Witamy Fora Rozmowy DDA/DDD Sylwester

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
  • Autor
    Wpisy
  • eldda
    Uczestnik
      Liczba postów: 1077

Nigdzie nie idę w tym roku, źle bo się nie ubawię, bo nie mam z kim, dobrze, bo nie pcham się na siłę w jakąś kiepską imprezę.
      Jakoś sobie z tym radzę, kiedyś miałam kompleksy sylwestrowe…
      :S :unsure: :dry:

savanna
      Uczestnik
        Liczba postów: 91

Ja tez nigdzie nie idze w tym roku. Uuuuuuf, przyznaje sie wszem i wobec, ze nie mam gdzie isc, nikt mnie nie zaprosil, ani ja nikogo. Bedzie to pewnie beznadziejny Sylwester, ale jakos mi dobrze z tym. Chyba lepsza prawda od udawania, ze bedzie to bajeczny bal w pieknej sukni. Jest cos wyzwalajacego w prawdzie, no i nie mam juz presji, jak to bedzie, czy bedzie udany, czy nie. Wiem, ze bedzie bardzo zwykly. Wiem, czego oczekiwac. Wszystkim spedzajacym Sylwestra w domu, samotnie, czy nie, zycze dobrych nastrojow, a tym wychodzacym na impreze, udanej zabawy.

sztywny
        Uczestnik
          Liczba postów: 409

A ja również będę siedział u siebie, zassam z neta 10 filmów i będę oglądał do bólu. Będę w najlepszym towarzystwie, z najlepszym przyjacielem, czyli ze sobą. ciekaw jestem czy udałoby się kiedyś zorganizować sylwestra dla DDA z forum? Ale to raczej niemożliwe. Uchachanej zabawy sylwestrowej no i coby ten nowy roczek przyniósł miłe niespodzianki 🙂

polaqita
          Uczestnik
            Liczba postów: 30

A ja idę w Sylwestra na meeting dda 😀 a potem może na impreze na otwartym powietrzu, chyba że nie będzie mi się chciało. I w sumie po raz pierwszy przestałam sama siebie okłamywać, że muszę się dobrze bawić, bo to przecież sylwester. Nie mam nastroju na zabawę, więc nic na siłę, nowy rok się zacznie, bez względu czy będę na imprezie czy już będę spać 😉
            Zyczę wszystkim super nastroju w tym ostatnim dniu w roku 🙂

kosmita987
            Uczestnik
              Liczba postów: 244

Ja Sylwestra zawsze spędzam przed komputerem i telewizorem.

Chłopiec Papuśny
              Uczestnik
                Liczba postów: 3706

Edytowany przez: Nevton Locky, w: 2014/11/09 06:45

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
              • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.