Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy (nie)kontrolowane
-
AutorWpisy
-
lol zapisz:
„niebezpiecznie slodki4106 zapisz:
„Dobry lol niepiszesz niedzwomisz :(”nie przeginaj.
Napisałam, ż e mogę Cie "wysłuchać", a że narazie sie nie wylewasz to co mam pisać, choćć nawet jak byś sie wygadał na mailu, to i tak nie będę sie rozpisywać…najwyzej dam znać, że przeczytałam.”
to był zart :)spoko :laugh: juz usmiech widzeNie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:
Dobra zmykam, bo wcześnie wstaje…
Dobranoc:)
lol zapisz:
„Nie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:”
zart usmiech plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:laugh: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:niebezpiecznie slodki4106 zapisz:
„lol zapisz:
„Nie wiem nie wiem słodki czy to taki żart.:S :sick:”
zart usmiech plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:laugh: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:”😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Kwiecień za pasem, a tu zimno jest… Globalne ocieplenie to bzdura.:dry:
Jak dobrze powiedziec znow tutaj"dzien dobry":kiss: Piotrek,mamy chyba epoke lodowcowa :woohoo:
[size=4]”CHATA PANAMY ZAPRASZA”[/size]
Wszystkich lubiących dobrze zjeść zapraszam dzisiaj na dania z kuchni panamskiej, czyli zwiadzaj świat i wybieraj to co najlepsze. Biorąc pod uwagę, jutrzejsz post ścisły, proponuję najeść się smacznie i do syta. Potrawy zawierają w sobie szczególne składniki, powodujące usmiech na twarzy, uczucie zadowolenia, tolerancję do szefa i motylki w brzuchu na widok współpracownika 🙂 Kto odważny, zapraszam :laugh:
Na początek śniadanie ” Dla prawdziwego mężczyzny i wyjątkowo kobiecej kobiety”
[img]http://www.moorbankhouse.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/01/full-english-breakfast.jpg [/img]
Pierwsza porcja dla naszego wspaniałego kucharza, który tak dzielnie dba o nas na codzień, czyli Piotreq 🙂
SMACZNEGO B)
Witam serdecznieB)
Pozdrawiam z pracki:)Panama zapisz:
„[size=4]”CHATA PANAMY ZAPRASZA”[/size]Wszystkich lubiących dobrze zjeść zapraszam dzisiaj na dania z kuchni panamskiej, czyli zwiadzaj świat i wybieraj to co najlepsze. Biorąc pod uwagę, jutrzejsz post ścisły, proponuję najeść się smacznie i do syta. Potrawy zawierają w sobie szczególne składniki, powodujące usmiech na twarzy, uczucie zadowolenia, tolerancję do szefa i motylki w brzuchu na widok współpracownika 🙂 Kto odważny, zapraszam :laugh:
Na początek śniadanie ” Dla prawdziwego mężczyzny i wyjątkowo kobiecej kobiety”
[img]http://www.moorbankhouse.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/01/full-english-breakfast.jpg [/img]
Pierwsza porcja dla naszego wspaniałego kucharza, który tak dzielnie dba o nas na codzień, czyli Piotreq 🙂
SMACZNEGO B)”
😆 😆 :whistle: Uuuuuuuu uuuu uuu 🙂 Jaaaaaa Ciieeee :woohoo: :pinch: 😆 Ale żarełko. Na śniadanie. Testujemy kuchnię Panamy 🙂 Będę częściej dzwonić po nocach:whistle: 👿
Toż to będą roladki B)Edytowany przez: Piotreq, w: 2013/03/28 11:00
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.