Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy (nie)kontrolowane
-
AutorWpisy
-
me too:)
hehe, no i się napalimy na wizytę do tego czasu tak, że …:whistle: :whistle:Dobra,ja juz naprawde biore sie za sprzatanie;) buziaczki:kiss:
A czuję się dziś całkiem nieźle. Co prawda nadal jestem głupia, ale z tym to już się chyba nie da nic zrobić:):pinch:
Cieszę się, że na studiach trochę mi drgnęło w dobrym kierunku.
Wczoraj kolega podpowiedział mi kolejny pomysł na biznes. Tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Ale coś wymyślę:)dzis czuje sie..wcale nie lepiej.. oczywiscie mailz biura co ja robie itp… ale mleko sie wylalo (z tylu glowy jakis glos krzyczy..co ty zrobilas glupia!!!!!!!!!!!!!! ) ale w serce mowi ze to dobra decyzja. bedzie co ma byc.. trzeba wiedziec kiedy odpuscic
No to ja do tego czasu wymyśle jakieś atrakcje…ale przydałby się do kolekcji jeszcze jakiś facio….;)
No, to trzeba poszukać:) Mamy jeszcze czas:) chociaż facetów na forum jest zdecydowanie mniej.
Zanetka, pewnie wyjdzie Ci to na dobre, musisz przeczekać kryzys:)
apropo tej Twojej koleżanki mase…
to po co ona się znim spotyka wogóle?pewnie go kocha…
pytanie jak ona sie czuła słysząc to od niego?mam nadzieje ze w duchu sobie myslała "gości ale ty masz zryty łep i jak dobrze że za ciebie nie wyszłam" bo jeśli inaczej,jeśli potem przez to łapała jakieś doliny to ja dziekuję za taką znajomość!!!
dziś np. na FB zobaczyłem zdjecie na którym jest oznaczona moja niedoszła żona i stoi tam na imprezie ze swoim byłym facetem…coś pięknego,zajebiste uczucie:(wiem ale ja juz tak mam..
ja nie zostawiam ludzi..to oni zostawiaja mnie… ale w przeciagu ostatniego pol roku zerwalam z dwoma facetami i odeszlam z pracy….szok!!
naprawde jestem w glebokim szoku serio …sama swoim zachowaniem jestem zdziwoona 😛 -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.