Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków
-
AutorWpisy
-
Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
no kurde mogli chociaż opylić je komuś, kto by teraz mi je z powrotem opylił – wiesz jaki to problem w ogóle znaleźć te pieprzone płytki, żeby były dostępne od ręki i mało tego: okazuje się że jest jakiś odcień i seria produkcyjna i jeżeli te parametry nie będą zgodne z poprzednim zamówieniem, płytki mogą się "delikatnie" różnić!! ja naprawdę jakąś kontrolę zrobię przy odbiorze, potrzebowali 72 sztuki, dostali 80 i 5 zabrakło:unsure:Hella zapisz:
„jajco sadzone, albo ziemniaczki z koperkiem i zsiadlym mlekiem mnnnnniammmmmmm ooooo i taka mloda kapustka duszona na maselku z mloda marchewka, omg zaraz bede miala kulinarne Big-O:laugh: :laugh: :laugh:”
najlepiej jeszcze młode ziemniaczki, skrobane, nie obierane, z rozpuszczonym masłem!! mmm!! moja mamcia tak robiła, nieeebo w gębie !!!!!!!!Byczek1 zapisz:
„Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„p83 zapisz:
„jordi zapisz:
„I stoczni!..o Zanie Klodzie Wandamie zapomnieliśmy, chociaż on nie – czasami się uśmiecha, po co komu taka picza
a w międzyczasie budowlane emergency – matołom kafli kurwa zabrakło !!!!!!!!!!!!”Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
Cześć 🙂
Dawno Ciebie nie było:)
Co tam dobrego ?” A WITOJCIE 😉 praca ,praca praca:) niestety niesiedze przy biureczku 🙁 ciągły ruch ,ale jest ok :laugh: Mase niechciała mnie na urlop zabrac wiec musze jakos kase sprzeniewiezyc i szukam autka troszke większego od mojego ,co mam :unsure:”
Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam 🙁
„Byczek1 zapisz:
„p83 zapisz:
„jordi zapisz:
„I stoczni!..o Zanie Klodzie Wandamie zapomnieliśmy, chociaż on nie – czasami się uśmiecha, po co komu taka picza
a w międzyczasie budowlane emergency – matołom kafli kurwa zabrakło !!!!!!!!!!!!”Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
Cześć 🙂
Co tam dobrego ?” A WITOJCIE 😉 praca ,praca praca:) niestety niesiedze przy biureczku 🙁 ciągły ruch ,ale jest ok :laugh: Mase niechciała mnie na urlop zabrac wiec musze jakos kase sprzeniewiezyc i szukam autka troszke większego od mojego ,co mam :unsure:”
Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”
Taka praca 7 dni w tygodniu na dłuższą metę nie jest dobra… Może jednak warto z mase zagadać o ten urlop 😉 😉 😉
Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji 😛
Witajcie:)
ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:
jordi zapisz:
„Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”
no kurde mogli chociaż opylić je komuś, kto by teraz mi je z powrotem opylił – wiesz jaki to problem w ogóle znaleźć te pieprzone płytki, żeby były dostępne od ręki i mało tego: okazuje się że jest jakiś odcień i seria produkcyjna i jeżeli te parametry nie będą zgodne z poprzednim zamówieniem, płytki mogą się "delikatnie" różnić!! ja naprawdę jakąś kontrolę zrobię przy odbiorze, potrzebowali 72 sztuki, dostali 80 i 5 zabrakło:unsure:”Wiem ,kiedys mi zabrakło 0,5 metra i zjezdziłem całe miasto aby dostac ,i niebyło w tym odcieniu musiałem w innym brac 👿 ale i tak niewidac:laugh:Felicja zapisz:
„Witajcie:)ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:”Witaj Felincjo;) jeju jeju cxzarodzieju ile ja cię nieczytałem 🙂 ,miło cie czytac 😉
p83 zapisz:
„Byczek1 zapisz:
„p83 zapisz:
„jordi zapisz:
Cześć 🙂
Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”
Taka praca 7 dni w tygodniu na dłuższą metę nie jest dobra… Może jednak warto z mase zagadać o ten urlop 😉 😉 😉
Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”
Jestem tego samego zdania – Chopie bo wpadniesz w pracoholizm :unsure:
Ja natomiat wolontariat dla psychotyków mam. Szkoda, że za to nie płacą :whistle:
Dziś mam terapię grupową i muszę się wygadać, bo dużo mam w głowie…
P83 – coż za konsekwencja!Gratuluję!:)p83 zapisz:
„Byczek1 zapisz:
„p83 zapisz:
„jordi zapisz:
Cześć 🙂
Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”No ja sie tam nazucac niebęde niechce to nie 👿 zreszta musze samochod wiekszy kupic :whistle: z całym moim bajzlem juz sie niemieszcze 🙁
„Panama zapisz:
„:W piątek robie krokiety dla s80, niech wie, że oprócz tego żem ładna, inteligętna to i gotować umiem :whistle:”Tylko astaroznie z tymi krokietami bo ci z s80 zrobi sie XXL80:whistle:”
Już jest :woohoo:
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.