Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,321 do 6,330 (z 10,111)
  • Autor
    Wpisy
  • jordi
    Uczestnik
      Liczba postów: 2106

Piotreq zapisz:
      „Ja jazdy zakończone, ale do egzaminu mnie nie dopuścił. Okazuje się że na ulicach miasta pojawiają się takie postacie co się nazywają "przechodnie". Obowiązkowo trzeba im ustąpić pierwszeństwa jak znajdują się na "pasach".:pinch:”
      No wiesz, trudno byłoby im nie ustępować, kiedy na pasach są, toć w przeciwnym razie rozjechałbyś ich 😛

Miłego dnia!!:)

jordi
      Uczestnik

anybody here?:dry:

Hella
        Uczestnik
          Liczba postów: 5658

Czesc wypasny:P 😛 😛

Ani i kompany to chyba jednak na ten Krym wyjechali:whistle: :whistle: 👿

Chłopiec Papuśny
          Uczestnik
            Liczba postów: 3706

Byku, Byku – poczta przyszła.:whistle:
            Dzień dobry wszystkim.:)

jordi
            Uczestnik

Hella zapisz:
              „Czesc wypasny:P 😛 😛

Ani i kompany to chyba jednak na ten Krym wyjechali:whistle: :whistle: :evil:”
              Buenos, Sister!
              Ta Ukraina to całkiem niezły pomysł, wrażeń z wycieczki nie zabraknie 😉

Hella
              Uczestnik
                Liczba postów: 5658

W pakiecie lozko pod oszczalem:P 😛 😛

jordi
                Uczestnik

biorę! cały pakiet 😉

zenek
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 131

jordi zapisz:
                    „biorę! cały pakiet ;)”

jordi Ty nie jesteś żadnym DDA, Ty jesteś lekko niedojrzałym kolesiem co szuka poklasku. W dupie Ci się przewraca i z nudów wymyślasz sobie jakieś problemy psychiczne. Nie mówiąc o debilnych pomysłach typu pasanie owiec. Zejdź na ziemię. Tutaj ludzie mają naprawdę spore problemy a Twoje problemy to nuda gimbusa.
                    Już nie mówiąc o tym, że epatujesz swoją fajnością typu praca w korporacji, spotkania z obcokrajowcami, własna kapela i tego typu bzdety. Pewnie to robisz nieświadomie więc piszę Ci jako Zenek – opanuj się.
                    Większość DDA wyrosła w domu gdzie kasa szła na alkohol i rodzice w najlepszym przypadku mieli w dupie swoje dzieci. Stąd określnie Dorosłe Dziecko, bo zatrzymali się w rozwoju na etapie dziecka. Większość też DDA pochodzi z rodzin gdzie nie przelewało się i nie mieli oni często okazji ani możliwości skończenia studiów ani możliwości otrzymania dobrej pracy. Rodziny DDA często i gęsto klepią biede i nie na miejscu jest Twoje pierdolnie o znudzonym zyciu niedojrzałego jupi, któremu się marzy NZ.

Gówno mnie obhodzi co odpiszesz.

jordi
                    Uczestnik

zenek zapisz:

Gówno mnie obhodzi co odpiszesz.”
                      Tak jak i mnie obchodzi to, co Ty piszesz. Z pozdrowieniami 😉

zenek
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 131

Niedojrzały gówniarz.

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,321 do 6,330 (z 10,111)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.