Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,711 do 7,720 (z 10,111)
  • Autor
    Wpisy
  • jordi
    Uczestnik
      Liczba postów: 2106

Tajemniczy Don Pedro zapisz:
      „Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
      no kurde mogli chociaż opylić je komuś, kto by teraz mi je z powrotem opylił – wiesz jaki to problem w ogóle znaleźć te pieprzone płytki, żeby były dostępne od ręki i mało tego: okazuje się że jest jakiś odcień i seria produkcyjna i jeżeli te parametry nie będą zgodne z poprzednim zamówieniem, płytki mogą się "delikatnie" różnić!! ja naprawdę jakąś kontrolę zrobię przy odbiorze, potrzebowali 72 sztuki, dostali 80 i 5 zabrakło:unsure:

jordi
      Uczestnik
        Liczba postów: 2106

Hella zapisz:
        „jajco sadzone, albo ziemniaczki z koperkiem i zsiadlym mlekiem mnnnnniammmmmmm ooooo i taka mloda kapustka duszona na maselku z mloda marchewka, omg zaraz bede miala kulinarne Big-O:laugh: :laugh: :laugh:”
        najlepiej jeszcze młode ziemniaczki, skrobane, nie obierane, z rozpuszczonym masłem!! mmm!! moja mamcia tak robiła, nieeebo w gębie !!!!!!!!

Tajemniczy Don Pedro
        Uczestnik
          Liczba postów: 1774

Byczek1 zapisz:
          p83 zapisz:
          jordi zapisz:
          „I stoczni!

..o Zanie Klodzie Wandamie zapomnieliśmy, chociaż on nie – czasami się uśmiecha, po co komu taka picza

a w międzyczasie budowlane emergency – matołom kafli kurwa zabrakło !!!!!!!!!!!!”Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”

Cześć 🙂

Dawno Ciebie nie było:)

Co tam dobrego ?” A WITOJCIE 😉 praca ,praca praca:) niestety niesiedze przy biureczku 🙁 ciągły ruch ,ale jest ok :laugh: Mase niechciała mnie na urlop zabrac wiec musze jakos kase sprzeniewiezyc i szukam autka troszke większego od mojego ,co mam :unsure:”

Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam 🙁

p83
          Uczestnik
            Liczba postów: 2114

Byczek1 zapisz:
            p83 zapisz:
            jordi zapisz:
            „I stoczni!

..o Zanie Klodzie Wandamie zapomnieliśmy, chociaż on nie – czasami się uśmiecha, po co komu taka picza

a w międzyczasie budowlane emergency – matołom kafli kurwa zabrakło !!!!!!!!!!!!”Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”

Cześć 🙂

Co tam dobrego ?” A WITOJCIE 😉 praca ,praca praca:) niestety niesiedze przy biureczku 🙁 ciągły ruch ,ale jest ok :laugh: Mase niechciała mnie na urlop zabrac wiec musze jakos kase sprzeniewiezyc i szukam autka troszke większego od mojego ,co mam :unsure:”

Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”

Taka praca 7 dni w tygodniu na dłuższą metę nie jest dobra… Może jednak warto z mase zagadać o ten urlop 😉 😉 😉

Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji 😛

Eugenia
            Uczestnik
              Liczba postów: 7086

Witajcie:)

ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:

Tajemniczy Don Pedro
              Uczestnik

jordi zapisz:
                „Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
                no kurde mogli chociaż opylić je komuś, kto by teraz mi je z powrotem opylił – wiesz jaki to problem w ogóle znaleźć te pieprzone płytki, żeby były dostępne od ręki i mało tego: okazuje się że jest jakiś odcień i seria produkcyjna i jeżeli te parametry nie będą zgodne z poprzednim zamówieniem, płytki mogą się "delikatnie" różnić!! ja naprawdę jakąś kontrolę zrobię przy odbiorze, potrzebowali 72 sztuki, dostali 80 i 5 zabrakło:unsure:”Wiem ,kiedys mi zabrakło 0,5 metra i zjezdziłem całe miasto aby dostac ,i niebyło w tym odcieniu musiałem w innym brac 👿 ale i tak niewidac:laugh:

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik

Felicja zapisz:
                  „Witajcie:)

ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:”Witaj Felincjo;) jeju jeju cxzarodzieju ile ja cię nieczytałem 🙂 ,miło cie czytac 😉

Afektywna
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 836

p83 zapisz:
                    Byczek1 zapisz:
                    p83 zapisz:
                    jordi zapisz:
                    „I stoczni!

Cześć 🙂

Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”

Taka praca 7 dni w tygodniu na dłuższą metę nie jest dobra… Może jednak warto z mase zagadać o ten urlop 😉 😉 😉

Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”

Jestem tego samego zdania – Chopie bo wpadniesz w pracoholizm :unsure:
                    Ja natomiat wolontariat dla psychotyków mam. Szkoda, że za to nie płacą :whistle:
                    Dziś mam terapię grupową i muszę się wygadać, bo dużo mam w głowie…
                    P83 – coż za konsekwencja!Gratuluję!:)

Tajemniczy Don Pedro
                    Uczestnik

p83 zapisz:
                      Byczek1 zapisz:
                      p83 zapisz:
                      jordi zapisz:
                      „I stoczni!

Cześć 🙂

Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”No ja sie tam nazucac niebęde niechce to nie 👿 zreszta musze samochod wiekszy kupic :whistle: z całym moim bajzlem juz sie niemieszcze 🙁

Panama
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 3986

Panama zapisz:
                        „:

W piątek robie krokiety dla s80, niech wie, że oprócz tego żem ładna, inteligętna to i gotować umiem :whistle:”Tylko astaroznie z tymi krokietami bo ci z s80 zrobi sie XXL80:whistle:”

Już jest :woohoo:

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,711 do 7,720 (z 10,111)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.