Witamy Fora Szukam Ciebie Szukam.

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 41)
  • Autor
    Wpisy
  • Wyloguj
    Uczestnik
      Liczba postów: 760

Ze względu na to, że jest to mój ostatni post, chciałbym napisać jeszcze dwa zdania odnośnie Felicji.

sraromirze trzymaj sie tego co piszesz

Panama
      Uczestnik
        Liczba postów: 3986

ultrasony
        Użytkownik

Platinum Boarder

graphgraph

Odp:Ludzie dajcie spokój – 2013/01/09 19:59 A ja chciałem pożegnać te forum. Nie zamierzam tu pisać ani zakładać nowych nicków czy zmieniać stare. Pewnie jeszcze sobie czasem podczytam i tyle.
        Kto ma do mnie kontakt niech coś skrobnie czasem, kto mnie akceptował i tolerował mówię narazie a kto miał do mnie problem mówię spierdalaj

Wyloguj
        Uczestnik

Panamo klonie to milo że ryjesz forum jak świnia koryto ale tu mowa jest o sraromirze a nie o mnie.
          Forum traktuje rozrywkowo i nie przywiązuje od pewnego czasu uwagi do tego co pisze i tobie też to radzę.

Panama
          Uczestnik

sonycrockett zapisz:
            „Panamo klonie to milo że ryjesz forum jak świnia koryto ale tu mowa jest o sraromirze a nie o mnie.
            Forum traktuje rozrywkowo i nie przywiązuje od pewnego czasu uwagi do tego co pisze i tobie też to radzę.”

Sony, bez jaj :laugh: Znalezienie tego postu zajęło mi nie więcej niż 10 sekund, szukała wyszukiwarka Google, po prostu pamiętałam twoje słynne pożegnanie, ot cały sekret.
            Podobnie jak tobie, mnie niektóre posty dostarczają niezłej rozrywki.
            Co do twojego pisania, to możesz być spokojny, nie przywiązuję do niego żadnej wagi, inaczej musiałaby się chyba zacząć zastanawiać, dlaczego kierujesz tyle serdeczności w moim kierunku :blink:

Wyloguj
            Uczestnik

to proste – kocham stare, brzydkie baby bo często maja już mieszkania spłacone, jakiś majątek i są bez rodziny

Panama
              Uczestnik

sonycrockett zapisz:
                „to proste – kocham stare, brzydkie baby bo często maja już mieszkania spłacone, jakiś majątek i są bez rodziny”

hehehe, ale takie baby nie szukają ciecia za zobowiązaniami i pustym kontem :laugh:

Wyloguj
                Uczestnik

Panama zapisz:
                  sonycrockett zapisz:
                  „to proste – kocham stare, brzydkie baby bo często maja już mieszkania spłacone, jakiś majątek i są bez rodziny”

hehehe, ale takie baby nie szukają ciecia za zobowiązaniami i pustym kontem :laugh:”

takie baby szukają kogokolwiek kto wmówi im ze wcale nie przekwitły a uroda sprzed 40 lat jeszcze nie zdechła – potęga bycia atrakcyjnym dla kogokolwiek jest niezmierzona B)

Panama
                  Uczestnik

sonycrockett zapisz:
                    ” potęga bycia atrakcyjnym dla kogokolwiek jest niezmierzona B)”

Nie podejrzewałam cię o takie pragnienia :ohmy:

Wyloguj
                    Uczestnik

dziecinna jesteś i intelektualnie mało atrakcyjna 🙂

choć może jesteś dobra Mariola co ładnie sprząta, gotuje i w nocy nie robi problemów i wtedy masz szanse B)

Edytowany przez: sonycrockett, w: 2013/06/18 11:55

Panama
                      Uczestnik

sonycrockett zapisz:
                        „dziecinna jesteś i intelektualnie mało atrakcyjna 🙂

Całe szczęście, gdybym była intelektualnie atrakcyjna dla kogoś takiego jak ty, to byłaby to dla mnie życiowa porażka :S

Przeglądasz 10 wpisów - od 31 do 40 (z 41)
                      • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.