Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Święta 2015

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10)
  • Autor
    Wpisy
  • Alisa
    Uczestnik
      Liczba postów: 342

Jak spędzacie ten czas? Potraficie się cieszyć?

Jak mam od lat niezmienne wrażenie, że wszystko jest nie tak.

aktototaki
      Uczestnik
        Liczba postów: 370

Rodzinnie. Nieidealnie, ale razem. I tak, potrafię się cieszyć, tylko nie z prawdziwej istoty tych dni, nie z narodzin Jezusa, ale próbuje lepiej rozumieć istotę tych dni, jak na razie wychodzi  tak sobie, ale cieszę się obecnością bliskich mi osób..

Spokojnych, bezpiecznych Świąt :*

traveler
        Uczestnik
          Liczba postów: 83

A ja jakoś szczególnie nie przywiązuje uwagi do całej otoczki świąt, wydaje mi się że więcej sztuczności, marketingu wszędzie, niż normalnego szczerego świętowania. Jedna wielka gonitwa nie wiadomo za czym. Ja się cieszę tym że nie daje się w to wszystko wciągnąć.
          <ul style=”color: #747474; font-family: 'PT Sans’, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 20px;”>

• <span style=”font-family: Arial; font-size: small;”>Mam prawo do znalezienia mojego miejsca w świecie.</span>
        • <ul style=”color: #747474; font-family: 'PT Sans’, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 20px;”>

• <span style=”font-family: Arial; font-size: small;”>Mam prawo czuć to, co czuję.</span>
        • <span style=”font-family: Arial; font-size: small;”>Mam prawo nie brać udziału ani w aktywnym, ani w biernym zachowaniu rodziców, rodzeństwa czy innych osób, robiących ze mnie ?wariata?.</span>