Witamy Fora Szukam Ciebie Szukam.

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 41)
  • Autor
    Wpisy
  • zazu
    Uczestnik
      Liczba postów: 456

Jeżeli przypadkiem kiedyś pojawiłby się tu ktoś, kto miałby ochotę się podzielić, wymienić się przemyśleniami lub własnymi pomysłami – być może już wdrożonymi w życie i sprawdzonymi, wspomagającymi rozwój harmoniczny pełnej osobowości, podnoszącymi komfort bytu szeroko pojętego egzystencjalizmu, to podam maila i chętnie wysłucham (przeczytam), w szczególnych przypadkach wyśmieję, a w miarę możliwości nawet doradzę. Bez liryki (chyba że w formie elegii) i bez schematów. Bez powielania pustych frazesów (godnych przyjęcia jedynie na kant d:huh: py) moim zdaniem będących efektem nadmiernego psychologizowania – z którego wynika, a raczej nic nie wynika, wnioskując z moich obserwacji na tym forum.

Jeżeli ktoś zrozumiał i zechciałby poważnie potraktować te bzdety, o których tu napisałem, to będzie mi niezmiernie dziwnie i będę się czuł niewąsko zaszczycony.

Edytowany przez: jamromir, w: 2013/05/28 14:11

Wyloguj
      Uczestnik
        Liczba postów: 760

ja bym chcial, jakiego masz maila?

pompejusz
        Uczestnik
          Liczba postów: 13243

sonycrockett zapisz:
          „ja bym chcial, jakiego masz maila?”

:laugh: :laugh: :laugh: 😛

zazu
          Uczestnik

sonycrockett zapisz:

Dla ciebie mam specjalny:

sony_etatowy_mineciarz@wp.pl

Panama
            Uczestnik
              Liczba postów: 3986

jamromir zapisz:
              „Jeżeli przypadkiem kiedyś pojawiłby się tu ktoś, kto miałby ochotę się podzielić, wymienić się przemyśleniami lub własnymi pomysłami – być może już wdrożonymi w życie i sprawdzonymi, wspomagającymi rozwój harmoniczny pełnej osobowości, podnoszącymi komfort bytu szeroko pojętego egzystencjalizmu, to podam maila i chętnie wysłucham (przeczytam), w szczególnych przypadkach wyśmieję, a w miarę możliwości nawet doradzę. Bez liryki (chyba że w formie elegii) i bez schematów. Bez powielania pustych frazesów (godnych przyjęcia jedynie na kant d:huh: py) moim zdaniem będących efektem nadmiernego psychologizowania – z którego wynika, a raczej nic nie wynika, wnioskując z moich obserwacji na tym forum.

Jeżeli ktoś zrozumiał i zechciałby poważnie potraktować te bzdety, o których tu napisałem, to będzie mi niezmiernie dziwnie i będę się czuł niewąsko zaszczycony.<br><br>Edytowany przez: jamromir, w: 2013/05/28 14:11”

Duże oczekiwania, ale lubię wyzwania i umiem przyjmować rady podane z poczuciem humoru 🙂

zazu
              Uczestnik

Panama zapisz:

Duże oczekiwania, ale lubię wyzwania i umiem przyjmować rady podane z poczuciem humoru :)”

Widzę Panamo, że znów przeceniasz moje możliwości, ponieważ nie wydaje mi się bym mógł być dla kogoś jakimś wyzwaniem. Pisałem tu już, że moja konstrukcja jest dość prosta, ale w przeciwieństwie do ogółu, być może przez introwertyzm nieco inaczej postrzegam świat i prawdę mówiąc żyje mi się z tym całkiem dobrze. Jeśli mimo to, będziesz miała ochotę by rozwinąć ten temat, to postaram się znaleźć kontakt do Ciebie.;)

Panama
                Uczestnik

Ok B)

Panama
                  Uczestnik

jamromir zapisz:
                    ” Jeśli mimo to, będziesz miała ochotę by rozwinąć ten temat, to postaram się znaleźć kontakt do Ciebie.;)”

Jak Ci idą poszukiwania? 🙂

Wyloguj
                    Uczestnik
                      Liczba postów: 760

Panama zapisz:
                      jamromir zapisz:
                      ” Jeśli mimo to, będziesz miała ochotę by rozwinąć ten temat, to postaram się znaleźć kontakt do Ciebie.;)”

Jak Ci idą poszukiwania? :)”

sie domagaj, domagaj – ja np mam specjalnego maila tylko dla siebie i nawet nie musialem sie prosic:pinch:

Panama
                      Uczestnik

jamromir zapisz:
                        sonycrockett zapisz:

Dla ciebie mam specjalny:

sony_etatowy_mineciarz@wp.pl

Nie mam takich kwalifikacji i nie każde drzwi się zaraz przede mną otwierają.

Przeglądasz 10 wpisów - od 1 do 10 (z 41)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.