Witamy › Fora › Rozmowy DDA/DDD › Spotkanie Śląsk
-
AutorWpisy
-
Jak Katowice to ja się piszę 🙂
Ja mogłabym właściwie bez problemy dojechać 🙂 Mam tylko pytanie: co ma na celu takie spotkanie?
Witajcie:)
Te spotkanko już sie odbyło:D Byliśmy w 2 i fajnie spędziliśmy ten czas.
Zurel te spotkanie jest po to by nawiązac jakieś znajomości w realu,wymienic sie doświadczeniem lub po prostu pobyć ze sobą.
Jeśli jesteście chętne to chętnie mozemy się spotkać ,podajcie jakies terminy to postaram sie dostosować.
Czekam na info:)
PozdrawiamHej:) ja również potwierdzam że miło było na spotkaniu 🙂 choć byliśmy w dwójkę spoko by było jak byś my mogli się w miarę co jakiś czas spotkać i jak by inne osoby się dołączyły. Pozdrawiam:laugh:
Myślę ,ze nie bedzie problemu:)
Potem się zgadamy dokładnie co ,gdzie i kiedy:)ja też chętnie bym się z Wami spotkała. Co uważacie o tygodniu świątecznym (23-31 XII), tak żeby podsumować rok?
Poza tym święta to dla mnie i chyba dla innych DDA trudny temat – czy pojechać do domu, poczucie winy, gdy nie pojadę… Może warto w tym okresie poświęcić trochę czasu dla siebie i dla własnego zdrowienia 🙂Witaj Dededzia:)
Ja myślę ,ze znalazłabym czas 27 lub 30 grudnia na spotkanie ,nie wiem jak inni.Chetnie sie spotkam.
PozdrawiamU mnie wygląda to tak że dopiero po Nowym Roku mógłbym się spotkać, pierwsza połowa stycznia. Wcześniej niestety nie dam rady z przyczyn ode mnie niezależnych:( A jeżeli się odbędzie wcześniej takie spotkanie to i tak piszę się na następne, bo zależy mi żeby się spotkać z ludźmi:laugh: trzymajcie się ciepło;)
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.