Witamy › Fora › Szukam Ciebie › Szukam.
-
AutorWpisy
-
tu nie trzeba zadnych kwalifikacji – ciezka praca czyni mistrza
trening, trening i jeszcze raz treningsonycrockett zapisz:
„tu nie trzeba zadnych kwalifikacji – ciezka praca czyni mistrza
trening, trening i jeszcze raz trening”aha
Panama zapisz:
„jamromir zapisz:
” Jeśli mimo to, będziesz miała ochotę by rozwinąć ten temat, to postaram się znaleźć kontakt do Ciebie.;)”Jak Ci idą poszukiwania? :)”
Wyobraź sobie Panamo, że znalazłem miejsce gdzie był, ale już nie ma bo go edytowałaś.:huh:
Wpisz go tam jutro z powrotem, sony i tak go nie znajdzie, bo będzie zmęczony po całym dniu wyczerpujących treningów. 😉 😉czesc z was traktuje jak przyglupow, pisze tu dla relaksu wiec zbedne twoje obawy o to, ze bede poszukiwal maila jakiegos klona
Sonymineta, jesteś podobno fachowcem m.in. w zakresie miar wielkości fizycznych to powinieneś wiedzieć. Jak się nazywa megaloman, który dla przyjemności i relaksu pisze z przygłupami? Nie jest to przypadkiem giga przygłup?
Jamro, Ty się tak nie dziw, jeżeli pracujesz w warunkach permanentnego ograniczenia podaży tlenu, nie takie rzeczy możesz robić i mówić 😉
[url]http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82658949/[/url]
🙂
jamromir zapisz:
„Sonymineta, jesteś podobno fachowcem m.in. w zakresie miar wielkości fizycznych to powinieneś wiedzieć. Jak się nazywa megaloman, który dla przyjemności i relaksu pisze z przygłupami? Nie jest to przypadkiem giga przygłup?”Nie jestem zadnym fachowcem, megalomanem itp. Ty jednak nie zrozumiales co napisalem (moze zle ujalem mysli – przepraszam) – jak nazywac ludzi/klonow/nicki ktorzy to co pisze raczej zartobliwie biora bardzo powaznie i na dodatek staraja sie z tego zrobic jaks negatywna ceche? Przyglupy?
PS nie zauwazyles, ze masz jakies problemy z seksualnoscia? w rozmowach piszemy luzno takze o seksie oralnym a to dla ciebie widze jest duzy problem – seks oralny to w wielu zwiazkach normalna rzecz (a dla ciebie zrob minete brzmi co najmniej jak obraza) – zachowujesz sie jak 60-letnia felicja-dziewica ktora na mlode kobiety w krotkich spodniczkach bedzie mowic kurwy.
Ależ oczywiście, że odbieram to w formie żartu, ale wątek z minetą przewija się w większości rozmów z twoim udziałem, dlatego mi się tak bardzo z tym kojarzysz.
Poza tym uważasz, że zaglądająca tu spora część ludzi będących niejednokrotnie w kiepskiej kondycji psychicznej (prócz garstki "super luzaków"), szuka tu wsparcia oczekując z niecierpliwością na każdy twój wykład dotyczący seksu oralnego? Nie uważasz, że są miejsca bardziej odpowiednie do tego?
hahahahahha
Jamromir, to nie był ani św Jan, ani św Tomasz, to był św Paweł:) pofasoliłam na maturze, a te wykształciuchy może i sporo wiedziały, sporo przeczytały, miały niezwyklęęę poprawny język itd, ale za to kiepsko PS znały:) z resztą rozmawiałam o tym z taką jedną panią, która została zakonnicą misjonarką własnie, ona też była świeżo po maturze:) i mówi a weź co za różnica, co drugi święty to mówił równie dobrze można powiedzieć, że Jan Paweł to powiedział ahahaha:D kiedyś taka jedna pani która chciała być anglistką, ale została prawniczką, a była pawiczką powiedziała jak ją widziała na zdjęciu, ze totalnie aseksualna jest, no nie powiedziałabym z resztą tak samo aseksualna jak i ona, bo żeby lecieć na kobietę która ma figurę słabo rozwiniętej dziewczynki to chyba trzeba mieć osobliwe skłonności……………;) nie wiem więc która z nich prawdziwe nie powinna ruszać prawdziwego mężczyzny:) a owa zakonnica z tego co wiem zdrowotnie wyleguje się czasami na plaży w Grecji, niczym zakonnica ze słynnej komedii, wielorybka taka:) w sumie to nie wiemktóra powinna straszyć swoim widokiem:D tak to bywa z tą seksualnością, ze w sumie to nie wiadomo gdzie lezy norma i co dziś sprzedaje nam świat:)
Sw Paweł rozumiesz?:) z konia był zrzucony i oślepiony, a na dodatek był za mordowaniem chrześcijan, a co? dziś stacjonuje zaraz obok św Piotra:) razem święto mają:) a jeden był prosty jak budowa cepa, a drugi wybitnie wykształcony i na dodatek miał biznes, nawet nie zginął jak barbarzyńca czyli nie na krzyżu;) 🙂
Polecam bardzo racjonalny gość:) Nawet się kłócili z św Piotrem:D a kto został wybrany ostatecznie?:) a podobno skała w tamtych okolicach jest taka, ze wystarczy mocniej nadepnąc butem i się rozpada:) po prostu to ………… jest zbudowane na słabości:) a nie na rozumie, bo nie potrzebują lekarza zdrowi;)
a jak dostałam "w łeb" od ojca bo nie chciałam tańczyć jak on zagrał na fujarze, to z taką naciętą szyją (jak św Cecylia, jest dobra rzeźba nagrobkowa, ona tak leżała,ale ponoć nie umierała, miała naciętą szyję, tak na rzymskich płytkach se leżała) wpadłam prosto do tego działu, bo wszystko mi się tu pomieszało w tym "śmietniku" najlepszy śmietnik jaki widziałam hahaha:D już ja wiem co mnie brzydzi a co nie;) i napisałam właśnie tutaj, bo jakiejś pani tez się pomyliły działy i umieściła tutaj post:)
To nie jest wazne jak się ktoś pomyli, wazne, że przyjdzie po rozum do głowy, a raczej w odpowiednim momencie posłucha swojego serca-bo w sercu grają najwazniejsze melodie ale jescze trzeba umieć czytać nuty, ale można grać też ze słuchu:)
a ktoś tu stał jak się przyznał niczym ta dziwka, ja dziwek nie potępiam, sama zatańczyłam dla mojego Pana, miałam potrzebę pojechać na koniu i zatańczyćB) hahaha
wyrok brzmi-niewinna:)
Oczywiscie jamromir, ze sa miejsca mniej i bardziej nieodpowiednie do tego ale zauwaz, ze praktycznie poza rozmowami nie pisze. Co wiecej patrzac na moje posty to watki o seksie oralnym to naprawde znikoma mniejszosc. Jesli tobie ten temat kojarzy sie tylko ze mna i na dodatek masz wrazenie, ze pisze o tym wszedzie to masz jakis problem ze soba czlowieku
-
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.