Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy (nie)kontrolowane
-
AutorWpisy
-
tomata zapisz:
„Odnoszę wrażenie, że część postów na forum jest sponsirowana.:huh:Panama budź się. Koniec dyżuru. 😛
[img]http://dogotowania.pl/973-1539-large_default/wiadro-emaliowane-br%C4%85zowe-55-l.jpg[/img]”
Ze niby ja śpię na dyżurze?:ohmy:
Co mam zrobić z tych jabłek?Panama zapisz:
„tomata zapisz:
„Odnoszę wrażenie, że część postów na forum jest sponsirowana.:huh:Panama budź się. Koniec dyżuru. 😛
[img]http://dogotowania.pl/973-1539-large_default/wiadro-emaliowane-br%C4%85zowe-55-l.jpg[/img]”
Ze niby ja śpię na dyżurze?:ohmy:
Co mam zrobić z tych jabłek?”
Zebyś nie zasnęła do domu po dyżurze. A te jabłka są dla Ciebie zamiast kawy. Są o wiele zdrowsze.:whistle:Anonim
7 sierpnia 2013 o 11:36Liczba postów: 869vaelden zapisz:
„ja dziś też aktywnie się rozgadałem na indywidualu m.in o moim sennym utopieniu, i co więcej udało się rozpocząć dzieciństwo, coś czego bardzo się bałem. strasznie dużo pracy jeszcze przede mną;(miłej nocy Kochani:P”
Od czwartku jestem w rozsypce. W poniedziałek na grupie też nie było łatwo. Jutro jadę do terapeuty :sick:
Trzymaj się dzielniebyczek zapisz:
„vaelden zapisz:
„ja dziś też aktywnie się rozgadałem na indywidualu m.in o moim sennym utopieniu, i co więcej udało się rozpocząć dzieciństwo, coś czego bardzo się bałem. strasznie dużo pracy jeszcze przede mną;(miłej nocy Kochani:P”
Od czwartku jestem w rozsypce. W poniedziałek na grupie też nie było łatwo. Jutro jadę do terapeuty :sick:
Trzymaj się dzielnie”Byczku Ty też się nie poddawaj;)
Damy radę;)Anonim
8 sierpnia 2013 o 11:06Liczba postów: 869jestem po wizycie u lekarza. nie mam za dobrych wieści. nie jestem przekonana co do fachowości pani doktor. Na 17 jadę do terapeuty :unsure:
Wyloguj zapisz:
„to akurat proste co sobie pomysli:1. jak jest prostym chlopem to nie bedzie sie zastanawial tylko postara sie ciebie przeleciec
2[color=#FF0000] jak to ktos wartosciowy a masz dziwkarska przeszlosc to odrzuci twoje uczucia glupiej blondynki
3. jak to jakis naiwniak i malo doswiadczony to uwierzy w wielka milosc i nie bedzie mu przeszkadzalo jezdzic samochodem z olbrzymim przebiegiem [/color]”Wow, życie jest jednak zaskakujące :ohmy:
Nigdy nie podejrzewałm, że Wuloguj( Toreaador) uważa szeroko pojętą swobodę w zyciu seksualnym za cos co obniża wartość człowieka, a tu proszę :blink:Edytowany przez: panama, w: 2013/08/08 11:25
Panama zapisz:
”Wow, życie jest jednak zaskakujące :ohmy:
Nigdy nie podejrzewałm, że Wuloguj( Toreaador) uważa szeroko pojętą swobodę w zyciu seksualnym za cos co obniża wartość człowieka, a tu proszę :blink:”
Toż to norma, że podtatusiały satyr i mizogin poprzez wychowanie społeczne stosuje inne normy dla siebie, a inne dla kobiet. -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.