Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Rozmowy (nie)kontrolowane

Przeglądasz 10 wpisów - od 50,601 do 50,610 (z 50,624)
  • Autor
    Wpisy
  • Hella
    Uczestnik
      Liczba postów: 5658

Hella zapisz:
      „Oooo wlasnie p83, ja od 21 grudnia do 7 stycznia mam chate wolna w gdansku wpadnij na korki;) 😛 :P”

To ja Cie tu nawyklady zapraszam, zebyc potem mogl szkolic Ani, a Ty co niewdzieczniku, nawet nie doczytasz:evil:

Hella
      Uczestnik

p83 zapisz:
        Hella zapisz:
        „Oooo wlasnie p83, ja od 21 grudnia do 7 stycznia mam chate wolna w gdansku wpadnij na korki;) 😛 :P”

Ja wierzę w monogamię 🙂 Dodatkowo skoro wybierasz W. to ja ujmuję się męską dumą i strzelam focha. Po przemyśleniu, jednak focha nie będzie. Mam wyjebane na to :P”

Zajebiscie, zajebiscie:laugh: :laugh: mozesz juz isc w swiat samodzielnie i szkolic innych:laugh: :laugh: :laugh:

p83
        Uczestnik
          Liczba postów: 2114

Hella zapisz:
          Hella zapisz:

To ja Cie tu nawyklady zapraszam, zebyc potem mogl szkolic Ani, a Ty co niewdzieczniku, nawet nie doczytasz:evil:”

Doczytałem, doczytałem 🙂

Hella
          Uczestnik

Panama zapisz:
            Hella zapisz:
            „Pfff na slonsku czarny snieg maja:evil:

A we wro zajebisty jarmark mamy:whistle:

[img size=50]http://i42.tinypic.com/23w7l7o.png[/img]

[img size=50]http://i44.tinypic.com/28weywz.png[/img]

A na nim pyszne grzance :whistle:

[img size=20]http://i44.tinypic.com/2gvkdjc.png[/img]<br><br>Edytowany przez: hella, w: 2013/11/27 15:16″

Przepięknie :ohmy: :)”

To moja zmora przedswiateczna, kupy kasy zawsze trace:whistle: :whistle: :whistle:

Hella
            Uczestnik

Hella zapisz:
              p83 zapisz:
              Hella zapisz:

Ja wierzę w monogamię 🙂 Dodatkowo skoro wybierasz W. to ja ujmuję się męską dumą i strzelam focha. Po przemyśleniu, jednak focha nie będzie. Mam wyjebane na to :P”

Zajebiscie, zajebiscie:laugh: :laugh: mozesz juz isc w swiat samodzielnie i szkolic innych:laugh: :laugh: :laugh:”

😛 😛

Panama
              Uczestnik
                Liczba postów: 3986

anilewe zapisz:
                „Wiecie co mnie wykańcza i wkurza w mojej pracy? Ludzie którzy nie dają mi dojść do słowa i uważają,że wiedzą lepiej…:S”

Ucz się pokory 👿

anilewe
                Uczestnik
                  Liczba postów: 1810

p83 zapisz:
                  anilewe zapisz:
                  „Wiecie co mnie wykańcza i wkurza w mojej pracy? Ludzie którzy nie dają mi dojść do słowa i uważają,że wiedzą lepiej…:S”

Kwestia podejścia.

Sam jako konsument idę do sklepu upewnić się i nie jestem "osobisty" konkret i tyle 🙂 za to mam kumpla, który nie kupi nic bez pomocy sprzedawcy.

Za to pod względem spraw ogólnorozwojowych (zdrowie, wiedza) to lubię mieć pomoc. Zawsze szukam dobrego lekarza, dentysty, psycholog, trener na siłowni, grabarz, zakład pogrzebowy :P:P:P

Doktoryzuj się u Helli :). Nauczy Ciebie wszystkiego :)”

Ale Ty pytasz i oczekujesz odpowiedzi i słuchasz…a Ci ludzie pytają i sami sobie odpowiadają na te pytania…:angry:
                  jeden facet dziś pytał mnie czy wstydziłabym się z Nim gdzieś pokazać…:whistle:

Hella
                  Uczestnik

Hahahahahaha, olej to Ani;)

p83
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 2114

Hella zapisz:
                      Hella zapisz:
                      p83 zapisz:
                      Hella zapisz:

Zajebiscie, zajebiscie:laugh: :laugh: mozesz juz isc w swiat samodzielnie i szkolic innych:laugh: :laugh: :laugh:”

😛 :P”

Oj Hella,

muszę jechać do domu, bo już chyba przy biurku zniosę jajo.
                      Nic mi się nie chce, a dodatkowo spać mi się chce, Panama nie podała adresu, żebym podjechał na obiad. Coś muszę sobie zrobić, nie wiem co? Jeszcze chcę iść pobiegać na siłce, żeby zrealizować swój cel. Jak żyć premierze, jak żyć 😛

Panama
                      Uczestnik
                        Liczba postów: 3986

Hella zapisz:
                        jordi zapisz:
                        „i że niby mam teraz szukać? 😛
                        mój wizerunek tutaj jest tajny ;p co najwyżej na prv się mogę ujawnić, fejsbuk albo co ;)”

To dawaj na priva ogonka@poczta.fm, a stara doope helke obejrzysz na 8347:P :P”

Tu i teraz, nawet jak nie jest taki śliczny jak my 👿

Przeglądasz 10 wpisów - od 50,601 do 50,610 (z 50,624)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.