Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,501 do 6,510 (z 10,111)
  • Autor
    Wpisy
  • zenek
    Uczestnik
      Liczba postów: 131

Hella zapisz:
      anilewe zapisz:
      „Jordi pewnie siedzi i w Excelu puszki przelicza…:whistle:”

Buahahahahahaha zes dojebala:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Przerastasz krynice:evil:”

no, śmieszne po chuju fest :side: :side: :side:

zenek
      Uczestnik
        Liczba postów: 131

Wróciłem z ruchanka i widzę, że zabawy w piaskownicy w najlepsze. Ale dalej jak pięć podstron to nie da się was czytać.

No bo śmieszni jesteście jak was się czyta – hella to taka co chuja się nie boi i pierogi nawet sama zamówi. Ba, opierdoli jak za mało skwarków dadzą. Byczek i anilewe to mnie się mieszają ale wiem, ze jebać im się chce. Znaczy jednej z nich. Poza tym szare, obrazka nie umieją wstawić (jedna się nauczyła, koryguje). jordi to melancholijny korpowieśniak co chętnie by tu bloga założył, by go podziwiać. Lubi (tak twierdzi) albo czuje (tego nie jest pewien) mięte do muzyki klasycznej. Pograłby na klawiszach Roland.

Przerwa, bo patrzę kto tu jeszcze pisze.

p83 mógłby nie istnieć, bo z pisania podobny do nikogo. Wali konia.
        I dotarłem do jakiejś PANAMY, którą ma jakiś problem definicyjny z internetem.
        No i piotrek, plastelina wietrzna. Znaczy sam nie wie kim jest.

anilewe
        Uczestnik
          Liczba postów: 1810

Maj gad jak to dobrze,że Zenuś ma kogo 'ruchać’,a jaki On obeznany w ludzkiej,ukrytej naturze (pewnie psychologię kończył).
          Jak to dobrze,że potrafi docenić bojowość Helci,ukryte pragnienia Byczka (których nie wyraża chęci zaspokoić) no i docenił ktoś wreszcie,że nauczyłam się wstawiać obrazki! Dzięki Zenuś! :kiss:
          miłego dnia Wszystkim życzę 🙂
          Tobie Zenuś też.

Hella
          Uczestnik
            Liczba postów: 5658

Chapeau bas Zenek:) zwlaszcza za te pierogiB)

Ani:kiss: dla reszty tez Zenona nie wylaczajac:kiss: 🙂

p83
            Uczestnik
              Liczba postów: 2114

zenek zapisz:
              „Wróciłem z ruchanka i widzę, że zabawy w piaskownicy w najlepsze. Ale dalej jak pięć podstron to nie da się was czytać.

No bo śmieszni jesteście jak was się czyta – hella to taka co chuja się nie boi i pierogi nawet sama zamówi. Ba, opierdoli jak za mało skwarków dadzą. Byczek i anilewe to mnie się mieszają ale wiem, ze jebać im się chce. Znaczy jednej z nich. Poza tym szare, obrazka nie umieją wstawić (jedna się nauczyła, koryguje). jordi to melancholijny korpowieśniak co chętnie by tu bloga założył, by go podziwiać. Lubi (tak twierdzi) albo czuje (tego nie jest pewien) mięte do muzyki klasycznej. Pograłby na klawiszach Roland.

Przerwa, bo patrzę kto tu jeszcze pisze.

p83 mógłby nie istnieć, bo z pisania podobny do nikogo. Wali konia.
              I dotarłem do jakiejś PANAMY, którą ma jakiś problem definicyjny z internetem.
              No i piotrek, plastelina wietrzna. Znaczy sam nie wie kim jest.”

Nadal jesteś moim idolem 🙂

Hella
              Uczestnik

P83, dzis dowiedzialam sie o jeszcze jednym doskonalym zastosowaniu dla sokowirowki, a mianowicie doskonale nadaje sie na tarcie ziemniakow na placki:woohoo: :woohoo:

Dodatkowo odzyskuje sie tyle skrobi, ze wogole nie trzeba maki dodawac:woohoo: :woohoo: :woohoo: fuck yeah w sobote robie placki miliard lat nie jadlam :silly: :silly:

Hella
                Uczestnik

Aaa i kochani bylam wczoraj w moim ulubionym zielarskim i oczywiscie oprocz innych :blush: kupilam sobie mega smaczna herbatke, z herbapolu oczywiscie, o nazwie bombavit:laugh: w skladzie jest rokitnik, skorka z jablka, hibiskus, trawa cytrynowa, pigwa i werbena, smak jest doskolnaly i nie wiem na ile to dziala hebcia, na ile nastawienie ale dzis juz nie jestem taka spiaca:P 😛

p83
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 2114

Hella zapisz:
                    „P83, dzis dowiedzialam sie o jeszcze jednym doskonalym zastosowaniu dla sokowirowki, a mianowicie doskonale nadaje sie na tarcie ziemniakow na placki:woohoo: :woohoo:

Dodatkowo odzyskuje sie tyle skrobi, ze wogole nie trzeba maki dodawac:woohoo: :woohoo: :woohoo: fuck yeah w sobote robie placki miliard lat nie jadlam :silly: :silly:”

Ja muszę pomyśleć o tej sokowirówce od mamy…. bo nie wiem czy moja ochota na świeże soki nie skończy się po 1. użyciu:whistle: :whistle: :whistle:

Hella
                    Uczestnik

p83 zapisz:
                      Hella zapisz:
                      „P83, dzis dowiedzialam sie o jeszcze jednym doskonalym zastosowaniu dla sokowirowki, a mianowicie doskonale nadaje sie na tarcie ziemniakow na placki:woohoo: :woohoo:

Dodatkowo odzyskuje sie tyle skrobi, ze wogole nie trzeba maki dodawac:woohoo: :woohoo: :woohoo: fuck yeah w sobote robie placki miliard lat nie jadlam :silly: :silly:”

Ja muszę pomyśleć o tej sokowirówce od mamy…. bo nie wiem czy moja ochota na świeże soki nie skończy się po 1. użyciu:whistle: :whistle: :whistle:”

No strach jest:whistle: bo to najpierw trzeba zmontowac urzadzenie, owoce, warzywa obrac potem zetrzec, a na koncu umyc sokowirowke, latwiej choc mniej zdrowiej jest pojsc do sklepu kupic, otworzyc i sie napic, po czym wyrzucic opakowanie:whistle: 👿

anilewe
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 1810

Hella zapisz:
                        „Aaa i kochani bylam wczoraj w moim ulubionym zielarskim i oczywiscie oprocz innych :blush: kupilam sobie mega smaczna herbatke, z herbapolu oczywiscie, o nazwie bombavit:laugh: w skladzie jest rokitnik, skorka z jablka, hibiskus, trawa cytrynowa, pigwa i werbena, smak jest doskolnaly i nie wiem na ile to dziala hebcia, na ile nastawienie ale dzis juz nie jestem taka spiaca:P :P”

Helciu…wiesz tak naprawdę to większość z tych składników w tej herbacie po procesie suszenia jest jałowa. Większość witamin jest labilna i ulega degradacji pod wpływem wysokiej temperatury 🙁

P83 w ogóle to byś się wstydził wiesz! Taki duży chłopak i konia wali! Nie wiesz,że koników nie wolno walić,ani nawet bić?!

Przeglądasz 10 wpisów - od 6,501 do 6,510 (z 10,111)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.