Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy (nie)kontrolowane

Przeglądasz 10 wpisów - od 44,611 do 44,620 (z 50,624)
  • Autor
    Wpisy
  • pompejusz
    Uczestnik
      Liczba postów: 13243

Dobranoc ludziska;) 😉 Jutro do pracki na rano:)

mgielka098
      Uczestnik
        Liczba postów: 1159

pompejusz zapisz:
        niebezpiecznie slodki4106 zapisz:
        „Dobry wieczór ,czekolada jest zdrowa na 🙂 🙂 usmiech ,:laugh: i skrzynka mejiowa zapchała mi sie w telefonie od tego ruchu tutaj”

Wyłącz subskrybcje i po kłopocie, ja tak zrobiłem;)”

Cześć;)

ja tez zmykam ,dobranoc:)

Edytowany przez: mgielka098, w: 2013/03/27 22:59

lol
        Uczestnik
          Liczba postów: 5504

pompejusz zapisz:
          „Dobranoc ludziska;) 😉 Jutro do pracki na rano:)”

Powiedziałam że zignorował.:(

czy ja taka nezauważalna jestem.

Tajemniczy Don Pedro
          Uczestnik
            Liczba postów: 1774

Dobry lol niepiszesz niedzwomisz 🙁

pompejusz
            Uczestnik
              Liczba postów: 13243

„jakis miesiac temu dostała mi sie za ciebie bo ktos myslał ze ja to ty a ty to nie ja ,a ja to nie ty a ten ktos nawet sorrrrrrrrrrrrrrrrrrry pomyliłam sie bo ja to nie ty a ty to nie ja wiec prosze uswiadom F ze ja to nie ty a ty to nie ja.Z góry dziękuje”

nikogo nie będę uświadamiał:)
              Ja to ja i żadnych innych nicków oprócz tego z przed 5 lat do którego zapomniałem hasła i z Pompki stałem się Pompejuszem, tu nie miałem;)
              A jak ktoś ma z tym problem to nie moja sprawaB)
              Mogę tylko powiedzieć, że Slodki to Słodki a ja to ja:)
              Spokojnej nocy;)

lol
              Uczestnik

„Dobry wieczór ,czekolada jest zdrowa na 🙂 🙂 usmiech ,:laugh: i skrzynka mejiowa zapchała mi sie w telefonie od tego ruchu tutaj”

Niezapomne moich pierwszych kroków na forum. Ał oje kompulsje, jak pisaliśmy hurtowo na doładowaniu, to czytałam wszystkie posty tam po czym usówałam całe subskrypcje na mailu, ale sie meczyłam z tym. A jak wiadomio w tegdy nei mogłam z tego zrezygnować.:(

Dzieki Bogu ktoś mi wyjaśnił jak wyłączyć subskrypcje, o połowe miałam luzu.:whistle:

Tajemniczy Don Pedro
                Uczestnik

a dobry i wam wszystkim

lol
                  Uczestnik

„Dobry lol niepiszesz niedzwomisz :(”

nie przeginaj.
                    Napisałam, ż e mogę Cie "wysłuchać", a że narazie sie nie wylewasz to co mam pisać, choćć nawet jak byś sie wygadał na mailu, to i tak nie będę sie rozpisywać…najwyzej dam znać, że przeczytałam.

Tajemniczy Don Pedro
                    Uczestnik

lol zapisz:

Niezapomne moich pierwszych kroków na forum. Ał oje kompulsje, jak pisaliśmy hurtowo na doładowaniu, to czytałam wszystkie posty tam po czym usówałam całe subskrypcje na mailu, ale sie meczyłam z tym. A jak wiadomio w tegdy nei mogłam z tego zrezygnować.:(

Dzieki Bogu ktoś mi wyjaśnił jak wyłączyć subskrypcje, o połowe miałam luzu.:whistle:”
                      hm dobry wieczór mowimy:)

lol
                      Uczestnik

Słodki raz dostałeś bure, niedotarło do Ciebie z czym przeginasz?

Ja dałam palec a nie chce dawać dłoni, a napewno na takim poziomie znajomości.

Ps. Nie chce mi sie przytaczać tamtego tekstu. Nie oczekuj odemnie różnych spraw, ponieważ Tobie zależało na "wysłuchaniu", to dlaczego mam sie ubiegać o Twoje zainteresowanie. Ty nie piszesz dla mnie, najwyzej dla siebie, jednak nie czuje tego tak, daje cos a Ty prosisz mnie o więcej. Ciekawe czy jakbym zaczeła isć tym tropem ciągle byś czegoś pragnoł więcej?

Przeglądasz 10 wpisów - od 44,611 do 44,620 (z 50,624)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.