Witamy Fora Szukam Ciebie Spotkanie DDA Poznań

Przeglądasz 5 wpisów - od 11 do 15 (z 15)
  • Autor
    Wpisy
  • pompejusz
    Uczestnik
      Liczba postów: 13243

Kiaram i Marta1404
      Proszę o kontakt mailowy podany wcześniej. Tam udzielam szerszych informacji.

lol
      Uczestnik
        Liczba postów: 5504

Felicja zapisz:
        „Lol, jeszcze w kwietniu ja będę przez kilka dni w Krakowie, jeśli chcesz to możemy się zobaczyć, nawet mam dla Ciebie prezent, bo odkilku dni chodzi mi po głowie, myśl, że na bank z takiego jednego miejsca wiele miesięcy temu przywiozłam prezent własnie dla Ciebie:) na razie ustalamy ze znajomą termin, ale będzie to połowa-druga połowa kwietnia:) ja mam niedaleko do Poznania, więc jeśli Cię to urządza to pyra przyjedzie do Ciebie:D;) daj znać na priva co Ty na to:)”

Jak co mi pasuje weekend, w ciągu tygodnia będę chodzić na oddział dzienny.:)

pompejusz
        Uczestnik

Przypominam chętnym na spotkanie o ostatecznej deklaracji do połowy maja, bym mógł konretnie wiedzieć co i dla kogo organizwać:)

Eugenia
          Uczestnik
            Liczba postów: 7086

Poszukaj Lol i ją przeproś i zaproś, bo po tym jak się widziałyśmy mogę tylko powiedzieć, ze ludziom mylą się miejsca i "nauczyciele" Nie wiem czy ona by sobie tego życzyła, zapewne nie, żebym to teraz powiedziała, ale mam potrzebęnapisania tego, a mianowicie……………….w życiu jest już niestety tak przewrotnie, że odrzucani są dokładnie nie ci co trzeba:)

Wybija połowa maja-zgłoś się Pompejuszu ale nie pod publiczkę, tylko obsyp głowę popiolem i zaproś Lol i mało tego-skoro masz takie możliwości, to jejzorganizuj jakoś ten pobyt. Nie wiem czy ona nadal ma ochotę przyjechać, bo to jednak kawał drogi, ale zapewniam, ze to właśnie jest osoba, która bardzo by się niektórym w ich drodze wyleczenia przydała:)

I jak to jest z tym drugim dniem i kto go nie widzi?:)

pompejusz
            Uczestnik

Do środy do południa czekam na ostateczne deklaracje chętnych osób na spotkanie.
              Pozdrawiam
              Pompejusz

Przeglądasz 5 wpisów - od 11 do 15 (z 15)
            • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.