Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy (nie)kontrolowane

Przeglądasz 10 wpisów - od 21 do 30 (z 50,624)
  • Autor
    Wpisy
  • ewelka1982
    Uczestnik
      Liczba postów: 4746

Ja dalej mam dola,ale juz z tym nie walcze,w d…ie to mam:angry: po prostu MARNUJE CZAS,nie robie nic pozytecznego,wiec teraz najpierw wlaczam muzyke,doprowadzam mieszkanie do stanu uzytkowego,a potem moge robic co chce,ale najpierw obowiazki.Nie palilam juz jakis czas i bylo mi dobrze,musze rzucic te fajki raz na zawsze.Akurat rzucic palenie to najprostsza rzecz,biorac pod uwage inne rzeczy,ktore wymagaja wiecej wysilku.Tylko moje krnąbne cos tam w srodku mowi"pal",a te papierosy to juz mi uszami wychodza.Gdyby chociaz mi przyjemnosc sprawialy.Dosc,mowie dosc!

mase
      Uczestnik
        Liczba postów: 9410

ewelka1982 zapisz:
        „Dosc,mowie dosc!”
        hehe, bardzo dobrze Ewelka:) Zostawisz te papierochy:)
        Pompejusz zaprasza nas do Poznania:whistle: na zwiedzanie:whistle:
        Trzeba Zanetę jeszcze zwołać i można śmigać:P

pompejusz
        Uczestnik
          Liczba postów: 13243

Az tak wielu rzeczy do zwiedzania to w Poznaniu nie ma, ale jest fajne jeziorko,są termy maltańskie i mnóstwo miejsc gdzie można nachlać piwska,posiedzieć,potańczyć i wogóle wogóle…jak sie spykniecie to zaprasza…ale myśle że jakoś na wiosne co?Bo ja osobiście w ten ziąb to wogóle z domu nie wychodze,,tylko na tyle na ile potrzeba…
          🙂

pompejusz
          Uczestnik
            Liczba postów: 13243

jade do lidla….

mase
            Uczestnik

Wiecie co, jakiś rok temu moją koleżankę zostawił facet (miesiąc przed ślubem). Ona nie potrafi z nim zerwać kontaktu więc co jakiś czas się spotykają, tylko spotykają. Teraz pojechała z nim i jeszcze z paroma znajomymi na narty. I ten gościu wypalił przy niej, że się żeni, bo chce dostać kredyt na dom. Później wypytywał ją czy można się rozwieść następnego dnia i jak ma kupić pierścionek zaręczynowy. Nie mogłam uwierzyć w to co słyszę. Normalnie idiota do potęgi. Wierzyć się nie chce, że takie coś chodzi po świecie. W dodatku powiedział jeszcze mojej koleżance, że uważa się za przyzwoitego faceta. Skąd się biorą tacy ludzieee????????? Jaki to trzeba mieć tupet, żeby rzucić narzeczoną, a później wypytywać się jaki pierścionek kupić. Szczyt:) Bardziej mnie to w sumie śmieszy niż irytuje.

mase
              Uczestnik

pompka zapisz:
                „to wogóle z domu nie wychodze,,tylko na tyle na ile potrzeba…
                :)”
                no popieram, sama umieram w taką zimnicę:angry:

ewelka1982
                Uczestnik

Oblesne:S sa ludzie,ktorzy traktuja innych jak rzecz,jak przedmiot.Dla mnie to niezrozumiale

ewelka1982
                  Uczestnik

A z tym spotkaniem to fajny pomysl;) tak w realu zobaczyc niektore osoby.Ty Mase,Zanetka i Lol juz sie spotkalyscie.Ja tez mam jedna osobe z forum,z ktora sie spotykam,ktora jest mi bliska

mase
                    Uczestnik

No to przyjdzie wiosna i organizujemy wypad do pompki:laugh:ja i tak pół życia spędzam w pociągach więc jestem w gotowości:)

Edytowany przez: mase, w: 2012/02/13 08:49

ewelka1982
                      Uczestnik

:laugh: wiosna tuz tuz,moze byc Poznan,nigdy tam nie bylam

Przeglądasz 10 wpisów - od 21 do 30 (z 50,624)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.