Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy (nie)kontrolowane
-
AutorWpisy
-
Co tam,jak tam?oprocz tego,co tu na forum?
Pomalu 😉 na szczescie :laugh: Od nowego roku wzielam sie kompleksowo i calosciowo za siebie . ROzpoczelam nowa terapie , przymierzam sie do 12 Krokow juz nawet zalicylam 1 warsztat, oczywiscie nadal sie rozpieszczam i jestem w tym coraz lepsza;)
Zakochalam sie w decoupage , ozdabiam juz wszystko ostatnio nawet puszke po kukurydzy zuzytej do salatki:laugh: :laugh: :laugh:
LIczka kotow konstans 2 , nie liczac 4 na DT;) 😛 😛
Ale co tam ble ble ble co u Ciebie, jak Krolisie 🙂
Cieszy mnie to:*u mnie jakos leci.Raz lepiej,raz gorzej.Zalezy z czym:Ddzieciaczki dobrze,mi samej tez.Lekko nie jest,ale…powoli ukladam swoje zycie na nowo
A coś się nie podoba?:) Ewelka, też się dziwiłam, ze kobieta tak mądra jak Ty zachowała się w taki sposób, choć ja do Ciebie żalu akuratnie mam żadnego, bo klase w tym zachowałas:) dzieczyno, do cycka to Ty dzieci przytulaj a nie obcych chłopów, którzy się zatrzymali na etapie niemowlaka:)
Musi być jakaś zakała i byłam nią ja nie?:) hahahahah:D sory kobiety, ale potem sate słynne teorie, ze jedna baba drugiej babie…………;) mnie to wy zwisacie i powiewacie, to ja Wam nie zwisałam i powiewałam hahahah:D;)
a jak Twój mąz się trzyma Ewelko?:)
Jakos sie trzyma;)glownie to sie dziecmi zajmuje i powoli soba.Codzien odkrywam cos nowego…
Wiele spraw zrozumialam…dlaczego rozwod wzielam,dlaczego jestem matka,jaka jestem.
Siedze sobie własnie w kafejce,pije kawke.Zaraz ide na al anon.Piotrek przyjechal do dzieci,wiec korzystam.Ale i tak mnie cos sciska.Wczoraj odkrylam,ze nie potrafie odpoczywac bez wyrzutow sumienia.Jestem na wysokich obrotach,sama sie dziwie,jak to przezylam.Zaprawilam sie w boju dda:p
Ewelko, bo Ty jesteś wręcz zajebiście mądra:) i widziałam, że Ci bardzo szybko szło:) bo Ci zalezało na odkryciu prawdy:) powiedz, życie od razu mainny smak, nie?:):evil:
ja tam stwierdzam, że zyciejest lepszeod najlepszego filmu i nie warto być sfilmowanymB)
no alecóż-wiele czynników nie pozwalało nam tego zobaczyć………….przestałam już szukać winy w kimkolwiek nawet w sobie też, taki jest lajf po prostu…………..Ewelka, żebyś Ty wiedziała jak się teraz dobrze zyje-to jest dopiero życieB) i widzę, że Ty też już wiesz co to znaczy:) trzymaj się dzielnie:kiss:
a z tym rozowdem, to…………czasami trzeba coś ostro uciąć………………ten Twój chłop to dobra bestyjka, poczciwinka taka, takich nie ma za dużo, życzę żeby też się ogarnął……………bo młody jest, dużo przed nim. Dobrze trafiłaś tak naprawdę, on mi z Twoich opisów na głupiego nie wygląda, tylko sam musi to odkryć….są gorsze poczwary, on im dopięt nawet nie dorasta;)
szłaś jak strzała-silna baba:);)
:kiss:
ewelka1982 zapisz:
„Siedze sobie własnie w kafejce,pije kawke.Zaraz ide na al anon.Piotrek przyjechal do dzieci,wiec korzystam.Ale i tak mnie cos sciska.Wczoraj odkrylam,ze nie potrafie odpoczywac bez wyrzutow sumienia.Jestem na wysokich obrotach,sama sie dziwie,jak to przezylam.Zaprawilam sie w boju dda:p”Ohhhh jak ja Ciebie dobrze rozumiem, nauczyc sie odpoczywac i ze tak powiem 'robic sobie dobrze’ to bardzo ogromna sztuka zwlaszcza dla nas 😉 szczerze nawet nie wiedzialam, ze to bedzie az takie trudne, ale powolutku, krok po kroku i drepce sie pomalu do przodu:) Ja w sumie dopiero po rozwodzie zrozumialam jak bardzo siebie zaniedbywalam i tez dopiero wtedy zaczelam tak siebie polubiac;) Dzis z bylym malzem jestesmy najlepszymi kumplami na swiecie , nawet zartowalismy ostatnio ze teraz to z nas znacznie lepsza para 😛
A najwazniejsze to nie stac w miejscu i jak mawia moja terapeutka nawet jak robisz krok do tylu to mysl ze to tylko po to aby wziac rozbieg;) 🙂
BUziaki Ewelko dla Ciebie i Krolisiow :kiss: :kiss:
Czy ja wiem…;)pora zaczac NORMALNIE zyc:Duciekam.Odezwe sie;)
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.