Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy (nie)kontrolowane

Przeglądasz 10 wpisów - od 2,501 do 2,510 (z 50,624)
  • Autor
    Wpisy
  • Ginna
    Uczestnik
      Liczba postów: 1146

Hej no generalnie jest dużo gorzej. Wczoraj się rozkleila na maxa i raczej długo się nie pozbieram.

mase
      Uczestnik
        Liczba postów: 9410

płacz, oby Ci pomogło:(

Ginna
        Uczestnik

No jeszcze wczoraj już nie wytrzymalam i wypilam z kumpela flaszkę. I mam strasznego
          Kaca. Słabo mi. Jestem w biurze i chyba jadę do domu sie położyć. Już nie mogę wytrzymać.

mase
          Uczestnik

Jedź do domu, nie męcz się w pracy. Jak się prześpisz to może poczujesz się lepiej.

Ginna
            Uczestnik

No własnie jestem na obiedzie. Zjem i muszę się położyć. PrzespIw się i wieczorem jadę do kumpeli. Ten potwór będzie na pogrzebie. Mam nadzieje ze będzie smazyl w piekle. Ma serce z kamienia.

mase
              Uczestnik

No, zachował się jak ostatnia świnia. A kiedy idziesz na pogrzeb? Jak sobie myślę o tym to mi słabo.

Ginna
                Uczestnik

W poniedziałek . No powiem ci ze ja dalej jestem w szoku jak można się tak zachować. Przeraża mnie to:(

Puzzels
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 131

Ginna nie wiem o co chodzi ale mnie już ludzkie zachowania nie zadziwiają, czasem niektóre osoby zachowują się jak zwierzęta. W niektórych przypadkach to obraza zwierząt.

mase
                    Uczestnik

W poniedziałek to strasznie późno. Wiesz ja myślę, że im gorzej on się zachowuje tym łatwiej będzie Ci o nim zapomnieć. Olej go. W tym momencie to on jest najmniej ważny i szkoda marnować czas na myślenie o nim:)

agus
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 3567

Zaneta.." podobasz" mi się jesteś taka babka z jajami…:) a ja lubię takich ludzi…
                        wiesz współczuję Ci i tego co czujesz… nie tak dawno też przechodziłam podobną traumę… trzeba to przeżyć… wypłakać się… wtedy ludzie potzrebują bliskości… bycia razem… zresztą Polacy tak mają, że w chwili tragedii zapomina się o złych… sprawach… chce się być razem… a później znów życie wraca na swoje tory… i się zaczyna…hmmm…. z ostatniej tragedii pamiętam jak wszyscy na pogrzebie i pooo… znajomi, wrogowie, przyjaciele… obiecywali rodzinie pomoc… hmmm… jedni robili to szczerze, inni spontanicznie….a Ci co nic nie mówili pomogli najbardziej…i pomagają nadal… i po jakimś czasie z w rozpaczy… jeden z członków tej pokrzywdzonej rodziny, mówi mi : KURWA GDZIE SIĘ CI WSZYSCY CO OFIAROWALI POMOC… NIE MA ICH JUż… ZOSTALISMYY SAMII…to jest dopiero ból..zaraz po czujemy się wspierani… a przychodzi co do czego zostajemy sami…

hmmm teraz zaboli Cię to co napiszę… ale tak sobie pomyślałam, że może ze swojej perspektywy… może bardziej obiektywnej powinnam : czytałam Twoje wpisy zaraz przed tym co się dowiedziałaś o tej tragedii… pisałaś, że tęskinsz za H…aaa jak się o tym dowiedziałaś… to był to głupio to może zabrzmi " pretekst"… aby nawiążać z nim kontakt… boli Cię to że On Cię po prostu olał… a mnie się po prostu wydaje, że on nie chce Cię znów rozczarowywać, nie chce zaczynać… bo zamknął ten rozdział… Sorka jeśli Cię uraziłam… ale jakoś tak ja to widzęęę…

Przeglądasz 10 wpisów - od 2,501 do 2,510 (z 50,624)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.