Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy (nie)kontrolowane

Przeglądasz 10 wpisów - od 44,621 do 44,630 (z 50,624)
  • Autor
    Wpisy
  • Tajemniczy Don Pedro
    Uczestnik
      Liczba postów: 1774

lol zapisz:
      niebezpiecznie slodki4106 zapisz:
      „Dobry lol niepiszesz niedzwomisz :(”

nie przeginaj.
      Napisałam, ż e mogę Cie "wysłuchać", a że narazie sie nie wylewasz to co mam pisać, choćć nawet jak byś sie wygadał na mailu, to i tak nie będę sie rozpisywać…najwyzej dam znać, że przeczytałam.”
      to był zart :)spoko :laugh: juz usmiech widze

lol
      Uczestnik
        Liczba postów: 5504

Nie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:

lol
        Uczestnik
          Liczba postów: 5504

Dobra zmykam, bo wcześnie wstaje…

Dobranoc:)

Tajemniczy Don Pedro
          Uczestnik
            Liczba postów: 1774

lol zapisz:
            „Nie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:”
            zart usmiech plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:laugh: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

KungFuPowietrze
            Uczestnik
              Liczba postów: 152

niebezpiecznie slodki4106 zapisz:
              lol zapisz:
              „Nie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:”
              zart usmiech plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:laugh: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:”

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Chłopiec Papuśny
              Uczestnik
                Liczba postów: 3706

Kwiecień za pasem, a tu zimno jest… Globalne ocieplenie to bzdura.:dry:

ewelka1982
                Uczestnik
                  Liczba postów: 4746

Jak dobrze powiedziec znow tutaj"dzien dobry":kiss: Piotrek,mamy chyba epoke lodowcowa :woohoo:

Panama
                  Uczestnik
                    Liczba postów: 3986

[size=4]”CHATA PANAMY ZAPRASZA”[/size]

Wszystkich lubiących dobrze zjeść zapraszam dzisiaj na dania z kuchni panamskiej, czyli zwiadzaj świat i wybieraj to co najlepsze. Biorąc pod uwagę, jutrzejsz post ścisły, proponuję najeść się smacznie i do syta. Potrawy zawierają w sobie szczególne składniki, powodujące usmiech na twarzy, uczucie zadowolenia, tolerancję do szefa i motylki w brzuchu na widok współpracownika 🙂 Kto odważny, zapraszam :laugh:

Na początek śniadanie ” Dla prawdziwego mężczyzny i wyjątkowo kobiecej kobiety”

[img]http://www.moorbankhouse.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/01/full-english-breakfast.jpg [/img]

Pierwsza porcja dla naszego wspaniałego kucharza, który tak dzielnie dba o nas na codzień, czyli Piotreq 🙂

SMACZNEGO B)

pompejusz
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 13243

Witam serdecznieB)
                      Pozdrawiam z pracki:)

Chłopiec Papuśny
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 3706

Panama zapisz:
                        „[size=4]”CHATA PANAMY ZAPRASZA”[/size]

Wszystkich lubiących dobrze zjeść zapraszam dzisiaj na dania z kuchni panamskiej, czyli zwiadzaj świat i wybieraj to co najlepsze. Biorąc pod uwagę, jutrzejsz post ścisły, proponuję najeść się smacznie i do syta. Potrawy zawierają w sobie szczególne składniki, powodujące usmiech na twarzy, uczucie zadowolenia, tolerancję do szefa i motylki w brzuchu na widok współpracownika 🙂 Kto odważny, zapraszam :laugh:

Na początek śniadanie ” Dla prawdziwego mężczyzny i wyjątkowo kobiecej kobiety”

[img]http://www.moorbankhouse.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/01/full-english-breakfast.jpg [/img]

Pierwsza porcja dla naszego wspaniałego kucharza, który tak dzielnie dba o nas na codzień, czyli Piotreq 🙂

SMACZNEGO B)”

😆 😆 :whistle: Uuuuuuuu uuuu uuu 🙂 Jaaaaaa Ciieeee :woohoo: :pinch: 😆 Ale żarełko. Na śniadanie. Testujemy kuchnię Panamy 🙂 Będę częściej dzwonić po nocach:whistle: 👿
                        Toż to będą roladki B)

Edytowany przez: Piotreq, w: 2013/03/28 11:00

Przeglądasz 10 wpisów - od 44,621 do 44,630 (z 50,624)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.