Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy, które przekraczają tematy innych wątków
-
AutorWpisy
-
Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„Feli jeszcze niema takiego programu co tak szybko pisze jak ty :whistle: to było mistrzostwo swiata :blush: ,nim pomyslałem co napisac ty juz skonczyłas i było co czytać :laugh:”I znowu nie było czasu pisać :S
jordi zapisz:
„Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„Wiem ,kiedys mi zabrakło 0,5 metra i zjezdziłem całe miasto aby dostac ,i niebyło w tym odcieniu musiałem w innym brac 👿 ale i tak niewidac:laugh:”
w trzech miejscach właśnie mi "sprawdzają" odcień – i tak już dzisiaj nikt nie zdaży zamówić kuriera i wysłać tego gówna, więc jutro rano biorę pierwszy lepszy, w dupie, najwyżej na pięciu płytkach beż będzie mniej beżowy, albo bardziej:unsure:”Jordi nie bedzie widac, spoko;)
jordi zapisz:
” więc jutro rano biorę pierwszy lepszy, w dupie, najwyżej na pięciu płytkach beż będzie mniej beżowy, albo bardziej:unsure:”iiiiii cała perfekcja w dooooopie jeża :side:
Panama zapisz:
„p83 zapisz:
„Panama zapisz:
„p83 zapisz:
„Dzisiaj jest 1 kwietnia i chwalę się – osiągnąłem swój cel, jeżeli chodzi o wagę – Na następny kwartał mam zaplanowane tylko 2 kg i teraz już jest budowanie sylwetki B) B) B) Już jestem zadowolony, a do wakacji :P”:woohoo: :woohoo: :woohoo:
Dzisiaj miało być foto :evil:”Będzie :)”
Czekam :woohoo:”
Ja tez kce:woohoo: :woohoo:
Hella zapisz:
”
Ja tez kce:woohoo: :woohoo:”A co, jak łoszalejemy na jego punkcie :unsure:
Panama zapisz:
„Hella zapisz:
”
Ja tez kce:woohoo: :woohoo:”A co, jak łoszalejemy na jego punkcie :unsure:”
To będziemy szalone 👿 👿
Panama zapisz:
„Hella zapisz:
”
Ja juz oszalam:blush: i dlatego kce wiecej:evil:
Byczek1 zapisz:
„Panama zapisz:
„Hella zapisz:
”
To będziemy szalone 👿 :evil:”
:silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:
Tajemniczy Don Pedro zapisz:
„Felicja zapisz:
„Panama zapisz:
„Felicja zapisz:
”
witaj, witaj:) epoka mojej pisaniny już dawno się zakończyła-wypisałam się niczym długopis:P ;)”eeee tam, zmieni się wkład i jazda :laugh:
Witaj Felicjo :)”witaj:)
no nie wiem czy to nie była jednorazówka;)”DUREX to jest jednorazuwka :laugh: a ty jestes panna Parker 🙂 i marsz do pisania :laugh: zmykam szef sie zjawił :(”forum raczej nie było zadowolone, wiec sobie daruję;) poza tym dda, to ostatnia sprawa, która mnie teraz zajmuje-masa innych problemów;)
miłego dzionka w pracy!:)Byczek1 zapisz:
”Zazdroszczę :unsure: powiedz mi jak mam znaleźć dobrze fajną robotę i mało-stresującą, ale nie nudną :huh:”
to jest akurat bardzo proste
1. zastanawiasz sie co najbardziej lubisz robic
2. szukasz kwalifikacji jakie mozna zdobyc by taka prace wykonywac
3. wyjezdzasz z polski i wracasz do punktu 2 -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.