Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Rozmowy (nie)kontrolowane
-
AutorWpisy
-
anilewe zapisz:
„p83 zapisz:
„anilewe zapisz:
„Wiecie co mnie wykańcza i wkurza w mojej pracy? Ludzie którzy nie dają mi dojść do słowa i uważają,że wiedzą lepiej…:S”Kwestia podejścia.
Sam jako konsument idę do sklepu upewnić się i nie jestem "osobisty" konkret i tyle 🙂 za to mam kumpla, który nie kupi nic bez pomocy sprzedawcy.
Za to pod względem spraw ogólnorozwojowych (zdrowie, wiedza) to lubię mieć pomoc. Zawsze szukam dobrego lekarza, dentysty, psycholog, trener na siłowni, grabarz, zakład pogrzebowy :P:P:P
Doktoryzuj się u Helli :). Nauczy Ciebie wszystkiego :)”
Ale Ty pytasz i oczekujesz odpowiedzi i słuchasz…a Ci ludzie pytają i sami sobie odpowiadają na te pytania…:angry:
jeden facet dziś pytał mnie czy wstydziłabym się z Nim gdzieś pokazać…:whistle:”Myślałem, że Hella tylko została a tu 3 piękne niewiasty. To co może jednak casting 🙂 Od razu zrobi mi się milej, że ktoś o mnie rywalizuje (wiecie kobiety jak to jest :P:P:P). Tak samo … ten facet chciał się dowartościować, wiedząc, że powiesz że nie 🙂
Miej wyjebane 🙂 To tylko praca 😛
Kochani uciekam ide troche kasy na jarmarku poscic:evil: 👿 :kiss:
p83 zapisz:
„anilewe zapisz:
„p83 zapisz:
„anilewe zapisz:
„Wiecie co mnie wykańcza i wkurza w mojej pracy? Ludzie którzy nie dają mi dojść do słowa i uważają,że wiedzą lepiej…:S”Kwestia podejścia.
Sam jako konsument idę do sklepu upewnić się i nie jestem "osobisty" konkret i tyle 🙂 za to mam kumpla, który nie kupi nic bez pomocy sprzedawcy.
Za to pod względem spraw ogólnorozwojowych (zdrowie, wiedza) to lubię mieć pomoc. Zawsze szukam dobrego lekarza, dentysty, psycholog, trener na siłowni, grabarz, zakład pogrzebowy :P:P:P
Ale Ty pytasz i oczekujesz odpowiedzi i słuchasz…a Ci ludzie pytają i sami sobie odpowiadają na te pytania…:angry:
jeden facet dziś pytał mnie czy wstydziłabym się z Nim gdzieś pokazać…:whistle:”Myślałem, że Hella tylko została a tu 3 piękne niewiasty. To co może jednak casting 🙂 Od razu zrobi mi się milej, że ktoś o mnie rywalizuje (wiecie kobiety jak to jest :P:P:P). Tak samo … ten facet chciał się dowartościować, wiedząc, że powiesz że nie 🙂
Miej wyjebane 🙂 To tylko praca :P”
zapytałam Go "a co żona się Pana wstydzi?!" 😛
Hella zapisz:
„Kochani uciekam ide troche kasy na jarmarku poscic:evil: 👿 :kiss:”Kup coś fajnego, jutro się pochwalisz :kiss:
anilewe zapisz:
„p83 zapisz:
„anilewe zapisz:
„p83 zapisz:
„anilewe zapisz:
Miej wyjebane 🙂 To tylko praca :P”
zapytałam Go "a co żona się Pana wstydzi?!" :P”
Wstydziłabyś się z nim pokazać ?
no wiesz…nie był taki przystojny jak Ty :cheer:
To jest oczywiste, już ustalaliśmy, że rozmawiamy o innych rzeczach. Nie podważajmy oczywistej oczywistości :P:P:P
Anilewe, Panama dostarczcie mi rozrywki na ostatnie 10 minut pracy. Błagam, umeram :P:P:P
Panama Ty jeszcze dostarcz mi coś do jedzenia, bo głodny jestem 😛
p83 zapisz:
”
Panama Ty jeszcze dostarcz mi coś do jedzenia, bo głodny jestem :P”[img]http://storage.doradcasmaku.pl/dynamic_image/f/ff67/b5bc/3cd8/764e/8fa9/e0cd/4d18/a030/w800_h600_ma_bffffff.jpg [/img]
Tak było o godz.15.00:evil:
Panama zapisz:
„p83 zapisz:
”
Panama Ty jeszcze dostarcz mi coś do jedzenia, bo głodny jestem :P”[img]http://storage.doradcasmaku.pl/dynamic_image/f/ff67/b5bc/3cd8/764e/8fa9/e0cd/4d18/a030/w800_h600_ma_bffffff.jpg [/img]
Tak było o godz.15.00:evil:”
aaaaaa żreć!
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.