nie mam problemów z zapomnieniem:) nie mam problemów z poznawaniem ludzi:) nie mam problemów z kompromistem zupełnie nie musi być tak jak ja chcę z resztą jestem otwarta na różne propozycje, bo inni potrafią mieć ciekawsze pomysły niż ja, albo zwyczajnie to się da pogodzić:)

Zrozum ja nie mam z tym problemów:) a jeśli nawet to nie większe niż przeciętna osoba:) :):)

Mówisz to do nieodpowiedniej osoby:)

Kasia2555
              Uczestnik
                Liczba postów: 35

Witam,
                Gorąco proszę o pomoc. Piszę pracę na temat DDA i potrzebuję zrobić badania. Jeśli Ktoś z Was może mi pomóc w wypełnieniu kwestionariusza wywiadu to proszę o kontakt kasiabb7@wp.pl.
                Pozdrawiam serdecznie K.

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
              • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.