Witamy › Fora › Szukam Ciebie › Szukam…
-
AutorWpisy
-
Anonim
11 stycznia 2007 o 07:16Liczba postów: 20551Witajcie
Staczam sie w ciemna otchłan…
Szukam kontaktow- moje gg-6946831
Mam prawie 21 lat i moje zycie staje sie coraz bardziej nieznosne…
Ostatnio mam jakieś dzwne lęki…boje sie …w sumie sam nie wiem czego…
Chodziłem rok temu na krotkotrwała terapię i chyba znowu zacznę (chcoć tak bardzo mnie to wszystko zniechęca)
Jakieś 2 lata temu dowiedziałem sie ze jestem DDA. Moje dziecinstwo było koszmarem spowodowanym przez ojca. Byłem bity i nie zaznałem ani trochę ojcowskiej czułosci. Nie wiem juz sam kim jestem i czego chce od zycia. Czuje ze coraz bardziej trace ochote na walke o siebie, na zycie w ogole…
Mam wraznie ze jestem już przegranyi niepotrzebny…nie pasuje do życia, ludzi i zwiazkow.
Moje zycie emocjonalne jest kompletnie pogmatwane…szukam bliskosci ale tej nieseksualnej…
Bardzo chciałbym poznac kogoś kto mnie zrozumie i (dziwnie to brzmi) zaopiekuje sie mna…ale to chyba niestety nierealne…
Moj problem polega rownież na tym że pragne ciepła, bliskosci, przytulenia z chłopakiem-troche sie wstydze tego wyznania…ale ja naprawde tego potrzebuje…(tak na marginesieto nie jestem nawet pewien swojej orientacji-co mnie rownież dołuje)
Jestem ze ¦laska, okolice Rybnika.
Może sie znajdzie ktoś z tych stron?no i coż z tego żę orientacji swej nie jesteś pewien… każdemu mogło się zdażyć, nie tylko dda. nie jestem z Twoich okolic, ba, nigdy ja ich na oczy nie widziała… :huh:
niby jestem hetero, ale mam coraz większa chęć uwieść jedna dziewczynę. i co z tym zrobić?
nie miałam też aż tak od gościa ktory mnie spłodził w kość, bo wiedział jedno: bić mu nie wolno. grunt że jedno wiedział.. a Ty wiedz jedno, jesteś wartościowym człowiekiem i nie daj sobie wmowić że jest inaczej. obyś kiedyś poczuł to, cudownie musi być dostajac nagle takiego olśnienia..
powodzenia Maćku 🙂 -
AutorWpisy
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.