Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,721 do 7,730 (z 10,111)
  • Autor
    Wpisy
  • Tajemniczy Don Pedro
    Uczestnik
      Liczba postów: 1774

Byczek1 zapisz:
      p83 zapisz:
      Tajemniczy Don Pedro zapisz:
      Byczek1 zapisz:
      p83 zapisz:
      jordi zapisz:
      „I stoczni!

..o Zanie Klodzie Wandamie zapomnieliśmy, chociaż on nie – czasami się uśmiecha, po co komu taka picza

a w międzyczasie budowlane emergency – matołom kafli kurwa zabrakło !!!!!!!!!!!!”Zabrakło:woohoo: bo opylili na alegro i w sobote będą biesiadowac:whistle: .Dzien zz kobry”

Cześć 🙂

Dawno Ciebie nie było:)

Co tam dobrego ?” A WITOJCIE 😉 praca ,praca praca:) niestety niesiedze przy biureczku 🙁 ciągły ruch ,ale jest ok :laugh: Mase niechciała mnie na urlop zabrac wiec musze jakos kase sprzeniewiezyc i szukam autka troszke większego od mojego ,co mam :unsure:”

Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”

Taka praca 7 dni w tygodniu na dłuższą metę nie jest dobra… Może jednak warto z mase zagadać o ten urlop 😉 😉 😉

Jedzenie ważna rzecz 🙂 Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”

Jestem tego samego zdania – Chopie bo wpadniesz w pracoholizm :unsure:
      Ja natomiat wolontariat dla psychotyków mam. Szkoda, że za to nie płacą :whistle:
      Dziś mam terapię grupową i muszę się wygadać, bo dużo mam w głowie…
      P83 – coż za konsekwencja!Gratuluję!:)”Swierze powietrze 🙂 las 🙂 100 metrów do rzeki:) praca na swierzym powietrzu jeszczce nikomu niezaszkodziła :laugh:

Eugenia
      Uczestnik
        Liczba postów: 7086

Felicja zapisz:
        „Witajcie:)

ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:”Witaj Felincjo;) jeju jeju cxzarodzieju ile ja cię nieczytałem 🙂 ,miło cie czytac ;)”

witaj, witaj:) epoka mojej pisaniny już dawno się zakończyła-wypisałam się niczym długopis:P 😉

Panama
        Uczestnik
          Liczba postów: 3986

jordi zapisz:
          ” ja naprawdę jakąś kontrolę zrobię przy odbiorze, potrzebowali 72 sztuki, dostali 80 i 5 zabrakło:unsure:”

Nie mają exela, prostaki :pinch:

Panama
          Uczestnik

Witaj Tajemniczy 🙂 Dawno Cię nie było…”Awitaj Byczku 🙂 ja teraz niestety pracuje przez 7 dni w tygodniu i mało czasu mam :(”

Za to duuuużo kasy:evil:

Panama
            Uczestnik

p83 zapisz:
              „Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”

:woohoo: :woohoo: :woohoo:
              Dzisiaj miało być foto 👿

jordi
              Uczestnik
                Liczba postów: 2106

Panama zapisz:

Nie mają exela, prostaki :pinch:”
                :angry: :angry: :angry:
                wydzwaniam od rana po tych pieprzonych e-lazienkach, e-plytkach i innych *.pl-ach i nic… ;/ a teraz na dodatek w radiu Bono śpiewa "but I’m still haven’t found what I’m looking for" – wot ironia 🙂

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik

Felicja zapisz:
                  Felicja zapisz:
                  „Witajcie:)

ooo i Sony jest z tego co widzę nic się nie zmienił:P :laugh:”Witaj Felincjo;) jeju jeju cxzarodzieju ile ja cię nieczytałem 🙂 ,miło cie czytac ;)”

witaj, witaj:) epoka mojej pisaniny już dawno się zakończyła-wypisałam się niczym długopis:P ;)”Oj tak :laugh: za ten talent do pisania do dnia dzisiejszego cie podziwiam :whistle:

p83
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 2114

Panama zapisz:
                    p83 zapisz:
                    „Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”

:woohoo: :woohoo: :woohoo:
                    Dzisiaj miało być foto :evil:”

Będzie 🙂

Tajemniczy Don Pedro
                    Uczestnik

Panama zapisz:

Za to duuuużo kasy:evil:”tia:laugh: :laugh: mozemy sie zamienic 👿 👿

Panama
                      Uczestnik

Felicja zapisz:

witaj, witaj:) epoka mojej pisaniny już dawno się zakończyła-wypisałam się niczym długopis:P ;)”

eeee tam, zmieni się wkład i jazda :laugh:
                        Witaj Felicjo 🙂

Przeglądasz 10 wpisów - od 7,721 do 7,730 (z 10,111)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.